מה אתם עושים עם צהריים

מה אתם עושים עם צהריים../images/Emo35.gif

בשנה האחרונה יצא שאת רוב העבודה שעשיתי יכולתי לעשות מהבית, וזה היה נוח במיוחד כי יכולתי להכין ארוחת צהריים טריה וחמה. אבל בשנים שהעברתי בקמפוס, זו בפירוש היתה דילמה: האם להתקיים על סנדוויצ'ים? האם להשתדל לסחוב על קצת יחסית ולאכול ארוחה גדולה בערב? האם לארוז אוכל מוכן ולנסות למצוא מקום לחמם באוניברסיטה? אני מתארת לעצמי שלרובכם הגדול לא יוצא להיות באופן קבוע בדירה לצהריים, מססיבות של עבודה / לימודים, ועל כן עולה השאלה איך אתה פותרים את בעיית ארוחת הצהריים
האם אתם מביאים משהו מהבית? האם בעבודה יש לכם איזשהו סידור? או שאתם סתם מנשנשים את דרככם לערב, ומכינים ארוחה מסודרת בבית?

לקשמי

New member
משתדלת להביא מהבית

אני בעקרון עובדת במשמרות כך שכשאני עובדת משמרת ערב אין לי בעיה. הבעיה היא כאמור במשמרת בוקר. בהרבה מקרים אני הולכת לקנות, אבל לקנות זה גם לא מי יודע מה בריא, גם אין הרבה אפשרויות (אני צמחונית) וגם בזבוז כסף. אז אם יש לי זמן אני מבשלת יום לפני ומביאה כאמור אוכל מבושל מהבית. בעבודה יש לי מיקרוגל כך שאין בעיה לחמם.

הקטע עם הכסף הוא קריטי!

זה פשוט לא להאמין העניין הזה: אם לא נערכת מראש, אז סנדוויץ'+ שתיה +פה ושם, ויום שלם מחוץ לבית מעלים 20 ש"ח בלי לשים לב.

Damnthiscow

New member
20 שקל

זה בסופו של דבר לא כל כך הרבה. ארוחה בריאה בבית שכוללת סלט קטן + משהו בשרי + פחמימות עולה יותר מ 10 שקלים ולפעמים גם יותר מ 20... שתיה זה משהו שאפשר לוותר עליו לדעתי... יש מים קרים באוניברסיטה ולא צריך סוכר בכמות מטורפת בדם כל הזמן. מה שחשוב זה ארוחת בוקר ממלאת וקלה לעיכול. אני מצאתי שגרנולה + יוגורט + פירות יבשים זה ממש טוב. גרנולה 400 גרם 10 שקלים של סופר קלאס (אפשר להכין לבד כמובן בעלות נמוכה עוד יותר). יוגורס ביו רגיל 3 ליחידה פירות יבשים 4 ל100 גרם. סך הכל ארוחת בוקר פשוטה וזריזה 5 שקלים שמחזיקה המון ולא מנפחת.

לקשמי

New member
אם אני כבר קונה...

אני משתדלת שזה לא יגיע ל-20 ש"ח ובטח שלא יעבור אותו. מנה פלאפל עולה רק 10 ש"ח ושתיה אני לא קונה. אבל לפעמים באמצע היום מתחשק לי איזה ארטיק או גלידה שזה עוד כסף..

JustMeNow

New member
מנה חמה

בכל החנויות הקטנות של התאילנדים יש מנות חמות שעולות גרושים. אם אני רעבה יותר אני קונה פיתה עם צ'יפס או משהו כזה

למעלה