מה אתם עושים כשממש ממש בא לכם

pain is MY love

New member
מה אתם עושים כשממש ממש בא לכם

למות.... אתם לא מצליחים לישון ואתם לא מסוגלים לדבר על זה ואתם פשוט לא מסוגלים לחשוב על איך אתם יוצאם מזה... מה אתם הייתם עושים אם הבן אדם היחיד עבורו הייתם נושמים היה פשוט קם ועוזב? טס לחפש את עצמו... משאיר אחריו רק חיבוק חם ושנתיים של זכרונות... מה הייתם עושים אם הייתם במקומי?..

תשמעי אין מה לעשות

את צריכה להבין שמה שקרה לך קרה לטובה כי כנראה הוא לא אהב אותך מספיק וטוב שהוא נפרד ממך כי זה היה קורה ממילא מה שאני בא להגיד לך תנצלי את הזמן הזה כדי לבנות את עצמך בעבודה או בלימודים וככה תהרגי שני ציפורים במכה אחת גם תבני את עצמך וגם תעסיקי את עצמך מישהו חכם אמר לי שהחים הם כמו לנסוע על אופניים אם קשה לך אתה בעלייה יש משברים בחיים השאלה היא איך מתמודדים איתם והצעד הראשון שאת צריכה לעשות זה להסתכל על זה בצורה יפה ללמוד להפיק מהמצב את הירב שיהיה לך בהצלחה

Cobe Anan

New member
מתים במתודית..

ואז נולדים מחדש. קחי לך את החיים בפרספקטיבה- את בת קרוב ל20, נכון? הבנאדם הזה, עם כל החשיבות שלו לגבייך, היה "כל החיים שלך" רק בשנתיים האחרונות. 18 שנה אפילו לא חשבת שהוא קיים, לפחות לא כאותו אדם שהכרת בשנתיים האחרונות.. את מבינה לאן זה הולך? כן, את תתגברי, אם זה יהיה בעוד יום או יומיים, וגם אם זה ייקח שבוע או שבועיים, אבל את תתגברי. ועם הזמן, זה פחות יכאב, ומישהו אחר יתפוס את המשבצת הזאת. כן, כן, אני יודע שכולם אומרים את זה וזה לא עוזר. אין מה לעשות, הזמן עושה את שלו- גם מרפא פצעים, וגם מביא איתו הזדמנויות חדשות למצוא את האושר שלנו. יהיה בסדר.

Zoharrr

New member
מותק..

אני חושבת שבתור התחלה מותר לך את הכמה ימים האלו של כן למות. אני לא יודעת עד כמה זה אופציה בשבילך כי את בצבא אבל אני הייתי בוכה ולא יוצאת מהמיטה יומיים(כמו אחרי הפרידה מגל) וזה פשוט לאט לאט הולך ודועך...את פחות בוכה,פחות רוצה למות ויותר מבינה שזה לא סוף העולם. ממש ממש לא. כי יבוא אחד אחר.לא פחות טוב.ואולי אפילו יותר טוב... ברור שעכשיו את תגידי:"אני לא רוצה אפחד אחר" אבל גם זה יעבור.... מבטיחה לך... עוד קצת זמן את כבר תסתכלי על הכל אחרת לגמריי.

pain is MY love

New member
אתם חייבים להבין

שהבחור הזה מעולם לא היה חבר שלי... תמיד הוא גרם לי לכאבי לב ולסבל. אבל ידעתי שלפחות הוא נמצא פה ואני יכולה לראות אותו ולגעת בו ולהיות איתו... עכשיו אין לי גם את זה... וזה עוד יותר כואב

אממ למה אין לך את זה יותר?

ואם הוא גרם לך לכל כך הרבה כאב, הקשר הזה ממילא לא היה בריא לך, אז יותר טוב שאתם כבר לא "יחד" (לא מצאתי דרך יותר טובה להגדיר
) אני מכירה קשרים כאלה, וזה סתם מיותר.. היום, הייתי בורחת מכזה קשר הכי מהר שאני רק יכולה.

Zoharrr

New member
אז למה את צכה אותו בכלל?!?!?!?

גרם לך לסבל וכאב לב?! שילך לחפש מי שינענע אותו!!!! את לא צכה את זה!!!! תמישכי הלאה ומהר מתוקה מגיע לך הרבה יותר מזה!

את מעשנת...?

