מה אתם עושים עם מטרידים?

מה אתם עושים עם מטרידים?

אתמול רשומה שלי הגיעה לדף הבית של
ואיזה מישהו התלבש עליה והתחיל לקלל ולהיות טרול. על כל תגובה שלו שמחקתי הופיעו עוד כמה וגם מסרים אישיים. ממערכת המסרים שלי הוא נחסם, אבל אין לי פתרון לבלוג. מה אתם נוהגים לעשות?

יש שיטה פשוטה...

בתור יליד בית שמש, היו לי הרבה תאקלים עם ערסים בחיים. עם הזמן הבנתי שבשביל שהם לא יציקו לי, צריך עוד לפני שהם פותחים את הפה, לצעוק להם איזה "אה אחי...מה קורה?" ואם הם בכל זאת הקדימו אותי ודיברו, אפשר להמשיך עם "וואלה...חזק אחי..." ולשתף איתם פעולה. אותו דבר עם טרולים. אם הוא הגיב מגעיל, תסכים איתו, אפילו תמשיך אותו ותקצין את הדברים שלו. הדבר שהכי עיצבן אותי היה כשהייתי קורא לאחי מפגר והוא היה מחזיר לי ב"נכון..אתה צודק...ואני גם מטומטם...". תנסה את זה פעם אחת, המקסימום שתקבל זה שהוא יסכים איתך בחזרה על זה שהסכמת איתו ולא יחזור לבלוג שלך יותר. ואם כן, תמשיך בנוהל הזה...אני מבטיח לך שבשלב מסויים זה יתחיל להיות משעשע ותהיו בסט פרנדז :)

ע ל ו מ ה

New member
נראה לי שזה קצת שונה בבלוג

זו לא סיטואציה של 1-על-1 שבה אתה קצת עושה את עצמך אחר רק כדי שאיזה טרול יחשוב שאתה כמוהו ולא יציק לך. הפעם מדובר בתווך עם צופים. בלוגר בונה לעצמו תדמית בבלוג שלו, עכשיו הוא פתאום במומלצים אז באים גם קוראים חדשים שלהם אפילו עוד יותר חשוב לו להיות עצמו ולא להיראות כטרול. ואז פתאום בא טרול, ומה שאתה מציע, עשוי לקלקל את כל התדמית. נראה לי שהתרגיל הזה לא תקף בבלוג.

את לא עושה את עצמך

כדי שיחשבו שאת כמוהו... זה נראה מגוחך ובדיוק בגלל זה הטרול לא ירצה להמשיך. הרי אם אני יורד על עצמי, מן הסתם אני לא יכול להיות רציני.

בניגוד לאמיתי

אני חושב שהפיתרון הכי טוב הוא פשוט לעזוב את התגובות שלו ולא לגעת בהן, תן לזה כמה ימים ואז תמחק, הוא לא יחזור, לא קרה כלום ואתה מונע את ההטרדה שלו

אני אומר שתהנה מהתגובות האלה.

אני תמיד מתמוגג מאושר כשאני מקבל תגובת נאצה בבלוג. לפעמים יש לי משהו שנון לומר למגיב הזונה, אבל אם אין לי אני פשוט משאיר את התגובה. כמשעמם לי אני מחטט בתגובות של הבלוג, נתקל בתגובות הנאצה, ואני המאושר באדם! תגובות נאצה הן מקור האושר הנצחי.

מסכים לחלוטין!

אתה לא יודע כמה התאמצתי בשביל להשיג כמה אנשים שישנאו אותי, ורק אחי חודשיים של בלוג הצלחתי למצוא באיזה פורום נטוש של חובבי הארי פוטר אנשים שקוראים לי "מטאליסט שיכור". כשגיליתי את זה לא ידעתי את נפשי מאושר, תתייחס אל זה ככה גם אתה. זה נותן לך תחושה שאתה פרובוקטיווי ומוערר דעות ומחשבות אצל אנשים. זה הישג חשוב!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאשכרה...

לא מזמן הייתה לי רשומה עם המון תגובות נאצה. היה כיף

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני לא מתרגשת יותר מדיי

שיכתבו. חופשי לא אמחק להם את התגובות אפילו [לא זכורה לי פעם אחת שמחקתי תגובה] ואם הם מחליטים לפרסם רשומות מיוחדות לכבודי, מה טוב!! תראה, בשלב כלשהו זה אמור להגיע, הרי תמיד יש חילוקי דעות בין אנשים. בד"כ, באותה מהירות שזה הגיע - זה גם יעלם. [ולא תהיה יותר באור הזרקורים
]

y2dan

New member
...

במידה וזה מטריד סידרתי, ניתן פשוט לנדות אותו.

idodo cohen

New member
מוזר, מי זה ומה הקטע שלו?

בעיקרון, אם למטרידן אין שום דבר משמעותי להגיד לך, והוא סתם מטקבק אותך, ואין לך חשש להשפעה שלילית כלשהי שלו, עזוב את זה בינתיים לדעתי, ואם תרצה תמחוק כשזה כבר יתיישן. במקרה הרגיל, פשוט מוחקים.... או מתעלמים.. באמת תלוי במקרה
.

למעלה