מה אתם מתכננים לקרוא/לעשות ביום כיפור

DARKSEID

New member
מה אתם מתכננים לקרוא/לעשות ביום כיפור

לא הכי politically correct, אבל רובנו לא אנשים דתיים ואנחנו כן נקרא קומיקס ונראה סרטים מחר ומחרתיים. אז, איך אתם מתכננים לבלות את מחר ומחרתיים?

רק שלא תגמרו ככה
http://msc.wcdn.co.il/w/f-466/1363998-5.jpg

Guid

New member
אצלי התשובה ידועה מראש,

פשוט כי אני דתי.
אז בית כנסת.
ואני די מאוכזב שכיפור נפל על שבת, כי שבת זה בערך היום היחיד שיוצא לי לקרוא בו קומיקס...

והקומיקס שצירפת פשוט אדיר

DARKSEID

New member
לוח הזמנים שלי

קריאה:
The Complete Major Bummer Super Slacktacular! - יצא לי לקרוא כמה חוברות והן היו ממש מהנות ומצחיקות. דאג מנקי מצייר והוא אחד האמנים האהובים עליי 15 חוברות שלו בסוף שבוע אחד נשמעים לי ממש טוב.
Glory - יש לי את כל ההרצה והפסקתי באמצע מאוד מצפה לקרוא את כולה בבת אחת.
Prophet - אותו הדבר כמו עם גלורי, רק שפה אני לא ממש זוכר את הסיפור. היה דיי מסובך בשבילי לעקוב אחריו בגלל כל ההפסקות כשקראתי אותו.
Robin: Year One / Batgirl: Year One - נראה, סיפורים כאלה היו עובדים עליי יותר טוב לפני שנתיים, היום כבר פחות. אולי אצליח לאהוב אותם.
Batman Inc - הפסקתי לקרוא אחרי חוברת 7 מאוד מצפה לסיים את הסדרה.
DMZ - הולך לסיים את כל האוגדנים.

סרטים:
Iron Man
Clear History
The East
The Iceman
Pain and Gain
Now You See Me

spidey 82

New member
מייג'ור באמר מעולה.

הורדתי אותו לפני הרבה שנים והתחלתי לקרוא, לא זוכר למה הפסקתי. ואז יצא האוסף הזה של דארק הורס, אחרי שנים בהן DC סירבה להדפיס מחדש את הסדרה הקצרה הזו, והזמנתי אותו ללא היסוס.

בין הקניות האחרונות שלי גם האוגדן של פרופט, אבל עדיין לא הגעתי אליו.

מה עושה ביום-כיפור

אני אנטלקטואל ולכן אקרא קומיקס של אינטלקטואלים, Pdedro and Me. הגיע היום בדואר כי אני לא רוכש את הקומיקסים שלי בצורה המונית כמו כולם אלא רק דרך איביי כי אני ייחודי. חוץ מזה אמשיך גם לקרוא את מלחמת האזרחים הכה מגניבה.

shacharx5

New member
דווקא

היה מאוד נחמד לקרוא איזה קומיקס פילסופי בצום
אבל אין לי כזה
אולי בצום הבא

למישהו יש המלצות?

וצום קל/ ערב צפיית סרטים מהנה לכולם :)

spidey 82

New member
בעבודה.

לקחתי איתי את האוגדן של פייבלז שטרם סיימתי, פלוס האוגדן הראשון של Saga. יש לי גם הרבה קומיקס על המחשב שלא קראתי, כולל כמה דברים מהשבוע שעבר (חלק מגיליונות חודש הנבלים של DC, בעיקר).

השנה לא צפיתי באף סרט חדש, אבל לקחתי איתי סרטי דיוידי חדשים שקניתי לאחרונה, "ג'אנגו ללא מעצורים" ו"האנה".

mulon1984

New member
גם פייבלס וגם ג'אנגו?

נשמע כאילו אתה מתכנן לסבול בשביל חטאים של חמש שנים ביחד :)

למעלה