GoldenEyes Well-known member 10/10/20 #2 נכתב ע"י צביה.ש: צפה בקובץ המצורף 4997 לחץ כדי להרחיב... לשניה נראה שזה התחת של הכלה, אבל זאת הכתף הימנית של הבחורה מאחוריה
נכתב ע"י צביה.ש: צפה בקובץ המצורף 4997 לחץ כדי להרחיב... לשניה נראה שזה התחת של הכלה, אבל זאת הכתף הימנית של הבחורה מאחוריה
ת תקווה25 Well-known member 10/10/20 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: לשניה נראה שזה התחת של הכלה, אבל זאת הכתף הימנית של הבחורה מאחוריה לחץ כדי להרחיב... חחחח אכן כתף של בחורה מאחוריה
נכתב ע"י GoldenEyes: לשניה נראה שזה התחת של הכלה, אבל זאת הכתף הימנית של הבחורה מאחוריה לחץ כדי להרחיב... חחחח אכן כתף של בחורה מאחוריה
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 10/10/20 #6 נכתב ע"י משתפרת1: אם הוא קלט מה שהוא מצלם, הצלם ג-ד-ו-ל. לחץ כדי להרחיב... לא תמיד הצלם קולט. פעם אהבתי לצלם כתחביב. הייתי מצלם כל מיני, בעיקר אהבתי לצלם אנשים. כשהייתי ככה מאוחר יותר מביט בתמונות שצילמתי הייתי מגלה דברים מדהימים דברים שלא ראיתי אותם בעין העדשה בעת הצילום.
נכתב ע"י משתפרת1: אם הוא קלט מה שהוא מצלם, הצלם ג-ד-ו-ל. לחץ כדי להרחיב... לא תמיד הצלם קולט. פעם אהבתי לצלם כתחביב. הייתי מצלם כל מיני, בעיקר אהבתי לצלם אנשים. כשהייתי ככה מאוחר יותר מביט בתמונות שצילמתי הייתי מגלה דברים מדהימים דברים שלא ראיתי אותם בעין העדשה בעת הצילום.