מה אתם רוצים לדעת על טוקיו הוטל

dorkiflitz

New member
מה אתם רוצים לדעת על טוקיו הוטל../images/Emo35.gif

תמיד הייתה לי בראש המחשבה (הדפוקה, יש לציין) אם הייתה לי הזדמנות לשאול את הלהקה, או אחד מהם, שאלה אחת, שאלה אחת ויחידה והם יענו לי עליה. מה הייתי שואלת.. אז שרשרו לכאן שאלה אחת(!!!) שתמיד רציתם לשאול אותם..

SpongBobit

New member
אחת ?!!!?../images/Emo2.gif יש לי מיליון ../images/Emo10.gif

לא יודעת אם היא הכי חשובה, אבל הייתי נורא רוצה לדעת אם הם בקשר עם האבא הביולוגי שלהם . וגם..תמונה של כולם בלי חולצה !! ובבית שלהם(בחדר שלהם) עם המשפחה D:

SpongBobit

New member
תיקון ***

בת 14, שנולדה בתאריך לידה שלכם וגרה בישראל ^_^ XD

PerfectSP

New member
אני הייתי אומרת.. ../images/Emo190.gif

בת 14,מדברת גרמנית צולעת עם אפשרות לעבור לגרמניה[כעיקרון אם בא לי אני יכולה כי יש לי דרכון]?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חח איך אני שמחה שאני בת 15 ../images/Emo3.gif

אני יותר קרובה לגיל שלהם ! חח עכשיו כל הבנות שיותר גדולות יגידו שיש להן יותר סיכוי

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifדוקוא יש לי כמה נחמדות ../images/Emo3.gif

*חשבתם פעם להצטלם לפורנו שיופץ לכל מעריצי ט"ה באימייל? *שאלה חשובה-באמת חשובה-למה לעזאזל,בשם האלוהים,אתם מגלחים את הבתי שחי שלכם?
רציני,זאת באמת שאלה חשובה

הם מגלחים את הבתי שחי שלהם?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

וואו, עכשיו אני עוד יותר אוהבת אותם
נו מה אני אעשה? זה מגעיל אותי. ויש הרבה בנים שמגלחים, כי זה מגעיל, הם מזיעים ואז זה מסריח ובמיוחד שטוקיו צריכים להופיע המון ולקפוץ אז זה טוב. אבל לא ידעתי ><

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמסתבר שכן ../images/Emo6.gif

יש על זה דיון שלם בפורום של UK של האתר הרשמי שלהם

XDD למה יש על זה דיון?!../images/Emo168.gif

כאילו, מה יש כבר לכתוב על זה ולפתח דיון? ><

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifיש שם המון דיונים מוזרים

כמו גם מידת הנעליים שלהם
אבל תכל'ס,זה הדיון הכי מוזר שראיתי אי פעם. ואני פעילה בהמון פורומים
ויש לזה גם כמה עמודים

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאגב,יש גם שם בפורום על גיאורג

משפטי פתיחה בשבילו.. יש שם כאלה מוזרים כמו "אתה מכבס את המכנסיים שלך עם 'ווינדקס'?" ואז הוא אמור לשאול "מה?" ואז עונים לו "כי אני ממש יכולה לראות את עצמי בתוכם"

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif מגלחים בית שחי? חעחעחע.. XD

האמת שזה טוב... הרבה יותר טוב מלהשאיר את השיחים כמו שהם (כמו שרוב הבנים עושים, ולדעתי זה מגעיל..)

למעלה