מה אתם עושים

מה אתם עושים

כשמישהו מתסכל אתכם שוב ושוב? נקלעתי למצב עם בן אדם שמצד אחד אני לא רוצה לנתק מגע ומצד שני כל דיבור איתו מגיע לאותו חרא שכבר נמאס לי ממנו. אין לי כח לריב ואין לי שום רצון לדוש באותם דברים (בעיקר כי אי אפשר להתקדם איתו לשום מקום). יש איזו נקודת ביניים בין לנתק קשר לבין להמשיך להתנגש?

אין ברירה - בוחרים

אם אתה בוחר להמשיך איתו קשר, תדע שזה מגיע built in עם דברים מעצבנים ותקבל אותו ככזה. אם אתה בוחר לא להמשיך איתו קשר (בגלל הדברים המעצבנים) - תדע שאתה מוותר על כל יתר הדברים שהקשר הזה מביא אל חייך. שוב - אי אפשר לשנות אנשים. אבל מה - לפעמים כשאתה נחוש בבחירות שלך אנשים מיישרים קו לפי הרצונות שלך, רק שאי אפשר לבנות על זה. כלומר אתה יכול להחליט לוותר על הקשר ולהגיד לו שזה בגלל התקשורת ביניכם שלא מתקדמת לשום מקום (ושנמאס לך לדבר שוב ושוב על אותם דברים שלא זזים לשום מקום) - לפעמים גבול ברור כזה גורם לצד השני לחשוב פעמים או לאיזה אסימון ליפול. רק לפעמים. אין אף נוסחה בה אפשר להמשיך אותו הדבר ולהשיג שינוי.

לא יודע, חבל לי

אני לא מצליח לגשר איתו על דברים שקרו כי כל דבר קטן גורר מערבולת של ויכוחים. אני מתאר לעצמי שאני באמת אאלץ לבחור בקרוב. למישהו אחר יש מחשבות נוספות?

sh53

New member
אולי אתם מדברים יותר מכעס

ולא יותר מכיוון של הגיון כי אולי זה טרי עדיין? אולי כדאי להניח לנושא הזה בינתיים, לפחות לזמן מה? לפעמים הזמן עושה את שלו (וגם מתבגרים, ודברים שפעם חשבנו שהם גדולים ועצומים מתגמדים עם הזמן), אולי זה הפתרון?

ניסיתי והוא איכזב אותי שוב

ועכשיו זה כאילו חוזר על עצמו, אותן הבטחות, אותן שורות והוא שוב חוזר להאשים אותי. זה פשוט כל כך מתיש לדבר איתו כי הוא מגלגל כל דבר לויכוח ולא מאפשר מוצא.

De-Panther

New member
לומד לחיות עם זה../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משפחה זה לכל החיים חברים מתחלפים

למעלה