מה אתם עושים

מה אתם עושים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo202.gif

שאלה לי ואשמח למגוון תשובות. אז ככה כאשר אתם מכינים תפאורה מאיזה בד היא
|ואיך אתם יוצרים את שאר "הדברים" עליה
אני עד היום השתמשתי בבד קטיפה והדבקתי עליו את ה"אלמנטים" מלבד. חשבתי לתפאורה אחרת להדביק עננים מפליז כי יש לו מראה יותר "ענני". ושוב אשמח לשמוע כמה שיותר תשובות. שבת שלום לכולנו

אני משתמשת המון בפליז אך לאחרונה התחלתי לגוון

ולמה? כי כל התפאורות שלי נראות באותו כיוון ...משעמם. התחלתי לעבוד גם עם בדיי יוטה, פרוות סינטטיות למינהן וסתם בדים צבעוניים מחנויות יד שנייה של ויצו, כל פריט- 5 ש"ח . שאר הדברים??? למה הכוונה?

התכוונתי לבד הרקע של התפאורה והאביזרים עליו

פרחים, עננים, דשא, כל אלה שהם נשארים תמיד על בד הרקע של התפאורה.

erelu

New member
עננים מחומר מילוי

מודבק על גבי התפאורה בדבק מגע נראה כאילו אוורירי ומרחף.... ספוג דק או עבה גם עונה על הצורך , יש לו נפח ונוכחות כחלק מן התפאורה מקווה שסייעתי

מה דעתי?

אני לא משתמשת בבדיי רקע צבעוניים ....תמיד עם בד חלק מאחור ונקי ....בדרך כלל משתמשת בקשת הכחולים. למה? לדעתי זה מסית את המבטים מההצגה אל התפאורה האחורית ולוקח את הפוקוס מהבובות .... לפעמים רצוי תפאורה אחורית אך שוב הכל תלוי בסידור האביזרים על הבמה והסיטואציה. לדוגמא " יום הולדת לדובי דודו" שחוזרת בקרוב ...מאוד ...לבמה.... שבוע טוב דבי

יש לי הצגה שהתפאורה שלה

מצויירת על קאפה גדולה, ובכל מערכה הקאפה מתחלפת. (זה ב"דייג ודג הזהב", התמונה הראשונה היא של בקתה עלובה על רקע ים, התמונה השניה היא של בית גדול ויפה, והשלישית של ארמון קר ומנוכר). עוזר?

למעלה