מה אתם עושים היום בסילבסטר??

gsh10

New member
עוד משהו....

תרשמו גם אם אתן יוצאות? לא יוצאות? עם מי? לאן? מה אתן לובשות? מה אתן מתכננות? ושות´ ושות´... הנה מה שאני עושה היום: אני יוצאת עם ילד מהכיתה שלי (החבר שלי לשעבר...) סתם להסתובב בתל אביב
מה אני ילבש???האמת שאין לי מושג אין לי כלום...
נראה לי ג´ינס וחולצה(כרגיל)
בעצם מה אני דפוקה מה אני אומרת חולצה אז מה אני יבוא עירומה (הוא יכול להיתלהב...לא סתם
)לפחות שאני יעבור את הסילבסטר הזה בשלום לא כמו שנה שעברה...(לא נחדור לפרטים
)

אני../images/Emo85.gif

לובשת אני בבעיה קשה כרגע עם זה:) ידיד שלי רוצה לצאת איתי אני לא רוצה כי אינ לא אוהבת אותו ואני לא רוצה סתם להתנשק עם מישהו שאינ אל אוהבת אז נצא בלי שנתנק
ואז נבוא לחברה שלי שהזמינה עליה כמה חברותש לי
איפה בתל אביב????:)
על תדיאגי בובע זה שאוהב אותך יואהב ואתך אפילו עם תיגיעי עם פ´יגמה

A d i d a

New member
לכולם!

«·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. Happy New Year 2003!!!.¸ ¸·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.¸).·´`·» « ´ , . ´ * ´ . , ´ »

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

טוב אז האמת היא שאני נשארת בבית... כל החברות שלי כזה שואלות אותי היום באוטובוס
(נסענו כל הכיתה לאיזה יום לימודי בלוידעת איפה
) אם אני יוצאת, אז אמרתי שלא והן היו מה זה בשוק
כאילו, וואט
אי אפשר להשאר בבית
כולם יוצאים אז גמאני חייבת
ורק כדי שתבינו למה אני לא יוצאת-
אני שונאת מסיבות
אף אחד לא הזמין אותי
אני לא מקובלת ולכן הסיבה השניה...
הלילה הזה מדכא כי אני יודעת שאני לא אתנשק
ושמי שאני אוהבת יתנשק עם החברה שלו
וזה ממש מדכא
so... wish me good night

Alexis14

New member
קארינ´וש!../images/Emo113.gif

לא נורא! תאמיני לי- את בדיוק כמוני! אף אחד לה הזמין אותי, ולמסיבות אני לא רוצה ללכת כי אני שונאאאאאאתתתת.... וחברות שלי פשוט לא מבינות אותי... וגם אני הייתי מדוכאת אבל עכשיו פחות... לא נורא- צ´יר אפ!

שאד-אפ../images/Emo85.gif

אין כזה דבר מקובלות ולא מקובלות אתן חושבות שאתן לא מקבולות כי אתן גורמות לכן לחשוב ככה לכל אחד יש את החברים שלו וזהו יכול להיות ששהוא / ההיא מהצד אומר יא איזה מקובלות הן ובשבילי תמיד תיהיו מקסימות אז שאד-אפ וחזרתי לילמוד

A d i d a

New member
בדיוק!

אני כבר הגעתי למסקנה שמקובלות אלו רק פרחות ומקובלים הם רק ערסים. כן, שי יוצאי דופן שבאמת נחמדים ונראים טוב אבל הם מעטים. את תגדלי להיות ממש יפה קארין, ואז את תכירי את מי שאת באמת תאהבי והוא לא יהיה אחד "מקובל" בגלל המראה החיצוני שלו ואת לא תאהבי אותו רק בגלל זה! תעזבי את המקובלים! אלה רק חבורה של אנשים מתלהבים עם ביטחון עצמי עד השמיים! נ.ב. גם אני לא ממש אוהבת מסיבות, גם אותי אף אחד לא הזמין וגם אני נשארתי אתמול בלילה! זה לא נורא!

אממ ... ../images/Emo13.gif ../images/Emo187.gif

אצלנו זה לא היה משהו רציני
מממ הלכנו כל ו´וים של מכבים ורעות למסעדה במכבים
חחח
זה היה התכנון שלנו , אבל הרבה אנשים לא הלכו
גם אני לא
לא היה לי כוח לזה והייתי נורא עייפה
אממ ... ובקשר למה שאמרתם : זה שטויות
אולי יש דבר כזה מקובלים או לא מקובלים אבל לכל אחד יש ת´חברים שלו וזהו
אני יכולה להגיד לכם שאני לא הכי מקובלת אבל גם לא הכי לא מקובלת
אני ממש באמצע , יש לי ת´חברות שלי וכיף לי איתן וזה מה שחשוב
אז אנשים , יש לכם חברים - תתעודדו
לאף יו
איזה יופי
היום ה1.1
חחח
יום הג´ינג´ים ... עזבוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

gsh10

New member
2 דברים!

