מה אתם עושים כשחולים??

Noaal

New member
מה אתם עושים כשחולים??

חטפתי שפעת קשה מלווה בחום לא סימפטי (לא יורד מ-38 ללא כדורים). אמא שלי ניסתה לשכנע אותי שאשוב הבייתה (אם לא ברכב שלי אז בתחבורה ציבורית - אהה בסדר
). במקום זה אני מוצאת את עצמי שוכבת במיטה מקפיצה ויטמין C, פלוטון ונורפן לצינון ושפעת כל מספר שעות. מה אתם הייתם עושים בד"כ, נוסעים הביתה להורים? נשארים בדירה? מתעלקים על חברים?

m L m

New member
נשארת בדירה

אצל ההורים אין לי את כל הדברים שיש לי פה (מחשב, טלווזיה, ספרים וכו'..) רק לפני שנתיים כשגרתי בר"ג והייתה לי דלקת ריאות הייתי אצל ההורים כי בכל מקרה לא יכולתי לקום מהמיטה..

Noaal

New member
תודה על ההצעה, אך אני אוותר

הגוף שלי החליט שהוא יחיה על אויר, תה ומים בימים הקרובים. אני אוכלת רק בכדי לקחת כדור.
אני יודעת שאני נשמעת קוטרית, אבל אני ממש סובלת מהחום (ממש לא רגילה לזה) ואני רואה בפורום הזה קצת

Benjamin Turner

New member
לוקחים תרופת קסם!

משהו הומיאופטי חבל"ז, שנקרא oscillococcinum של בוירון. ביום רביעי שעבר התחלתי גם אני לפתח שפעת, והיות ואחת כזו הפילה אותי למיטה לשבועיים בשנה שעברה אצתי-רצתי לרופאה, שהמליצה על תכשיר הקסמים הזה. מדובר בגרגרים קטנים, כמו גרגרי סוכר, שמוצצים 10-20 מהם 3 פעמים ביום במשך 3 ימים, חצי שעה לפני האוכל (ההתוויות שרשומות על הקופסה לא נכונות, יש להתייעץ עם רופא לגבי אופן השימוש הנכון). חבל על הזמן, כבר אמרתי? תוך שלושה ימים אין כאב גרון, כמעט ואין צינון, בקיצור אין שפעת. אגב, אותו תכשיר יכול לשמש כחיסון בלתי-מזיק לשפעת, על ידי שימוש קבוע פעם בשבוע (שוב, את התוויית אופן השימוש יש לקבל מרופא המשפחה) אני ממליצה בחום, אבל שוב, חובה לפנות לרופא/ה על מנת לקבל הוראות שימוש נכונות (זו אמנם תרופה הומיאופטית, כלומר כזו שתפקידה "רק" לחזק את המערכת החיסון, ובכל זאת כדאי להיזהר עם מה שמכניסים לגוף). האמור לעיל לא נכתב על ידי רופאה. נא לקחת הודעה זו בעירבון מוגבל. בכל מקרה יש להתייעץ עם רופא לפני השימוש, ואין לראות הודעה זו כתחליף ליעוץ רפואי.

Noaal

New member
אני אשאל את הרופא שלי על זה

התמזל מזלי ואני (עד שיפתח הקורס של העבודה החדשה) עובדת באחת ממשרותיי אצל רופא ילדים שמיד רשם לי תרופת הפלא הקונבציונאלית - נורפן לצינון ושפעת (בקרוב יביאו גם את האדויל הזה לארץ - אמן!), בנוסף לזה אני "מקפיצה" ויטאמין C כל כמה שעות וכמובן פלוטון. אני שמחה לבשר שלפי הנראה כרגע נשבר לי החום!!!!!

רק עכשיו ראיתי - תרגישי טוב../images/Emo70.gif

זה ממש מדהים איך הדבר הזה מסתובב: כמעט כל מי שאני מכירה חטף משהו כזה בשבועות האחרונים. חזר לך קצת התיאבון?

Noaal

New member
לצערי לא ../images/Emo7.gif

וגם לא נשבר לי החום, זו סתם הייתה אשלייה של הבוקר.

אבל חשוב שתאכלי

משהו צריך לקיים אותך. זה הכי מדכא בדברים האלו: דווקא בזמן שהכי צריך אוכל ביתי וחם - אין כח להכין אותו, והמקסימום שעושים זה להפשיר פיתה. מה יש לך במקרר? נראה אם אפשר למצוא משהו קל וטעים שהוא גם מהיר הכנה ומזין.

למעלה