מה אתם שומעים בסופ"ש הזה?
M Music Man XD New member 3/1/14 #2 Lady Gaga & Xtina - Do What U Want נחמד לי שכריסטינה בחרה להתארח דווקא בשיר של גהגה שאני הכי אוהב. וחשבתי על משהו - כבר שנים שלא היה לנו "איחוד" רציני של שתי דיוות ענקיות.
Lady Gaga & Xtina - Do What U Want נחמד לי שכריסטינה בחרה להתארח דווקא בשיר של גהגה שאני הכי אוהב. וחשבתי על משהו - כבר שנים שלא היה לנו "איחוד" רציני של שתי דיוות ענקיות.
ע ערן1987 New member 3/1/14 #4 השיר הזה כ"כ נדבק לי היום בראש! וכל פעם שאני עושה לו ליפ-סינק אני "צורח" בקטע של כריסטינה ומסכים לגבי האיחוד.. הפעם האחרונה שזה קרה הייתה גם כן עם גאגא - ב"טלפון" שלה ושל ביונסה.
השיר הזה כ"כ נדבק לי היום בראש! וכל פעם שאני עושה לו ליפ-סינק אני "צורח" בקטע של כריסטינה ומסכים לגבי האיחוד.. הפעם האחרונה שזה קרה הייתה גם כן עם גאגא - ב"טלפון" שלה ושל ביונסה.
ח חולה על הישרדות 6 New member 4/1/14 #57 השיר הכי טוב שלהם, אבל אני לא מת עליהם אז זה לא אומר שהוא מדהים.
M Music Man XD New member 3/1/14 #12 PTAF - Boss Ass Bitch ממכר! http://www.youtube.com/watch?v=N6ihCQZK-r0 ניקי עשתה לזה רמיקס?
א אבישי ר New member 3/1/14 #18 אני חייב להגיד שהם מעולים, אבל אף פעם לא הבנתי את ההייפ הענק סביבם. בטח שלא אלבום השנה.
ע ערן1987 New member 3/1/14 #19 אף פעם לא שמעתי אלבום שלם שלהם אבל שמעתי כמה שירים והם אחלה. קצת היפסטרים מדי בשבילי