מה אתם עושים היום בערב
C crazy4tc New member 6/5/03 #2 אני רציתי ללכת לרוק עצמאות... אבל לא מרשים לי ללכת לבד אז אני אלך לאיזה משהו בפרדס חנה טוב נו, לפחות אני אזכה לרסס אנשים... שיהיה לכם יום עצמאות שמח
אני רציתי ללכת לרוק עצמאות... אבל לא מרשים לי ללכת לבד אז אני אלך לאיזה משהו בפרדס חנה טוב נו, לפחות אני אזכה לרסס אנשים... שיהיה לכם יום עצמאות שמח
C Charmed 4ever. New member 6/5/03 #4 לי הולך להיות הכי כיף בעולם! ../images/Emo54.gif |מיוחדת||מיוחדת||מיוחדת||מיוחדת| אני נפגשת עם חברים לבמות רואה את הבמות עד 12 וחצי בערך ואז הולכת עם חברים אחרים וחלק מאלה שהיו בהתחלה לעשות מדורה עד הבוקר.
לי הולך להיות הכי כיף בעולם! ../images/Emo54.gif |מיוחדת||מיוחדת||מיוחדת||מיוחדת| אני נפגשת עם חברים לבמות רואה את הבמות עד 12 וחצי בערך ואז הולכת עם חברים אחרים וחלק מאלה שהיו בהתחלה לעשות מדורה עד הבוקר.
פ פשוט מפורסמת New member 6/5/03 #5 טוב, לי יש תוכנית מש-ע-מ-מ-ת! אני הולכת למסיבה בישוב שלי (קדימה), ואין לי מה לעשות אחר כך!!!! והמסיבה רק עד 12!!! אוףףף אוהבת -
טוב, לי יש תוכנית מש-ע-מ-מ-ת! אני הולכת למסיבה בישוב שלי (קדימה), ואין לי מה לעשות אחר כך!!!! והמסיבה רק עד 12!!! אוףףף אוהבת -
C Charmed 4ever. New member 6/5/03 #8 אוו!!! אוראלי! ../images/Emo54.gif|מיוחדת| גרר... לא משנה אני אדבר איתך באייסי.