מה אתם שומעים עכשיו?

Music Man XD

New member
מה אתם שומעים עכשיו?

שרשור בסימן: יחי ג'סי וור!
הקודם לא קופץ וכתבתי בו לשווא.

Music Man XD

New member
אתה פשוט לא מבין את הדבר הנפלא הזה

שנקרא ג'סי וור.
&nbsp
אין לי מה להגיד מעבר לזה

Drunk in Love

New member
אלבום מצוין. אוהב את השיר הזה!

אווירתי ואוורירי מאוד, אבל בקטע טוב. יש לו (לשיר) קו מנחה שמבדיל אותו משאר שירי האלבום.
&nbsp
אילו שירים הכי אהבת באלבום?

Music Man XD

New member
יותר קל לומר לאילו שירים

פחות התחברתי כרגע, למען האמת, כי אני חורש על האלבום ומתלהב ממנו מאוד.
&nbsp
קצת פחות התחברתי ל-Desire. זה מזכיר את מה שהיה לי עם Swan Song באלבום הקודם, לקח לי זמן להתחבר אליו. אני גם מתלבט לגבי Champange Kisses: מצד אחד ממכר וקליט, ומצד שני אני לא מרגיש שזה משתווה לשיאים של ג'סי וור, או לשיאים באלבום הזה.
&nbsp
מעבר לזה, אני נהנה מאוד מכל השירים! חשוב לי לציין שהחבר'ה שהיא עבדה איתם על אלבום הבכורה סיפקו את הסחורה, לחלוטין. חוליו באשמור ודייב אקומו חתומים על חלק מהשירים הכי טובים כאן.

YEEZUS

New member
Azealia Banks - Nude Beach a Go-Go

שיר מפתיע לגמרי.
מת עליו.

YEEZUS

New member
Azealia Banks - Yung Rapunxel

לא שמעתי עדיין את כל האלבום ואני בטוח שהיא לא הצליחה להתעלות על השיר המטורף הזה.

YEEZUS

New member
Lorde - No Better

התעלמתי מהשיר הזה כשהוא יצא, והשבוע פשוט לא הפסקתי לשמוע אותו.
שיר חמוד ממש.

Music Man XD

New member
Kendrick Lamar - good kid, M.A.A.D City

עוד חדש שקניתי ושמעתי היום.
הפיל אותי מהכיסא!

Drunk in Love

New member
Azealia Banks - Broke with Expensive Taste

חבל על הבחורה הזאת, אם היא הייתה משאירה את הצד המלוכלך והקנאי שבה לנוח היא הייתה מצליחה היום הרבה יותר. אלבום עמוס בשירים מעולים, שהיה נשמע אפילו טוב יותר אם היה משתחרר לפני שנה.
212 ו- Yung Repunxel מדהימים ואהובים עלי במיוחד כידוע. 212 הוא אחד השירים הכי טובים שיצאו עד כה בעשור הזה, ללא כל צל של ספק. מבחינתי גם Yung Repunxel יכול להיכלל שם.
Ice Princess נפלא ולהיטי. אחד היותר אלקטרוניים באלבום, היא לגמרי שרה בפזמון וזה עובד.
Desperado מאוד דיסקלואוז'רי וכיפי, אם לא היה את הראפ הייתי עשוי לחשוב שזה שיר שדיסקלואוז'ר הפיקו לסטנדיגולד.
Idle Delilah מוזר ומוצלח, שיר פתיחה מעולה שהזכיר לי מעט את Supernatural של אלונהג'ורג'. אני אוהב שהשיר די מורכב ומלא באלמנטים, ואיכשהו שומר על הפקה נקיה ומינימליסטית בהסתכלות כוללת.
Gimme a Chance מעולה, קטע הסלסה אדיר והוא בנוי בצוררה מתוחכמת ואדירה.
JFK, Soda, BBD ו- Miss Amor מצוינים. Miss Camaradire מגיע אחרי Miss Amor וסוג של ''מתחבר'' אליו, אבל פחות קליט ואפקטיבי.
את Luxury אהבתי מאוד עוד מהמיקסטייפ, אחד האדירים שלה, כיף ששמה אותו כאן. גם הקליפ טוב
.
Wallace אחלה אבל אין בו לדעתי שום דבר שמבדיל אותו מספיק משאר האלבום, הוא היה אמור להיות הליד-סינגל שלה מהאלבום והיא החליפה אותו. אני מבין למה למרות שגם הוא
.
Nude Beach a Go-Go הוא יציאה מפתיעה ולא ברורה באלבום הזה. בכלל, באלבום הזה מבינים כמה שלאזיליה יש את הנישה שלה ואת ה''קטע'' הזה שמיוחד לה, השפעות מכיוונים מעניינים שלא ציפיתי שתגע בהם. סוג של מוזיקת עולם. לא מהבאסט של האלבום אבל חביב וקצרצר.
Chasing Time נשמע טוב יותר בספטמבר, כששוחרר, חייב לציין. למרות זאת הוא לא רע, קצת נבלע באלבום והפזמון שלו מעט מעצבן אבל בסך הכל אחד היותר קלילים ותוספת נחמדה.
לגמרי אפשר לומר שזה אלבום טוב יותר מהשניים שהאויבת ניקי מינאג' שחררה.

למעלה