מה אתם שומעים עכשיו?
ע ערן1987 New member 4/8/15 #4 נו, אז מי עוד הולך? רציתי להעלות על זה הודעה חדשה אבל המערכת החדשה פשוט לא נתנה לי
A A Lizard State New member 5/8/15 #12 קונה כבר היום. לכריס בראון לא הספקתי לקנות ואני עד עכשיו כועס על עצמי על זה (לא באמת ). קונה כנראה לגולדן.
קונה כבר היום. לכריס בראון לא הספקתי לקנות ואני עד עכשיו כועס על עצמי על זה (לא באמת ). קונה כנראה לגולדן.
ע ערן1987 New member 5/8/15 #8 היהודים - לא יותר אולי זה כי שמעתי את האלבום בשני חצאים בהפרש של כמה שעות טובות אבל אולי זה פשוט המוסיקה עצמה.. זה מרגיש לי מאוד חוזר על עצמו, כמו אלבום אחד ארוך. יש לי turn down רציני ממש לאלבום הזה.   הוא דורש עוד כמה האזנות.
היהודים - לא יותר אולי זה כי שמעתי את האלבום בשני חצאים בהפרש של כמה שעות טובות אבל אולי זה פשוט המוסיקה עצמה.. זה מרגיש לי מאוד חוזר על עצמו, כמו אלבום אחד ארוך. יש לי turn down רציני ממש לאלבום הזה.   הוא דורש עוד כמה האזנות.
ע ערן1987 New member 5/8/15 #9 סליחה, האלבום נקרא "יותר לא" שבתכל'ס הוא שם אפילו גרוע יותר מ"לא יותר"
ע ערן1987 New member 5/8/15 #19 נראה לי שזה היה באיזה סרט שראיתי לפני איזה שבוע-שניים, לא זוכר איזה.. אבל הוא זרם ממש טוב כחלק מהסרט