מה אתם עושים בסילבסטר???

m14590

New member
מה אתם עושים בסילבסטר???

אתם מוזמנים לשרשר פה את משאלותיכם..בקשותיכם..הצעותיכם... או סתם לומר מה אתם עושים בסילבסטר..וגם לתת הצעות למי שאין לא מה לעשות בסילבסטר....

dd27

New member
אני גם מתה לעשות משהו מעניין

ולא יודעת מה ולאן..? רעיונות..?

Piren

New member
כמעט בטוח

אני אהיה פה כולם מוזמנים לבוא לעשות שמח

בגרמניה

חוגג עם האריות :p באמת באמת! יום ראשון אני טס ל-11 יום בגרמניה, ואלו כוללים גם את ראש-השנה :)

מתנשקים ../images/Emo25.gif

סתם לא רק.... את האמת - אני לא אוהבת את כל ההילולה סביב הסילבסטר ולרוב אני מעדיפה לא "לחגוג" את המאורע.. זה נחמד, הנשיקה ב-24:00, אבל יכול להיות מאוד מאוד נדוש ביחוד כשיש בן זוג... ככה שנראה לי רוב הרווקים (כמוני) מוצאים בסילבסטר תירוץ להתנשק.. (כן, כן אל תכחישו) בכל אופן, יש לי 3 הצעות מגברברים, אבל לפי מה שנראה, 2 מהם אני דוחה, והשלישי - נראה כבר, אולי אני אעדיף לוותר על בילוי רומנטי ולצאת עם חברות לרקוד, וב-12 אני אתפוס כבר מישהו
, לזה אני לא דואגת

קטרפי

New member
כלום ../images/Emo110.gif

כעיקרון אני נגד הסילבסטר, אבל בכולמקרה זה לא ממש היה עוזר לי כי גם ככה אני לבד כמו שקורה כול שנה כול פעם מחדש.

Cygnum

New member
אני באילת...

לוקח יום חופש מהצבא ונוסע חמישי, שישי, שבת.

sapirush4

New member
בהיכל הספורט חיפה!

צוות אקספרס מציג: פעם אחרונה שזה קרה זה היה לפני 5 שנים- שנית 200 פעם הבאה שזה קורה זה בעוד 5 שנים- שנת 2010 השנה זה קורה... היכל הספורט רוממה חיפה המופע המטורף "מציאות מדומה" המשלב שירים מתוכניות הילדים שכולנו גדלנו עליהם. אבי מסיקה מארח את: *דני דין *שורטי *אביב רוסו *אסטרל פרוג'קשין היכל הספורט ברוממה חיפה זהו מתחם עצום אשר מארח אירועי ענקקק כמו הפסטיגל. באופן חד-פעמי בפעם הראשונה מאז הוקם פותח היכל הספורט את שעריו לרייב הסילבסטר הגדול אי פעם! פעם ב-5 שנים זה קורה, סילבסטר בליל שישי. כולם לבואאאא!! יהיה פיצוץץץץץץץץץץץ

קורטי

New member
אני... האמ....

הוא תכנן לנו משהו (הפתעה...
)... אבל אני חושבת שהוא קצת הסגיר את עצמו- וזה יהיה משהו בסגנון ארוחה רומנטית+סרט+ה-
המסורתית... לי זה נשמע מעולה... בכל מקרה, עדיין לא בטוחה. בל.

במקרה הוא נחת על יום שישי...

אז יוצאים לאיזה מועדון עם מוזיקה טובה כדי להתפרק מכל השבוע שעבר עלינו לטובה... שנה אזרחית טובה מוצלחת ומאושרת לכו-לם!

למעלה