לא מכיר אותך אבל נראה לי שכן... קיצר זה כמו להפסיק לעשן... ואני לא מעשן ולא עישנתי אף פעם.. זאת אומרת לא עישנתי ברגיל.. לא שלא נגעתי בסיגריה בחיים.. אבל כמו שאמרתי אנשים שמפסיקים לעשן.. בהתחלה זה קשה קשה להם.. ומי שמחזיק מעמד אחרי ההתחלה אז זה לאט לאט עובר לו... אצלך זה אותו דבר.. רק שאין לך ברירה.. ותיאלצי לסבול קצת.. אבל.. בסוף זה יעבור.. אני מבטיח..

pain is MY love

New member
זה בדיוק מה שאמרתי לו אתמול!!!!!!

הוא אמר לי להמשיך הלאה ולא להתקע.. ואני אמרתי לו שזה בדיוק כמו להיגמל מסיגריות! אני מעשנת קופסא ביום ואני יודעת שאני לא יכולה להפסיק מי שלא מעשן קל לו לדבר.. אחרי שהוא עזב את הכדורגל הוא התחיל לעשן כמוני וגם הוא הודה שהוא לא יכול היה להפסיק עכשיו... אותו דבר לגביו... הוא כמו התמכרות... הרגל מגונה שנמשך שנתיים. איך אפשר להפסיק אותו פשוט ככה בין רגע. בייחוד שלא רוצים לפסיק!!!

שמעי.. תראי...

עצה ומה לעשות וואלה שאין לי מה להגיד לך... ואת כל הניחומים והדברים האלה אני משאיר לחברות שלך... אני רק יגיד לך שזה שהוא טס זה אחד הדברים הכי טובים שקרו לך בחיים... ככה פשוט לא תהיה לך ברירה ואת תאלצי להתנתק ולהוכיח לעצמך שאת יכולה בלעדיו.. יש לך בחתימה ציטוט נורא יפה שמתאים למצב.. ושאני באופן אישי לקחתי לתשומת ליבי.. משהו שאומר לא לחשוב על מה שיכול היה להיות אלא על מה שקורה.. ומותק היה לך שנתיים להשיג אותו.. כנראה שזה לא נועד.. לא נורא.. אני בטוח שעוד שנה את לא תשכחי אותו.. אבל תצליחי להדחיק.. כמו כולנו.. בהצלחה..

Cobe Anan

New member
ברוכה הבאה!

חדשה פה...? (פשוט לא ראינו אותך מלא זמן..) .................................................................... ..............קיצ- אף אחד פה לא יכל לנסח את מה שהוא כתב בצורה יותר טובה.. זה כאב, זה כואב- וזה ימשיך לכאוב. אבל לאט לאט, הכאב יפחת. לא תוך רגע, וגם בעוד שבועיים, כשהכל יהיה בסדר, פתאום יעלה זיכרון ודמעה בודדת שוב תאיים לפרוץ מזווית העין; אבל החיים ממשיכים, עם עוד הרבה חיוכים, ועוד הרבה שמחה, ועוד הרבה התרגשות לפגוש מישהו שעושה לך פרפרים בבטן כאילו שוב היית בת 16.. הכי חרא במצבך זה לא הכאב, זה הגוש השחור המעורפל שאת קוראת לו עתיד.. את הכאב אני לא יכול לנער ממך, אבל אני יכול להבטיח לך שמעבר לגוש השחור יש הרבה אור ושמחת חיים, אז אל תתייאשי, מרינה- העתיד לא שחור כמו שהוא נראה מאיפה שאת מסתכלת.. זה רק ענן קטן, שבקרוב יתפזר. אני יודע.

pain is MY love

New member
אני לא אומרת

שעכשיו כל החיים שלי שחורים וחסרי טעם... אני פשוט לא מבינה באמת איך אני אצליח להסתדר בתוך הגוש השחור הזה (שקוראים לו עתיד)בלעדיו...

Cobe Anan

New member
כל עוד אף אדם לא התייאש מלנשום..

את תצטרכי להמשיך, ככה או ככה. אז שיהיה ככה, כי ככה זה לא צורה. נכון?

pain is MY love

New member
וזה מה שכואב עוד יותר...

שאני מתחילה להאכיל את עצמי סרטים בסגנון "אם רק הייתי מגלה לו לפני שנתיים" או "אם רק לא היינו מכירים במסיבה.." או דברים יותר נוראיים כמו "אם הייתי יותר רזה, עם עיניים יותר בהירות ועור יותר כהה..." זה מטריף אותי ששנתיים התאפקתי כל כך ועכשיו שהוא יודע הכל הוא כבר לא פה...

למעלה