מה אתם עושים עם ערמות הממתקים שקיבלתם?
G g a l i 1 0 1 New member 23/3/08 #3 חלק אוכלים וחלק ממ פשוט משאירים... קיבלתי מלא משלוחי מנות וכמה שאני חולה על ממתקים אני לא יכולה לסיים הכול ואפילו לא חצי...
חלק אוכלים וחלק ממ פשוט משאירים... קיבלתי מלא משלוחי מנות וכמה שאני חולה על ממתקים אני לא יכולה לסיים הכול ואפילו לא חצי...
ב באהבה ואמונה New member 24/3/08 #4 כמה כבר אפשר לאכול? זה פשוט לא נגמר.... והפיצקית עדיין לא בשלב שהיא יכולה לסייע (אם כבר אז רק בבמבה...)
כמה כבר אפשר לאכול? זה פשוט לא נגמר.... והפיצקית עדיין לא בשלב שהיא יכולה לסייע (אם כבר אז רק בבמבה...)
ע ענת אדרת New member 24/3/08 #5 אפשר לתרום הרי כל הרעיון של משלוחי המנות זה שלעניים תהיה סעודת פורים, וממילא אי אפשר לקבוע ארוחה על ממתקים, אז תמיד יהיו אנשים קשי יום שלפחות הממתקים יגרמו להם לחייך גם אחרי פורים (ולא רופאי השיניים ).
אפשר לתרום הרי כל הרעיון של משלוחי המנות זה שלעניים תהיה סעודת פורים, וממילא אי אפשר לקבוע ארוחה על ממתקים, אז תמיד יהיו אנשים קשי יום שלפחות הממתקים יגרמו להם לחייך גם אחרי פורים (ולא רופאי השיניים ).
ב בשורות טובות! New member 24/3/08 #6 נדמה לי שערבבת בין משלוח מנות למתנות לאביונים... אבל הרעיון לתרום תמיד טוב
ב בשורות טובות! New member 24/3/08 #7 חלק קטן הספקתי למחזר (= כלומר לדחוף למשלוחים שאני נתתי...) והרוב נזלל ע"י הילדים והאיש... (נו, טוב, גם אני משתתפת טיפה )
חלק קטן הספקתי למחזר (= כלומר לדחוף למשלוחים שאני נתתי...) והרוב נזלל ע"י הילדים והאיש... (נו, טוב, גם אני משתתפת טיפה )
ב בחור כארזים New member 25/3/08 #8 לא נשאר כלום! הכל ב``ה נאכל בתיאבון רב.. המרויח הגדול מהחג הזה הוא רופא השיניים.
N nokia 2008 New member 25/3/08 #9 אני לא קבלתי הרבה אבל אני שולחת להן - כל יום לבית ספר ממתקים שלא ישאר לפסח כי יש מלא
ב בשורות טובות! New member 25/3/08 #14 אני בשוק שבבי"ס יש בכלל מושג של ממתקים.... לא התכוונתי ל"נותנים" במובן של בחינם או משלמים, אלא לכך שבכלל מותר ממתקים בבי"ס... זה בי"ס אמריקאי?
אני בשוק שבבי"ס יש בכלל מושג של ממתקים.... לא התכוונתי ל"נותנים" במובן של בחינם או משלמים, אלא לכך שבכלל מותר ממתקים בבי"ס... זה בי"ס אמריקאי?
C candy77091 New member 27/3/08 #16 מה הבעיה שבבית ספר יהיה מושג של ממתקים? בבית ספר שאני למדתי וגם אחיותיי מביאים ממתקים מהבית ואין שום בעיה עם זה.
מה הבעיה שבבית ספר יהיה מושג של ממתקים? בבית ספר שאני למדתי וגם אחיותיי מביאים ממתקים מהבית ואין שום בעיה עם זה.
ב בשורות טובות! New member 27/3/08 #17 בגנים ובבי"ס שאני למדתי ושילדיי לומדים זה אסור. בעיקר כדי שלא תהיה קנאה בין הילדים.