מה אתם שומעים בתחילת השבוע הזה?

ערן1987

New member
מה אתם שומעים בתחילת השבוע הזה?

ומה זה השטויות האלה על גשם?

ערן1987

New member
Damien Rice - I Don't Want To Change You

סיגל רשמי ראשון מתוך אלבום הקאמבק שיוצא בחודש הבא, אלבום שאני יותר ממחכה לו. איזה תותח הוא, כאילו לא לקח לו רק איזה 7-8 שנים להוציא את האלבום הזה

ערן1987

New member
Aretha Franklin - Rolling In The Deep

ארית'ה תשחרר בחודש הבא אלבום חידושים לשירים של דיוות, מוויטני וברברה ועד אלישיה קיז וכאמור גם אדל, ש-Rolling In The Deep הוא הסינגל הראשון מהאלבום. ביצוע ממש טוב עם טוויסט מפתיע לקראת הסוף!

DCOW123

New member
גרוע.

כל מה שאני שומע פה זה: "הבחורה הצעירה ההיא קיבלה הכרה בין לאומית על סגנון שאני עשיתי לפני 40 שנה, אז אני אקליט מחדש את היצירה שלה ואראה לה איך זה אמור היה להשמע".
&nbsp
מתאמץ, מבולגן, צעקני, ונטול נשמה.

ערן1987

New member
שמע, יש לא מעט השפעת סול ב-RITD

ואני לא חושב שארית'ה עשתה את זה בניסיון "להראות מה-זה" לאדל אלא לתת לזה משהו אחר, שונה מהמקור, כי עובדה שהיא עושה אלבום שלם של קאברים. לדעתי זה יצא מוצלח.

DAN1EL

New member
כי מה קשור עכשיו.

זה כמו שבריאן דה פלמה יעשה רימייק לסרט של טרנטינו.
&nbsp
ארת'ה צריכה להיזהר עם השטויות האלה, כי כרגע זקנתה מביישת את נעוריה.
ואני חולה על ארת'ה ועל נעוריה.

ערן1987

New member
ואם זה יוצא טוב?

ברור שזה לא עולה על המקור אבל זה לא רע בכלל

DAN1EL

New member
בוא נגיד ככה

אם ארת'ה הייתה באה להופיע עם הדבר הזה, כמו שהוא מוקלט עכשיו, ב-The Voice, אף אחד לא היה מסתובב.
היו אומרים לה - בחרת שיר שגדול עלייך.
&nbsp
וזה אירוני במיוחד.
זאת פאקינג ארת'ה פראנקלין.
פעם היית אומר שאין דבר כזה שיר שגדול עליה.

ערן1987

New member
מסכים איתך

צריך רק לקחת בחשבון שהיא כבר לא צעירה, כבר לא ממש מופיעה ולא הוציאה אלבום כבר כמה שנים טובות. אם אני לא טועה גם הייתה איזו טלטלה בחייה לפני כמה שנים, משהו רציני, ואני מניח שגם זה עשה את שלו.

RTur

New member
זה ממש בעייתי

יש פה לא מעט "מחדלים" ברמת ההפקה והתוצר הסופי שדי מציקים לי.
קודם כל, מה זו הכמות המוגזמת של האוטוטיון/פיץ' קורקט שעשו לה?! לזמרת כמוה ל-א עושים דבר כזה. אני מבין שהיא כבר ממש מבוגרת ובטח לא נשמעת במיטבה ובכל זאת, יש כמה רמות "התערבות" כשעושים עריכה קולית. אני חושב שהם די עברו פה את הגבול ההגיוני. השירה שלה לא נשמעת אמינה מספיק ואצל זמרות מסוגה זה עניין ממש קריטי לדעתי. היא צריכה לעבור עריכה כמו שכריסטינה, אלישיה וביונסה עוברות שבסופו של דבר זה עדיין נשמע כמו שירה טבעית ולא מרגישים את העריכה.
מעבר לזה, האינסטרומנטל שיצרו בשבילה נשמע לפרקים די חובבני. כאילו מרגיש לי מכני כזה.
לא כל כך אהבתי גם את קולות הרקע. העיבוד הקולי עצמו טוב אבל איך שהקולות מוקלטים וממוקססים בשיר מרגישים לי כאילו מרוחקים מארית'ה ולא באמת תומכים בה ועוטפים אותה כמו שהייתי רוצה שזה יישמע. זה מורגש במיוחד בסוף עם הטוויסט של Ain't No Mountain High Enough (שזה באופן כללי אולי נקודת האור בכל הקאבר הזה. הרעיון של זה ממש טוב לדעתי). הייתי מעדיף אם היא עצמה הייתה שרה את זה ביחד עם הקולות רקע ושהיו מרגישים אותה שם.
בנוסף, היא עצמה חוטאת קצת באובר סינגינג לדעתי. אני לא מצפה ממנה לשיר את זה כמו אדל כמובן, וכן ציפיתי שהיא תסטה מהלחן המקורי ותאלתר כל מיני ראנים וואריאציות שונות על השיר אבל דווקא מארית'ה ציפיתי שתדע איך לבנות את השיר ככה שיתפתח וה"מניירות" יגיעו בהדרגה. היא די תוקפת את השיר על ההתחלה וכל השינויים מגיעים מוקדם מדי והרבה מהם מרגישים מיותרים ואפשר היה להרגיע.
&nbsp
ובכל זאת, עם כל הנאמר, ב-over all הכללי אני כן נהנה מזה. היא נתנה לשיר באמת מימד souly יותר ויותר מרים ומשחרר לעומת ה"כבדות" האופיינית של אדל (לא נאמר בקטע רע. בכלל לא. פשוט אדל ביססה את הקריירה שלה בינתיים על דיכאון של פרידה ממערכות יחסים והשירים נשמעים בהתאם, גם הכביכול קצביים יותר כמו RITD נשמעים "מדכאים") והרעיון של המאש-אפ מדליק בעיניי. הקאבר הזה לא נוראי אבל בהחלט יכל להיות הרבההההההה יותר טוב.

למעלה