מה אתם עושים בחנוכה באזור ספרו מה יש לעשות בעכו-נהריה והאזור בחנוכה... לי פשוט אין מה לעשות
O oh-da New member 27/11/02 #1 מה אתם עושים בחנוכה באזור../images/Emo35.gif ספרו מה יש לעשות בעכו-נהריה והאזור בחנוכה... לי פשוט אין מה לעשות
מה אתם עושים בחנוכה באזור../images/Emo35.gif ספרו מה יש לעשות בעכו-נהריה והאזור בחנוכה... לי פשוט אין מה לעשות
S shlulit New member 27/11/02 #3 בדיוק רציתי לכתוב- ../images/Emo182.gif לצאת מחוץ לנהריה ועכו. למה איו פה אף פעם מה לעשות
O oh-da New member 27/11/02 #4 חחחחח גם אני אולי נוסע למרכז... אין מה לעשות פה כי... העירייה בנהריה דואגת לנקיון יותר מאשר לבילוי. העירייה בעכו דואגת...בעצם לא דואגת. זה למה
חחחחח גם אני אולי נוסע למרכז... אין מה לעשות פה כי... העירייה בנהריה דואגת לנקיון יותר מאשר לבילוי. העירייה בעכו דואגת...בעצם לא דואגת. זה למה
L lee_1 New member 27/11/02 #5 אוהד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מספיק ללכלך (תרתי משמע) על נהריה!!!! יותר אני לא מספרת לך דברים על הניקיון שלנו!
אוהד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מספיק ללכלך (תרתי משמע) על נהריה!!!! יותר אני לא מספרת לך דברים על הניקיון שלנו!
O oh-da New member 27/11/02 #8 חחחחח../images/Emo6.gif אמא שלי סיפרה לי את זה, לא את... את רק "חיזקת" אותה חחחחח
± ±Cool Girl± New member 27/11/02 #6 חחחח...../images/Emo66.gif כן, גם אני יוצאת מחוץ לנהריה- אילת... תגידו.. לא היה פעם איזה מועדון חדש בנהריה????? אורטל
חחחח...../images/Emo66.gif כן, גם אני יוצאת מחוץ לנהריה- אילת... תגידו.. לא היה פעם איזה מועדון חדש בנהריה????? אורטל
O oh-da New member 27/11/02 #7 היה, זו מילת המפתח... היה גם קולנוע בעכו... היו הרבה דברים בעכו-נהריה, לאן הם נעלמו צריכים לעשות פה משהו...
היה, זו מילת המפתח... היה גם קולנוע בעכו... היו הרבה דברים בעכו-נהריה, לאן הם נעלמו צריכים לעשות פה משהו...
± ±Cool Girl± New member 27/11/02 #9 ../images/Emo45.gif ממש חבל... ../images/Emo66.gif חבל שהדברים נעלמים פה ככה... אבל אני לא מבינה.. למה מועדון בקריות/מצובה/ או כל מקום אחר מצליח ובאיזור שלנו לא?!?!
../images/Emo45.gif ממש חבל... ../images/Emo66.gif חבל שהדברים נעלמים פה ככה... אבל אני לא מבינה.. למה מועדון בקריות/מצובה/ או כל מקום אחר מצליח ובאיזור שלנו לא?!?!