מאד אוהב את הכתיבה שלה, יוצרת משובחת! במסגרת המנוי שיש לי במתנ"ס, מתוכננת לי הופעה עם מיטב שיריה בקרובאיך אתה עם שירים של צרויה להב מסקרן אותי?
כן, תמר גלעדי המתוקה וכמובן תהיה צרויה להבמי יופיע במסגרת שיריה?מישהו מוכר
האם אהבת את האלבום הזה של חווה
כמו כל דבר של חוה בתקופה ההיא, אהבתי מאד- מלכה פשוט!!האם אהבת את האלבום הזה של חווה
ושאלה מסקרנת כמה חווה מגוונות בסגנונות שלה או ממש לאכמו כל דבר של חוה בתקופה ההיא, אהבתי מאד- מלכה פשוט!!
אני חושב שלמרות שהיו הרבה אנשים שהתחברו אליה בהתחלה בשירי ארץ ישראל ולא אהבו את המחאה ואת השירים היותר בועטים שלה מאוחר יותר- היא מאד מגוונת בכל סגנון ולאורך השנים. היא בין היחידות שהקליטו שירי ילדים לצד שירי שחול, פולק וג'אז וכמובן שירים יותר רוק ופופ מאוחר יותר. היא כמו יפה ירקוני כמובן של הגיוון.ושאלה מסקרנת כמה חווה מגוונות בסגנונות שלה או ממש לא
ושאלה מסקרנת כמה חווה מגוונות בסגנונות שלה או ממש לאכמו כל דבר של חוה בתקופה ההיא, אהבתי מאד- מלכה פשוט!!
מה זה שירי המחאה תן דוגמאאני חושב שלמרות שהיו הרבה אנשים שהתחברו אליה בהתחלה בשירי ארץ ישראל ולא אהבו את המחאה ואת השירים היותר בועטים שלה מאוחר יותר- היא מאד מגוונת בכל סגנון ולאורך השנים. היא בין היחידות שהקליטו שירי ילדים לצד שירי שחול, פולק וג'אז וכמובן שירים יותר רוק ופופ מאוחר יותר. היא כמו יפה ירקוני כמובן של הגיוון.
כמובן שירים כמו: לונדון, חד גדיא, מהגרים, שרליה, קלפים על המרפסתושאלה מסקרנת כמה חווה מגוונות בסגנונות שלה או ממש לא
מה זה שירי המחאה תן דוגמא
וגם השירים מהאלבום המעניין "מוצאי חג" שיצא לפני 21 שנים, שיש בו את "צל", תהילים קטנים, וורה מבוןקרשט, פליני בניו יורקכמובן שירים כמו: לונדון, חד גדיא, מהגרים, שרליה, קלפים על המרפסת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.