מה אתם עושים היום? אני הולכת לסרט ואז לחברים תגיבו
C Charmed 4ever. New member 21/2/03 #2 היום... ../images/Emo54.gif היום אני מבלה שישי אחד בבית... חוצמהעובדה שהייתי איזה שעתיים בקניון עם שרוני והיה כיף והיינו שיכורות ומסוממות מ"סמינט'ס"!
היום... ../images/Emo54.gif היום אני מבלה שישי אחד בבית... חוצמהעובדה שהייתי איזה שעתיים בקניון עם שרוני והיה כיף והיינו שיכורות ומסוממות מ"סמינט'ס"!
D Drorrrrrr New member 21/2/03 #3 יוואו יש לי כאן בטעם דובדבן!../images/Emo60.gif אם אני אזמין אותך להסניף את זה את תבואי? בקקקקקקשהההההההה בקקקקקקקקקקששששששהההההההההההההההה מעיני, נטשה אותי הלכה למסיבת הפתעה אז אני בודד היום
יוואו יש לי כאן בטעם דובדבן!../images/Emo60.gif אם אני אזמין אותך להסניף את זה את תבואי? בקקקקקקשהההההההה בקקקקקקקקקקששששששהההההההההההההההה מעיני, נטשה אותי הלכה למסיבת הפתעה אז אני בודד היום
C Charmed 4ever. New member 21/2/03 #4 הלימון יותר טעים ../images/Emo54.gif אני בכלל הכי אוהבת מנטה... אבל היום היה לנו לימון... ולא הסנפנו! אכלנו! אבל בכמויות! ישבנו על השיש בשירותים של החניון של הקניון שהיו נקיים להפליא והתפקענו מצחוק!
הלימון יותר טעים ../images/Emo54.gif אני בכלל הכי אוהבת מנטה... אבל היום היה לנו לימון... ולא הסנפנו! אכלנו! אבל בכמויות! ישבנו על השיש בשירותים של החניון של הקניון שהיו נקיים להפליא והתפקענו מצחוק!
D Drorrrrrr New member 22/2/03 #5 חחחחחחחחחחח ../images/Emo60.gif הכנסתי לחבילה של הדובדבן גם קצת לימון.........
C Charmed 4ever. New member 22/2/03 #6 ראסמי? ../images/Emo54.gif וואלה ( ) הייתי באה, אבל.. אין לי רישיון
M Magical me New member 22/2/03 #7 אתמול?../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אתמול השתתפתי במשחק מחבואים מותח ביני לבין טבעת האנרגיה שלי, עד שהמשחק נקטע ע"י יורי, דיברנו, והרבה שעות אחרי זה הלכתי לישון . כן, אני ילדה מאוד מעניינת ועסוקה. או שאני צריכה להגיד הסוקה?
אתמול?../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אתמול השתתפתי במשחק מחבואים מותח ביני לבין טבעת האנרגיה שלי, עד שהמשחק נקטע ע"י יורי, דיברנו, והרבה שעות אחרי זה הלכתי לישון . כן, אני ילדה מאוד מעניינת ועסוקה. או שאני צריכה להגיד הסוקה?
A AngeliC the cat New member 22/2/03 #8 חח../images/Emo68.gif../images/Emo54.gif|מלאכית|() אגב, יעלי, אממ... שדיברנו בבוקר דיברתי מתוך שינה... אז מור להיות מופרעת , עזבי.. אממ... משהו חדש בקשר להיום? אה כן, ויש לי אייסיקיו חדש שוב פעם... הקודם נדפק
חח../images/Emo68.gif../images/Emo54.gif|מלאכית|() אגב, יעלי, אממ... שדיברנו בבוקר דיברתי מתוך שינה... אז מור להיות מופרעת , עזבי.. אממ... משהו חדש בקשר להיום? אה כן, ויש לי אייסיקיו חדש שוב פעם... הקודם נדפק
M Magical me New member 22/2/03 #9 ../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif ואפילו לא הבנת חצי מהבדיחה, המה זה לא מצחיקה .. 172213531 (האייסיקיו שלי, למור, ולכל מי שרוצה ליצור קשר ).
../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif ואפילו לא הבנת חצי מהבדיחה, המה זה לא מצחיקה .. 172213531 (האייסיקיו שלי, למור, ולכל מי שרוצה ליצור קשר ).