סוף שבוע זה ה-זמן להתפרק... אז לוקחים את הוודקה של אבא שלי, את האוטו של אבא של חברה שלי ורדבולים חופשי... נוסעים לאומן 17 ושותים עד ששוכחים איך קוראים לנו ומה התפקיד שלנו בצבא.. ואני רוצה לראות את הראשון שיגיד לי שזה לא קציני!!!! בסוף שבוע צה"ל לא קיים... זה רק אני וכמות מטורפת של אלכוהול בדם...
החברים חולים, בצבא, או בכל מקום אפשרי אחר... הייתם נוסעים 45 דקות בשביל להגיע למועדון שכל מה שתוכלו לעשות בו זה להיות עם עצמכם ולשתות אולי כוס בירה אחת?
בשביל לשתות סתם משהו הייתי הולכת לפאב הקרוב.. כמובן תלוי איפה אתה גר... אתמול לא הייתי במצב לצאת, אבל בסוף סתם הלכתי עם חברים לשבת בבית קפה.. ו"גילינו" מקום ממש נחמד וכל דבר ברמה..
קפה מצדה
בטיילת ת"א.. (אחרי הכל, כמה כבר אפשר ללכת ליוטבתה?!?!) השירות אדיב והאווירה נעימה ביותר.
אם אני מסתכל על האלטרנטיבות שהן לשבת בבית (לא נותן לי כלום), או לנסוע 10 דקות למועדון בזוי ובלוי קרוב אלי שבקושי מגיעים אליו אנשים - העדפתי להשקיע בנסיעה, לשלם את אותם 20 ש"ח כניסה ולראות אנשים ומה שיותר מעניין אותי לראות אנשות
(לא שעשיתי עם זה משהו...אוח הביישנות הזו זו מכה :\) נסעתי, שתיתי בירה חינם (קשרים...), להפתעתי פגשתי כמה אנשים שמזמן לא ראיתי ובסה"כ היה סביר למדי...להגיד שהייתי עושה את זה שוב? לא חושב...