מה אתם שומעים ביום האחרון של 2014?
M Music Man XD New member 31/12/14 #2 Nicki Minaj - Win Again מהאהובים עליי באלבום. הייתי רוצה לשמוע את ביונסה מבצעת את השיר הזה.
M Music Man XD New member 31/12/14 #6 אכן. יש באלבום שת"פ אפילו יותר טוב של ניקי, דרייק ו-ווין, אבל הוא רצועת בונוס. שיר מעולה!
ע ערן1987 New member 1/1/15 #18 תודה! נדב, מצטער, זה ממש, אבל מ-מ-ש, לא יותר טוב מ-Only! זה אחלה שיר אבל זהו.
M Music Man XD New member 1/1/15 #19 סליחה ביום כיפור, נשמה.   לדעתי הבתים שלהם טובים יותר כאן. אין בו את ה"אפיות" של Only, אבל זה לא מפריע לי.
סליחה ביום כיפור, נשמה.   לדעתי הבתים שלהם טובים יותר כאן. אין בו את ה"אפיות" של Only, אבל זה לא מפריע לי.
ע ערן1987 New member 31/12/14 #9 Sia - Chandelier שיר השנה שלי by far על כל האחרים! האמת, הופתעתי גם שהוא זכה בתואר הזה בגלגל"צ, הייתי בטוח שיהיה בחמישיה אבל לא שיזכה.   בכל מקרה, יאללה, שתבוא להופיע בארץ *ערן חי בסרט*
Sia - Chandelier שיר השנה שלי by far על כל האחרים! האמת, הופתעתי גם שהוא זכה בתואר הזה בגלגל"צ, הייתי בטוח שיהיה בחמישיה אבל לא שיזכה.   בכל מקרה, יאללה, שתבוא להופיע בארץ *ערן חי בסרט*
Y YEEZUS New member 1/1/15 #14 Kanye West - 808s & Heartbreak לא שמעתי אותו מ-ל-א זמן (בכללי נטשתי את קאנייה לאחרונה). ההייפ לקראת האלבום החדש שלו מתחיל!
Kanye West - 808s & Heartbreak לא שמעתי אותו מ-ל-א זמן (בכללי נטשתי את קאנייה לאחרונה). ההייפ לקראת האלבום החדש שלו מתחיל!
ע ערן1987 New member 1/1/15 #15 אלבום סופר מעולה שלו! אני זוכר איך הוא העיף לי את הראש בפעם הראשונה ששמעתי אותו.. זו הייתה אהבה משמיעה ראשונה.
אלבום סופר מעולה שלו! אני זוכר איך הוא העיף לי את הראש בפעם הראשונה ששמעתי אותו.. זו הייתה אהבה משמיעה ראשונה.