זה הזמן להזכיר שבקרבת המיקרוגל יש קרינה (כן, גם במכשירים המתקדמים) ורצוי, בזמן הפעלתו, לעמוד במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו.
האוכל מקבל את הקרינה?זה הזמן להזכיר שבקרבת המיקרוגל יש קרינה (כן, גם במכשירים המתקדמים) ורצוי, בזמן הפעלתו, לעמוד במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו.
לא ממש מבין בזה למען האמת. מן הסתם זה אמור להיות תקין לגבי האוכל גם אם הוא מקבל קרינה. אבל לבני אדם ישירות זה אמור לא להיות בריא וכאמור, בקרבת המכשיר היא בהחלט קיימת ו'משדרת'.האוכל מקבל את הקרינה?
לא ממש מבין בזה למען האמת. מן הסתם זה אמור להיות תקין לגבי האוכל גם אם הוא מקבל קרינה. אבל לבני אדם ישירות זה אמור לא להיות בריא וכאמור, בקרבת המכשיר היא בהחלט קיימת ו'משדרת'.
ככה אשתי מבשלת: עומדת באמצע המטבח ומחכה שהמים יתחממו
מעולם לא יצא לי לחמם במיקרו מעבר ל-3 דק' כאשר לרוב זה בין חצי דקה לדקה וחצי, לכן קשה לי להאמין לכתוב כאן.
3 ד' הן המון זמן.מעולם לא יצא לי לחמם במיקרו מעבר ל-3 דק' כאשר לרוב זה בין חצי דקה לדקה וחצי, לכן קשה לי להאמין לכתוב כאן.
אף פעם לא בישלת עוף ותפוחי אדמה בכלי זכוכית במיקרו? זה לוקח בערך 30 דקות.מעולם לא יצא לי לחמם במיקרו מעבר ל-3 דק' כאשר לרוב זה בין חצי דקה לדקה וחצי, לכן קשה לי להאמין לכתוב כאן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.