מה אתם עושים עם הפאלם שלכם?

AYELET1

New member
מה אתם עושים עם הפאלם שלכם?

מזמן לא היה שרשור כזה. ובעקבות הכרזותו של איתי , שהוא עובד איתו ולא משחק- אז מה אתם עושים איתו? (גם אלו המשחקים
) איזו מין עבודה ו/א משחקים?

AYELET1

New member
אני בעיקר עושה ...

הארד ריסטים
בגלל כל הנסיונוטת והמשחקים... חוץ מזה משמש ליומן (כמובן), צפיה בסרטים, מיילים, גלישה בעיקר לאתרים טקסטואליים, פתקאות ורשימות, גישה ל-FTP, מסמכים שונים לקריאה בדרך, כתיבת מסמכים "על הדרך", מעט משחקים, מילון, ניווט,

2cookie

New member
../images/Emo26.gif

עם הפוסיל באמת אי אפשר לעשות הרבה... אני אוהב לרשום בו תזכורות (אבל לא תוך כדי הליכה כי צריכים לגייס את כל תעצומות הנפש בכדי להשתמש במקלדת הוירטואלית שלו) ולהשתמש בו כספר טלפונים בעקבות החלפת המכשירים התכופה אצלי. אני גם מחבב את המשחקים הבסיסיים שאפשר להריץ עליו, בעיקר את למונייד טייקון. הדבר שאני בשום פנים ואופן לא עושה עם הפוסיל שלי הוא מקלחת.

2cookie

New member
חוצפה! על שאלות כאלו אני עונה

רק בפורום שמתעסק במחשבי כף יד אמיתיים...

עובד...

1. יש לי TREO ולכן הוא הטלפון שלי עם כל אנשי הקשר ו-SMSים 2. יומן 3. רשימת משימות 4. פעם ב... משחק 5. ספרים 6. שעון מעורר משוכלל 7. מדי פעם אופיס

+++

בנוסף לכל הדברים הסטנדרטים כמו PIM, מיילים, גלישה ומסמכים, אני גם משתמש בטראו לצרכי עבודה. אני מתחבר ממנו לכל מיני שרותים ושרתים על ידי RDP, VNC, Telnet, SSH. זה משמש לי ככלי עבודה מאוד נחוץ כשאני נמצא בדרכים. יש לי גם כמה בסיסי נתונים שמשמשים אותי לעיתים. הכי חשובה היא רשימת הסיסמאות שלי לכל מקום. בנוסף, אני מאוד אוהב להתקין עליו תוכנות. כל פעם אני מוצא איזה תוכנה מעניינת, מתקין, מגלה שהיא לא נחוצה ומסיר. מין הובי כזה להתעלל בטראו כמה שיותר עד שיבכה.

נצל"ש צריך המלצה...

תוכנת DB ששואבת את המידע מקובץ אקסל שאני מסנכרן. הבעיה היא שכרגע אני עובד עם קובץ אקסל ענק עם מלא שורות ועמודות וקשה לעבוד ככה במסך קטן (רק עם מסך 20" בעבודה אני מסתדר). כמובן שעדיף תוכנה חינמית... (אחרי שבעבודה קנו לי תוכנה לסנכרן את הטריאו עם הלוטוס נוטס לא נראה לי שישקיעו בי עוד כסף...).

יוסי 101

New member
ספר חוקים...

מעבר לכל השמושים הסטנדרטיים יש לי ב 650 פאלמידנט- ספר חוקים בפאלם... ואני כבר רגיל לזה שבבית המשפט כשאני שולף את ה 650 על מנת לקרוא סעיף חוק השופט שואל אותי בכעס: אתה מתקשר באמצע דיון??? ואז אני עונה שלא אלא מקריא את החוק ואז מייד: " תראה , תראה , מה זה?..." התוכנה הזו הצילה אותי כבר כמה פעמים א"א להפתיע אותי כל החוקים בכיס...

federbar

New member
והשופט בטח גם שואל אותך...

- יגיד לי אדוני, כמה זה שמונה שנות מאסר + שניים על תנאי? - ישלוף אדוני את המחשבון המשוכלל וישקלל לבית המשפט את הנתונים. - מיד אדוני, ענה העורך דין, על פי כל התקדימים המופיעים בפאלם ועל פי פסיקת המחשבון, סך כל הנתונים שהציג כבודו יגיע לידי עשרה שנות מאסר במידה ויופרו תנאי השחרור, ושמונה שנות מאסר במידה והנאשם ישמור על הכללים. - תודה אדוני, ענה השופט, תודה. - לא לי התודה, הגיב עורך הדין, עלינו להגיד תודה לטריאו הקטן. - טריאו? מי זה? הוא רשום לדיון? - כן כבודו, מאז גיליתי את הטריאו אינני נוהג להופיע בבית משפט בלעדיו. - ולמה אדוני לא יצר בינינו היכרות ראשונית? - סליחה כבודו. אעשה זאת מיד לאחר הדיון. וזה נקרא טריאו רב שימושי. או לחילופין, מה אני עושה עם הפאלם

splashy

New member
מעבר לדברים הבסיסיים

יומן, ספר טלפונים, מזכרים ורשימת מטלות, מילון ולוח שנה וכמובן גלישה ובדיקת מיילים. אני משחקת מדי פעם (כרגע בעיצומו של משחק ב-Village Sim). אני גם משתמשת ב-TX + מיקרופון חיצוני להקלטת שיעורים/פגישות, צפייה בתמונות ובסרטים, רשימת קניות וסיסמאות, ובנסיעות לחו"ל אני משתמשת בתוכנת מטרו היעילה וב-worldmate.

קובביס

New member
שלום מקובי

השכלתי, עיצוב תעשייתי. אני ממש צמוד לפאלם (TT3) שבא אחרי ה- C3 וה-515. בשנה האחרונה כבר "החלטתי" מספר פעמים להחליף את ה-(TT3) ולא הגעתי להחלטה (טריאו 650 או XT). האמת היא שאני מחפש את האפשרות השלישית. DateBk6 ז"א, PIM באופן מקיף, הפאלם מתקשר עם הטל הסלולארי BT (סינכרון ביניהם וכחייגן), SmartList בניתי תוכנות אישיות לניהול ואירגון ו..אני והפאלם תמיד יחד.

steve60

New member
שלום מ-steve60 כבר61

zire71 הכלי שלי מ-8/03 נהנה מכל רגע ולא עוזב לרגע, שימושים: יומן (dateK6) , קניות, תזכורות.מילון,טלפונים,תמונות,סיסמאות ועוד מיני תוכנות שימושיות, ובלי לפתוח פה לשטן אף פעם לא היו בעיות כלשהן. מחכה בסבלנות למוצלח הבא ומקווה שיהיה פאלם.

למעלה