מה אתם שומעים עכשיו?

YEEZUS

New member
Kendrick Lamar - King Kutna

https://www.youtube.com/watch?v=hRK7PVJFbS8
&nbsp
המלך הוציא קליפ לאחד השירים המדוברים מהאלבום שלו.
לפני שבועיים הייתי מאוכזב ברמות מהשיר, אבל הוא גדל עלי ממש ובאמת מדובר באחד הטובים באלבום.
&nbsp
עדיין, הייתי שמח לראות קליפ ל-Alright, שגם הוא די להיטי, אבל זה ברור למה הוא בחר דווקא ב-KK.

YEEZUS

New member
Rihanna, Kanye West & Paul McCartney - FourFiveSeconds

באמת שזה מבחינתי לא נופל בכלל מדיימונדס.
יכול להבין את ההסתייגות, אבל באמת שאני חושב שמדובר באחד השירים הטובים שלה.

ערן1987

New member
בעיניי זו קצת הגזמה

אחלה שיר והכל, מאוד גדל עליי מאז שיצא, ועדיין הוא לא קרוב אפילו להיות בעשיריה שלי. מה שכן, אהבתי את העובדה שהוא שונה מאוד ממה שהכרנו ממנה.

2Dirrty4U

New member
Furious 7 (Original Motion Picture Soundtrack)

באווירת הסרט שכרגע חזרתי ממנו

DAN1EL

New member
ישר חשבתי עלייך כשראיתי את הטריילר של זה בקולנוע

ובאמת רציתי לשאול אם כבר ראית אותו.
&nbsp
הטריילר נראה מופרך לגמרי

הקטע עם המטוס

2Dirrty4U

New member
ראיתי אותו ב-4DX! ה-סרט לשטויות כאלה!

קשה לי להיות אובייקטיבית עם סדרת מהיר ועצבני שאני עוקבת אחריה מ-2001... אבל נהנתי מכל רגע בסרט.
בוא נגיד שאם אתה מחפש סרט עמוק עם עלילה מתוסבכת ודמויות עמוקות אז זה לא הסרט - אבל סרט אקשן עם מכות, מכוניות, בחורות ופיצוצים - זה הסרט.. במיוחד עם הכסאות הזזים.
&nbsp
יש דברים מופרכים... כמו... *בליספויילר* מכונית מזראטי בהתנגשות חזיתית ואף כרית אויר לא נפתחת כשברכב כזה יש איזה 20 כריות אויר

&nbsp
אבל מה שהכי אהבתי זה את הסוף.. הסוף היה עשויי טוב......
בקיצור, זה לגמריי סרט לקולנוע!

DAN1EL

New member
לא עקבתי אחרי הסדרה מאז הסרט השני

שזכור לי בתור חביב מאוד, עם אחלה מרדפים.
אני חושב שיצא לי לראות אותו אפילו פעמיים.
נדמה לי שגם מעריצי הסדרה תופסים מהסרט השני.
&nbsp
בארץ הוא נודע לשמצה בתור אחד התרגומים לעברית הכי מטומטמים שנעשו אי פעם לשם של סרט:
"2 מהיר 2 עצבני" (כשהקריין של הפרסומת אשכרה הוגה את זה ככה: "שתיים מהיר שתיים עצבני") -

I CANNOT.
&nbsp
לא נראה לי שיש לי חברים שירצו לראות את הסרט החדש, אבל אם מישהו מהם היה זורם הייתי זורם גם. :)

2Dirrty4U

New member
הסרט הראשון והשני הכי טובים לדעתי, עדיין

פשוט בסרט הראשון והשני *כל* ההתמקדות בסרט הייתה על רכבים.. מהסרט הרביעי (השלישי לא נחשב, לא קשור בשיט) כשהבינו שזאת סדרה של שוברי קופות הם התחילו להתעסק בעלילות שלא קשורות לרכבים, מכות, אויבים הזויים והוסיפו כל מיני מרדפים מופרכים שאומנם כיפיים לצפייה אבל זה לא לגמריי זה. חסרה לי כל ההתעסקות ברכבים, בשיפורים, במירוצי הרחוב.. כאילו נעלמה הפואנטה של הסרטים האלו והרכבים הפכו להיות דבר שולי שפשוט זורם עם העלילה.

זה לא שמהסרט הרביעי ועד לשביעי הסרטים לא טובים, הם מעולים ואני מאוד נהנת מהם אבל בהשוואה לשניים הראשונים זה עדיין מרגיש לי לא זה ואני מעדיפה את השניים הראשונים בגלל המכוניות.
הדבר היחיד שעדיין שומר על הקשר בין כל הסדרה זה כל השחקנים מהסרט הראשון והשני ביחד עם הפלאשבקים שלהם לסרטים הראשונים והמקומות בהם הסרטים הראשונים צולמו.. פשוט כיף לראות את זה!
וכסרטים בפני עצמם הם סרטי אקשן מעולים עם מלא פיצוצים, רובים, מטוסי קרב, טנקים, מכות וכו'

תגיד לי, לא ראית את מהיר ועצבני הראשון?

ותשכנע את חברים שלך ללכת ל-4DX לסרט הזה - מקסימום אם הם לא יאהבו את הסרט הם יקבלו מסז' של שעתיים ב-60 שקל

DAN1EL

New member
את הראשון ראיתי מזמן, ולא כמו שצריך כנראה,

כי אני לא זוכר ממנו יותר מדי.
כנראה חברים ראו בטלוויזיה לידי ואני לא התרכזתי או משהו כזה.
אני זוכר שהוא בפלטת צבעים שונה מהסרט השני. השני היה יותר אורבני וצבעוני (לוס אנג'לס? מיאמי? משהו כזה).
הסרט הראשון זכור לי כמדברי כזה, חולי.
ועם מישל רודריגז, שלא הייתה בסרט השני משום מה אבל אני רואה שמאז היא חזרה לסדרה (מה קורה שם לעזעזל?
)

אבל בכל אופן זה היה אחרי שראיתי את הסרט השני, כי אני זוכר שהוא היה הראשון מהסדרה שראיתי.

מתישהו אני צריך להשלים אותם.

2Dirrty4U

New member
העלילה של הסרט הראשון התרחשה בלוס אנג'לס

והעלילה של הסרט השני התרחשה במיאמי. בסרט השני לא רק מישל רודריגז לא השתתפה אלא גם וין דיזל וכל החבורה.
רק בסרט הרביעי כל השחקנים שוב נפגשו ביחד ובסוף הסרט השישי הם חזרו ללוס אנג'לס לאחר שהסרטים הקודמים צולמו בכל מיני מקומות אחרים בעולם כי הדמויות היו מבוקשות על אדמת ארה"ב.
&nbsp
מסובך להסביר את זה בלי להכנס לפרטים ולספויילרים

&nbsp

ערן1987

New member
שכחתי שיש את ה-4DX

יש לי 2 חברים טובים שאנחנו חורשים על סרטי הקיץ האלה ביחד וזה אחד מהסרטים "שלנו", אז אולי נלך ל-4DX לסרט הזה.. גם ככה אף פעם לא יצא לי לראות שם סרט! השאלה אם זה לא מוציא מהריכוז של הסרט.

2Dirrty4U

New member
אם אתם הולכים לראות את מהיר ועצבני אז לכו רק ל-4DX הזה

לא מוציא מריכוז, ההפך תורם לחוויה של הסרט וזה בדיוק הסרט לזה!
אני ממש נהנתי!

למעלה