מה אתם עושים בסילבטר???

מה אתם עושים בסילבטר???

היי מה שלומכם? תספרו לי מה אתם עושים בסילבטר נשארים בבית, הולכים לדיסקו, מבלים... אני הולך עם חברים כנראה לדיסקו... אתם יודעים שקוראים לבנאדם סילבטר הוא רצח מאות יהודים וחגגו בסילבטר וקוראים לו בעצמו סילבטר וכל העולם חוגגת את חג זה שרצחו את יהודים , אהבה, חג מולד,... ויש אנשים שמתנגדים לצאת לבלות. מכבדים את אנשים שמתנגדים אני מסכים נגד זה אבל בטח שאבלה מצחיק...

GuyMan

New member
לעידו היקר....

מאיפה שמעת? אולי אתה ממש תמים......מאוד... אני מקווה בעיקר תנהנה מהדיסקוק..

שטויות

דבר ראשון עד כמה שאני יודע זה שסילבסטר היה "רק" אפיפיור אנטישמי ודבר שני מה רע בלחגוג את השנה האזרחית? מתחילה שנה חדשה שכולם חיים לפיה גם היהודים וגם המוסלמים תגידו את האמת, כמה אנשים כאן יודעים מתי זה , למשל, כ"ו בחשוון?

אתם אומרים שאני טועה. אתם טועים.

אני יודע הכל אתם לא יודעים שום דבר ואל תגידו לי שטיות אתם לא שמעתם על סיפור בדיוק באמת. הבנתם?רוצים לדעת את אמת אז תלכו לספירה ותראו שאני צודק .

GuyMan

New member
לעידו הגאון.....

האם אתה חושב זה היה באמת אין בעיה.... ביום אחד תקבל בראש.... בהצלחה..... כי הדיבור איפה זה נמצא בשמים ואם היתה באמת אז זה נמצא בלבך.....ותחשב טוב אל תקשב למשהו שהוא מספר לך סיפור ממלא דימונים....

קודם כל, לגבי סילבסטר

ערב סילבסטר הוא יומו של אפיפיור "קדוש" נוצרי - וזה נכון שהוא גרם בתק´ לרצח ועינויים של יהודים רבים!, בעבר נהגו שלא לחגוג את הסילבסטר הנוצרי שכן מי ישמח ויעלוץ ביום החגיגה של אחד שרצח יהודים?? זה כמו לחגוג ביום ההולדת של היטלר (יימחק שמו וזכרו!!), אבל בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים יוצאים לבלות ביום זה..

בדיוק!! לא נורא, טועים...

נכון שסילבסטר רצח יהודים רבה בעבר, אבל זה שאנו יוצאים בסילבסטר לא אומר שאנו יוצאים בשביל לחגוג עבור הסילבסטר!! אלא לכבוד פתיחת השנה!.. מסכימים איתי?!

GuyMan

New member
לכולם נראה בלבלתם....

כי זה כל פעם שנה חוגגים בשנה חדשה.. אז זה היה רצח באמצע שנות ה40 אז גם חוגגים לפני הזה... זה לא אומרים כל זמן לרצוח בכל שנה חדשה..... כי נראה בלבלתם בשניהם שמות אותו....

GuyMan

New member
גם אני לא הולך למסיבה זה...

אני עושה חוגג עם משפחתי... אני לא אוהב שמדברים על רצח באמצע בפורום כי זה מעלה לי זכר לי בתקופת השואה.... בגלל המשפחתי בצד השניה היתה בשואה.... ולי לא רוצה לשמוע יותר תודה...

גיא, אתה התבלבלת גם!!..

אתה אמרת שזה שטות אבל זה נכון במה שעידו אמר... ואחכ אמרת משהו אחר... בדיוק כמו שאמרתי שאנו חוגגים וזה לכבוד פתיחת השנה... אז... טועים אז טועים...

המרחפת

New member
אז נסגור את העניין הזה?

ישראל היא המדינה היחידה בעולם שקוראת ליום הזה סילבסטר. בכל העולם חגגו את ערב השנה החדשה. העניין הוא שבנצרות נהוג להקדיש כל יום בשנה לקדוש נוצרי. אותו אפיפיור היה מיסיונר מצטיין- לא רק שהוא הצליח לנצר את רוב רומא, עובדת האלים, אלא שהוא הצליח לנצר את הקיסר הרומי בעצמו ואף לשכנע אותו לתת שטחים נרחבים מרומא לכנסייה. אותו אפיפיור קיבל את ה-31 בדצמבר. כיוון שבזמן כהונתו בדיוק התחלף מילניום (מילניום=1000), הוא נורא התלהב מהעובדה שיהיה התאריך 1.1.1000. זה מתחבר עם ערב השנה החדשה, וכך חיברו את היום שלו עם ערב השנה החדשה. קפיש? סיימנו את העובדה שאנחנו העם היחיד בעולם שמחפש תמיד להיות עצוב ולהגיד שכולם נגדנו?

למעלה