מה אתם עושים היום בננים ובננות?

TheWhiteTigris

New member
הולכים להתפרע קצת.

ולחגוג את העובדה שמחר אני משלים 22 קייצים שלמים

pain is MY love

New member
להתפרע והרבה!!!

סוף שבוע זה ה-זמן להתפרק... אז לוקחים את הוודקה של אבא שלי, את האוטו של אבא של חברה שלי ורדבולים חופשי... נוסעים לאומן 17 ושותים עד ששוכחים איך קוראים לנו ומה התפקיד שלנו בצבא.. ואני רוצה לראות את הראשון שיגיד לי שזה לא קציני!!!! בסוף שבוע צה"ל לא קיים... זה רק אני וכמות מטורפת של אלכוהול בדם...

pain is MY love

New member
כמו שכבר אמרתי

בסוף שבוע אין קציני ולא קציני כי בסוף שבוע צה"ל לא קיים!

Beyond Time

New member
משעמם בבית. ובודד.

החברים חולים, בצבא, או בכל מקום אפשרי אחר... הייתם נוסעים 45 דקות בשביל להגיע למועדון שכל מה שתוכלו לעשות בו זה להיות עם עצמכם ולשתות אולי כוס בירה אחת?

לא מועדון זה לא טוב...

אני הייתי הולך לראות אם אני יכול לנצח את עצמי בסנוקר. זה לא קל...עצמי לא כ"כ רע. סתם.. האמת הייתי רואה סרט או משהו. וזהו בערך. אבל זה מקרה די היפוטטי.
.

לא הייתי נוסעת...

בשביל לשתות סתם משהו הייתי הולכת לפאב הקרוב.. כמובן תלוי איפה אתה גר... אתמול לא הייתי במצב לצאת, אבל בסוף סתם הלכתי עם חברים לשבת בבית קפה.. ו"גילינו" מקום ממש נחמד וכל דבר ברמה..
קפה מצדה
בטיילת ת"א.. (אחרי הכל, כמה כבר אפשר ללכת ליוטבתה?!?!) השירות אדיב והאווירה נעימה ביותר.

Beyond Time

New member
נסעתי...

אם אני מסתכל על האלטרנטיבות שהן לשבת בבית (לא נותן לי כלום), או לנסוע 10 דקות למועדון בזוי ובלוי קרוב אלי שבקושי מגיעים אליו אנשים - העדפתי להשקיע בנסיעה, לשלם את אותם 20 ש"ח כניסה ולראות אנשים ומה שיותר מעניין אותי לראות אנשות
(לא שעשיתי עם זה משהו...אוח הביישנות הזו זו מכה :\) נסעתי, שתיתי בירה חינם (קשרים...), להפתעתי פגשתי כמה אנשים שמזמן לא ראיתי ובסה"כ היה סביר למדי...להגיד שהייתי עושה את זה שוב? לא חושב...

מיטללל

New member
אני -

סתם הלכתי עם חברות לחגוג יום הולדת של חברה בבית קפה בת"א. זה מה שהיא רצתה לעשות. והאמת? היה משעמם לחלוטין. הייתי במיטה כבר ב 1.30....

למעלה