מה אתם קופצים למסקנות כאלה???

ק א ר ן

New member
מה אתם קופצים למסקנות כאלה???

אני הטפתי לרצח??!! סה"כ אמרתי שעצוב לי שמאות בע"ח מתים בשביל שכמה אנשים יחיו, בגלל שמבחינתי, חיים של בע"ח שוים בערכם לחיים של בן אדם, גם אם אנשים צרי אופקים כמו בר זיק לא מסוגלים להבין את זה. אני גם מעדיפה באיזשהו מקום שאנשים יאכלו פרות במקום תרנגולות או אווזים בגלל החיים של פרה אחת שוים לחיים של תרנגולת אחת, אבל צריך לשחוט הרבה תרנגולות כדי להגיע לאותה כמות בשר שמקבלים מהפרה, וככה רוצחים פחות. אז מה, אני גם שונאת פרות? בגלל שבני אדם ובע"ח שוים אצלי אני לא מסוגלת לפגוע באף אחת מהם. והייתה לי תיאוריה מטופשת אבל הריי זה נכון, אם מנהיגי העולם היו טבעונים הם יכלו להגביר את המודעות בנושא, לא?? (לא דרך שטיפות מח) מה שאנשים כמו ברזיק לא מבינים לצערי, זה שבפורום הזה נכתבים כל המחשבות של מי שיושב מול המסך באותו הרגע. אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שמישהו מהפורום הזה הקים איזשהי כת, או התחיל לארגן מהפכה. סה"כ הפגנות חוקיות וחילוק פליירים. אנחנו לא נדחפים לחיים של אנשים ואנחנו בודאי לא רוצחים אותם. אייל קצת הגזים עם הפרובוקציות שלו לדעתי... אבל אני מכירה אותו והוא בן אדם נפלא שבחיים לא יהיה מסוגל לרצוח. אז תפסיקו לתפוס מילים ולסלף אותם לתיאוריה מעוותת! אף אחד פה לא מטיף לרצח. השאלות פה הם ברמה של "אם היית יכול להיות מיליונר, אבל לא היו לך רגליים". אלו שאלות מטומטמות לפעמים של מה אם, שאלות תיאורטיות לגמרי.
קארן

Talia E

New member
הי

כתבת עכשיו: "אז תפסיקו לתפוס מילים ולסלף אותם לתיאוריה מעוותת!" ותגובתי לכך: אז תפסיקי לשחרר מילים בלי לעמוד מאחוריהן ולקחת עליהן אחריות. מילה היא דבר חזק מאד; היא משפיעה גם על עצמנו כשאנו אומרים אותה (אפילו כשאנחנו יודעים באותו רגע שאנו לא מתכוונים), וגם קל מאד לפרש אותה לא נכון. ציטוט שלך: "הרי נראה הרבה יותר הגיוני שאותו אדם ימות ואותם בע"ח יחיו. אם היה אפשר לעצור את שחיטת בעלי החיים וניצולם, ע"י רציחת כמה בני אדם, מה הייתם עושים? (תיאורטית, אני אפילו מאמינה שזה אפשרי - יש לי תכנית!!)" לא משנה מה התכוונת - קל מאד לפרש את זה, לא רק כצידוד ברצח, אלא כאילו זה בשלבים מעשיים! אני לא מתכוונת להניח הנחות ולהחליט שבטח לא התכוונת... אני אוודא בכל פעם ופעם. אולי אם זה יימאס עליך קצת, תתחילי לשים לב לדברים שאת אומרת לעצמך ולאחרים...

למעלה