1.כודם כל שנה טובההההההה
שנת 2003!!!
2.אני מקובלת ואני לא פרחה ואני לא מתלהבת...
אולי יש לי קטעים אבל לא לעיתים...וזה שאת לא מקובלת זה לא אומר כלום אני בטוחה שגם אם את לא מקובלת זה לא אומר כלום את חמודההההההההההההה!!אני בטוחה שכולם אוהבים אותך!

A d i d a

New member
יום הג´ינג´ים...../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif

אני ג´ינג´ית.. את מוכנה לעדכן אותי במה שקורה

עדידוש../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

את בובהההההההההההההההההההההה שיו איך אני מתגעגעת עלייך!!!!!
הלכתי להשמיך לילמוד
לא פה חברי´ה מאואוההה
ות

SupeR BayB

New member
עדי... יום הג´ינג´ים זה....

כל הימים שם- 1.1 2.2 3.3 4.4 וכל שאר הימים האלה... ורק שתדעי... ם נאי נולדתי ביום ג´נג´ים...
....

אוקיי, משהו מ../images/Emo23.gif ל-../images/Emo23.gif

תשמעו, אני עברתי השנה לחטיבה, ובהתחלה שמחתי כי שנה שעברה שנאתי את הבנות בכיתה שלי. עזבו, סיפור ארוך. עכשיו הבנים לא משהו אבל הבנות מאוד נחמדות (הרוב, כמעט כולן:) וגם יש לי חברה שקוראים לה אלמוג, יש לי חברה שקוראים לה עדי, יש לי חברה שקוראים לה סתיו, ויש לי אחת מעיין, אחת מאי, ויש לי ידיד שקוראים לו יובל, וחברה, שקוראים לה לינוי.אני התחברתי איתם וזה, אבל, שמתי לב לאחרונה שאלמוג, הייתה עם סתיו, עדי, ויובל באותה הכיתה. והם חברים טובים, ומעיין חברה של מאי. ואני, נשארתי רק עם ילדה אחת מהכיתה, שקוראים לה לינוי, והיא די נדבקת לכל הילדות ה"מקובלות" בכיתה, ולכל הילדות המפגרות מהכיתה הקודמת. וזה ממש מעצבן, כי נגיד שמחלקים לזוגות, אז: סתיו עם עדי אלמוג עם יובל מאי עם מעיין לינוי עם מישהו אחר שהיא נדבקת אליו והשאר, אחת עם השנייה, ואני, נשארת לרוב לבד. וזה מעצבן אותי...אבל מה אני אעשה, ברור שהם ירצו להיות עם ילדות\ילדים שהיו איתם בכיתה, והחברה המעצבנת שלי נדבקת לכל המעצבנות והמעצבנים רק כדי להיות מקובלת, ועדיין זה לא הולך
אני מבואסת...

שרונ´לה../images/Emo85.gif

או או את עוד ב-12 ותמאיני לי תפסיקי להכיר עוד כל כך הרבה אנשים תזמני אלייך בנות בנים את אלמוג ואלו תארגני ותגידי בואו ינצא לסרט תנסי להתקרב עליהם
והכי טוב עם את תנסי להתרחק תיראי איך שכולם יביאו עלייך
ככה זה הולך גם טוב עם בנים

וואלה נכון...תשמעי משהו...

תודה נועושית!!!!!!! :))) עשית לי מצב-רוח מעודד!!! ו-זה נכון מה שאת אומרת! פעם אחת אני כאילו קצת הלכתי אלהים ואז הם פחות שמו
אליי, ואחר-כך הייתי קצת עצובה בגלל זה ולא באתי אליהם בהפסקה-ופתאום עדי קוראאת לי, אלמוג רוצה שאני אשב לידה, סתיו מדברת איתי, ו...כיף!!! ממחר-אני הולכת בשיטה הזאת. שהם יחפשו אותי

לכל מי שחוגג את הסילבסטר כנסו...

בשבילי היום הזה הוא כמו היום של השואה אני שונאת את היום הזה שתדעו לכם שסילבסטר היה שונא יהודים והוא שם יהודים בחביות ושרף אותם אני שנתיים הייתי חוגגת את היום הזה עד ששמעתי שהוא שנא יהודים אני בטוחה שאם היו קוראים ליום הזה היטלר לא הייתם יוצאים לחגוג אותו!!!

למעלה