מה אתם עושים כדי..

מה אתם עושים כדי..

לשמור על אורח חיים בריא? (מתכוונת למזון, ספורט, עישון, אלכוהול וכו')

dark eyes

New member
זה הכי חשוב

ונכון משנות התשעים הכי אין
מזון משמע להשתדל לאכול את כל אבות המזון. לאכול בריא ירקות פירות לא להרבות בשוקולדים או בפחמימות
בשר אדום גם להמעיט באכילתו ולהשתדל לא לשתות שתייה ממותקת קולה וכיו"ב
ספורט מומלץ ביותר זה בריא מחטב ומחמיא לכולם. 3 פעמים בשבוע ללכת למכון או לעשות ריצה אופניים תרגילי קרקע זה כיף ומעולה לנפש ולגוף
עישון צר לי אבל התשובה היא פשוט: לא
אלכוהול מאוד קשה להגיד לא, אז לנסות לצמצם לסוף שבוע כן סוף שבוע לא אני עדין עובד על הקטע של אלכוהול כי קשה לי להיפרד מבירה כל ערב

../images/Emo26.gifכנסי../images/Emo36.gif

מה שאת צריכה לעשות זה להקפיד על שלוש ארוחות (בוקר, צהריים וערב) הכוללות את כל אבות המזון, פחמימות, בשר, וירקות (לצהריים למשל) ובערב חלבונים (ביצה, גבינה, חלב....) וירקות או מה שתרצי, ובבוקר ת יכולה לאכול קורנפלקס אנרגיה או משהו.... אם את לא אוהבת בשר תוכלי למלא את מקומם בעזרת הקטניות (שעועית חומה, עדשים וכל אלה....) בין לבין תוכלי לאכול פירות ולשתות הרבה מים!!! עליך לשלב ספורט לפחות 2\3 פעמים בשבוע, ואם תרצי תוכלי גם לעשות תרגילי חיזוק שרירים וחיטוב בבית (כפיפות בטן\שכיבות שמיכה....) בקשר לעישון, אני מציאה לך לא להתחיל בכלל!!!! ואלכוהון מותר לך מדי פעם (גם לא טוב) אבל את אדיין בת אדם, מותר לך להשתכר מדי פעם ולהנות!!!

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

היית מעתיקה ישר את ההודעה שלו במקום לסגנן אותה במילים קצת שונות (אבות המזון
) חחח..

את ההודעה של מי???

חחח....כתבתי את מה שהדיאטנית שלי אמרה לי! ואני לא במקרה של הרזיה, אם אני מורידה 3 קילו או יותר אני יכולה להיות כבר בסכנה של הפרעות אכילה, אבל אני שם כדי לשמור על המשקל שלי, אני לא רוצה להשמין, אני אוכלת מסודר.... חחח...נשמעת קצת כמו פסיכולוגית אבל חפיף....

vashla

New member
אני משתדלת לא לדעוס,לסלוח

לחשוב דברים טוסים, בקיצר להיות רגועה עם עצמי. זה מאוד משפיע. חוצמזה, אני מתחילה את היום בכפיפות בטן, במיטה, ממש איך שאני קמה. ואני לא לוקחת שום ויטמינים ושותה רק מים מינרליים.

לא נכון!!! לא העתקתי שום דבר!!!../images/Emo46.gif

מה אתה חושב?! שאין לי משהו יותר מעניין לעשות בחיים?! שאני כל כך משועממת?!!! אם הייתי רואה את ההודעה שלה לא הייתי בכלל חושבת לפרט איך לשמור על הגיינה בריאה!!!! לא הסתקלתי בכלל על התגובות!!! ישר הגבתי בעצמי!!

una chiqita

New member
אני ממש בריאה..

מעשנת, שותה, לא אוכלת בריא, לא עושה ספורט! אבל שותה כל בוקר אקטימל!

albeldas

New member
אני ?

מעשן!!! מחשש !!! שוקל 120 !!! יושב כל היום בבית ולא עושה ספורט!!! אני לא שותה קולה!!!!! אני רק בירה לבנה!!!! נ.ב למי שלא הבין הכל נאי עושה הפוך

O Boy

New member
אמממ...

מונח רחב 'אורח חיים בריא'... אני משתדל לאכול תפריט מאוזן, להמעיט בממתקים, לשתות כמות מספקת של מים, לעשות ספורט לפעמים, בעישון ואלכוהול אני לפעמים מחפף חחח

DKTLV

New member
../images/Emo26.gif

מזון- אוכל ארוחה אחת ביום (ככה יוצא שקמים מאוחר...) ספורט- הולך למכון 3 פעמים בשבוע עישון- לא מעשן ולא מרשה לאף אחד לעשן לי באוטו. חד וחלק! אלכוהול- כעיקרון אני לא משתכר בקלות..יש לי סף אלכוהול גבוה. אבל בגלל שאני נוהג אז אני משתדל לא לשתות דברים חזקים ויותר מדיי.

למעלה