מה אתם עושים היום בערב?

• פותח הנושא E M S
  • פורסם בתאריך

E M S

New member
מה אתם עושים היום בערב?

רק אני עובד...
כי מחר יש אירוע סגור בסופרלנד אז אני עובד היום בלילה מ-19:00 עד מחר בבוקר כי מביאים מלא דברים בלילה בשביל מחר איזה דיכי לא נורא אני מקבל כסף העיקר שתהנו....

אנחנו נשב בבית. דווקא חשבתי לעשות

לאלון טיול מדורות , אבל אלוני חולה עם דלקת אוזניים אז נישאר לנו בבית.

cobainos

New member
אני אצל איזה חבוב טחון במושב שלו

עם כל החבר'ה הרגילים,אני רק מקווה שאנשים יביאו מכוניות כי אני רוצה לשתות
וכל מיני דברים אחרים חוץ מ
ו
ו

cobainos

New member
כן,אצל נדב,וגם ראיתי אותך../images/Emo13.gif

היה מצחיקקק אתמול!

חחח כע...../images/Emo13.gif

אבל עכשיו ני עייפה וצריכה ללמוד למגן (עוד שבועיים ויום אני מסיימת ללמוד מדעי המחשב!!! אהההה מסיימת 5 יח"ל!! איזה כיפפפפ) ואינלי כח
בלאט...

אתה לא היחיד

ולפחות בסופרלנד לא תסריח מהעשן. עכשיו תקשיבו, אני עייפה. מאוד. אז תאכלו תפוחי אדמה ורק תפוחי אדמה. ואם משעמם לכם תסעו ליום המריחואנה בת"א, שם אתם כבר יכולים לאכול מה שבא לכם. בעצם תאכלו בשר ואל תערבבו עם חלב. יש מבין? מצויין. יש משהו מעניין היום בטלויזיה?

cobainos

New member
כשכתבת את זה יום המריחואנה כבר

היה ז"ל על-ידי המשטרה המגעילה הזאת.זה לא שיש לי עמדה בעניין של סמים קלים...לא ממש אכפת לי מה יהיה עם זה,אבל הם מציינים יום וחוגגים להם קצת עם אישור והכל,אנשים שהם לא עבריינים ויש אנשים הרבה יותר מסוכנים ורעים מהם.אז מה עושה המשטרה?באה ועוצרת עשרות אנשים ומצלמת כדי שתוכל לעצור עוד בעתיד.פשוט מסריח מהבסיס וגועל נפש של התנהגות.

cold fire1

New member
אמ.. נעם

מה שאתה לא הזכרת זה שהמשטרה נתנה לאירוע להתקיים עד הרגע בו הוא הפך למסיבת סמים של ממש ואלה שנעצרו נעצרו על אחזקה\שימוש או הפצה..

cobainos

New member
זה מה שהמשטרה מספרת

בפועל הם סתם ניצלו את זה כדי להראות כאילו הם עושים משהו.שימשיכו לפשוט על המקור ולא על האנשים הקטנים שסתם באים להנות

dilan angel

New member
מדורה,ברור../images/Emo116.gif../images/Emo170.gif

אני גרה במערב של המערב אז הכל מוקף חולות..יש לנו איפה לעשות.

E M S

החלטת שאם אתה בסופרלנד גם אני צריכה להיות שם??? אבל אחלה טיפ נתתם, תודה! מקווה שהיה טעים

למעלה