מה אתם שומעים עכשיו?
ע ערן1987 New member 27/12/14 #9 ראית את הקליפ של השיר הזה? בתור ילד אני זוכר שהוא היה כל כך מוזר בשבילי, לא הבנתי מה הולך שם, אבל הוא פשוט ריתק אותי. גם היום הוא די מוזר
ראית את הקליפ של השיר הזה? בתור ילד אני זוכר שהוא היה כל כך מוזר בשבילי, לא הבנתי מה הולך שם, אבל הוא פשוט ריתק אותי. גם היום הוא די מוזר
ע ערן1987 New member 27/12/14 #10 Beyoncé - Beyoncé אני חושב שלא שמעתי את האלבום הזה יותר מפעמיים ואני מסדר עכשיו את הדירה לבד (החברה בעבודה וההורים מגיעים לביקור היום אחה"צ ) אז זו אחלה הזדמנות לשמוע אותו בווליום גבוה
Beyoncé - Beyoncé אני חושב שלא שמעתי את האלבום הזה יותר מפעמיים ואני מסדר עכשיו את הדירה לבד (החברה בעבודה וההורים מגיעים לביקור היום אחה"צ ) אז זו אחלה הזדמנות לשמוע אותו בווליום גבוה
ע ערן1987 New member 27/12/14 #11 Röyksopp & Robyn - Do It Again איך הדבר האדיר הזה לא נמצא ברשימות סוף השנה?
ע ערן1987 New member 28/12/14 #16 N.E.R.D. - Squeeze Me שיר חדש שלהם שמשמש כשיר הנושא לסרט החדש של.. "בובספוג"! כן כן. המצב קשה.
ע ערן1987 New member 29/12/14 #18 theAngelcy - Exit Inside מאלבומי השנה שלי, באמת. אלבום נפלא, סוחף וכיפי.
ע ערן1987 New member 29/12/14 #20 Lorde - The Love Club נכון שיש את זה ביוטיוב אבל הזמנתי את זה מ-eBay היישר מניו זילנד, זה הגיע אתמול וזה פשוט יפה! חבל שזה כזה קצר.
Lorde - The Love Club נכון שיש את זה ביוטיוב אבל הזמנתי את זה מ-eBay היישר מניו זילנד, זה הגיע אתמול וזה פשוט יפה! חבל שזה כזה קצר.