מה אתם שומעים כרגע? את ריק רוס או פארל?

YEEZUS

New member
מה אתם שומעים כרגע? את ריק רוס או פארל?

אני סיימתי לשמוע את פארל. באתי עם ציפיות נמוכות ואני שמח שהתבדיתי וקיבלנו חתיכת אלבום כיפי.
עוד כמה דקות אני אשמע את האלבום של ריק רוס.

Drunk in Love

New member
Lady Gaga - Aura

שמעתי כמה מהאלבום של פארל והוא נשמע נחמד וכיפי, אבל שום דבר שאני ארגיש צורך להתעכב עליו.
למה ציפיות נמוכות אגב?

YEEZUS

New member
בעיקר בגלל שהוא שם את Happy.

גם זה שיש שיתופי פעולה עם אלישיה קיז וג'וג'ו איכזב אותי (למרות שהשירים האלה דווקא מעולים).

אני מרוצה מהאלבום.

ערן1987

New member
ציפיות נמוכות בגלל ש-Happy שם? הרי זה מאוד

מתבקש! להיט גדול מאוד שהביא לו מועמדות לאוסקר ואולי גם גראמי (נוסף) עתידי.. אני מתפלא שהוא לא שם בפנים את Get Lucky כרצועה נסתרת

YEEZUS

New member
כן, אני מבין למה הוא הכניס אותו.

ועדיין, זה שיר מעצבן. היה צריך להישאר בפסקול ההוא ולא יותר מזה.
גם כששמעתי את האלבום הוא קטע לי את כל הרצף של הכיף.

ערן1987

New member
אני לא חושב שזה שיר מושלם

אבל הוא מעביר את המטרה שלו, כיף, בצורה מושלמת. והאמת שאני מופתיע מאוד שפתאום כולם נזכרו בו והוא נהפך ללהיט כזה גדול כי בזמן שהסרט יצא לא ממש השמיעו אותו, וזה לא שהסרט לא הצליח - בארה"ב בלבד הכניס כמעט 370 מיליון דולר (!) והוא היה הסרט הרביעי הכי מצליח של השנה!

בכל מקרה, אני בטוח שאף אחד מהצדדים לא מתלונן

Drunk in Love

New member
עוד להיט אימתני שהוא אוברייטד מוחלט.

אני לא חושב שזה שיר חזק מספיק בשביל להיות כל כך גדול כמו שהוא עכשיו. ממש לא.

RihannaNavy

New member
שמעתי את שניהם היום, אלבומים מעולים.

לאלבום של ריק רוס באתי עם ציפיות ממש נמוכות כי אני לא מת עליו, אבל הופתעתי. החיסרון היחיד שלו שהוא יותר מדי ארוך.

של פארל מעולה, הכי פחות טוב זה Happy. מאוד אהבתי את השת"פים, אני חושב שבראש הם השת"פ עם דאפט פאנק וJT, אבל האהוב עלי הוא מרלין מונרו הענק.

ערן1987

New member
אם Happy זה השיר הכי חלש באלבום של פארל

אז בטח יש לו אלבום בןןןןןןןןןןן זונה! Happy הוא לא שיר ענק אבל הוא ממש אחלה, כיפי, זורם ומהנה - ואם האחרים טובים ממנו אפילו יותר אז בכלללללל זה טוב חח

RihannaNavy

New member
Pharrell Williams - G I R L

עכשיו בIT GIRL, אלבום מדהים! אני הולך לחרוש עליו בקיץ

RihannaNavy

New member
יש סטרים באייטונס רדיו ל-3 אלבומים-

של פארל, של ריק רוס ושל ליאה מישל (שפחות מעניינת אבל נתתי הזדמנות לאלבום שלה והוא חביב)

ערן1987

New member
Dido - Life For Rent

איך חרשתי על הדיסק הזה בזמנו! הח הח, היו זמנים

ערן1987

New member
M83 - I Need You

אמנם הם לא קיבלו מועמדות לאוסקר על שיר הנושא שלהם לסרט "אבדון" משנה שעברה, אבל אולי הפעם זה יקרה עם השיר הזה מהסרט Divergent שאמור לצאת בקרוב. בכל מקרה, זה גדול!

למעלה