מה אתם שומעים עכשיו?
א אבישי ר New member 1/12/13 #2 התחדשתי! רציתי את לורד, אבל יש אותה בצליל ואת ג׳יימס בלייק אני אמצא רק בסנטר, אז ויתרתי. נשאר לי רק האלבום השלישי של קאנייה והשלמתי את הדיסקוגרפיה שלו.
התחדשתי! רציתי את לורד, אבל יש אותה בצליל ואת ג׳יימס בלייק אני אמצא רק בסנטר, אז ויתרתי. נשאר לי רק האלבום השלישי של קאנייה והשלמתי את הדיסקוגרפיה שלו.
ע ערן1987 New member 2/12/13 #4 את ג'יימס החדש ראיתי בצליל שבסינמה סיטי בראשל"צ אז אני מניח שאפשר למצוא אותו מפעם לפעם ברשת.. בכל מקרה, תתחדש! קנית אחלה דיסקים (למרות שאת דרייק לא שמעתי אבל אני מאמין שהוא טוב)
את ג'יימס החדש ראיתי בצליל שבסינמה סיטי בראשל"צ אז אני מניח שאפשר למצוא אותו מפעם לפעם ברשת.. בכל מקרה, תתחדש! קנית אחלה דיסקים (למרות שאת דרייק לא שמעתי אבל אני מאמין שהוא טוב)
א אבישי ר New member 2/12/13 #5 תודה! באזור שלי אין חנויות עם מבחר גדול. חיפשתי כבר את האלבום שם ולא מצאתי. ותשמע את של דרייק. לא תתחרט, הוא פשוט מעולה.
תודה! באזור שלי אין חנויות עם מבחר גדול. חיפשתי כבר את האלבום שם ולא מצאתי. ותשמע את של דרייק. לא תתחרט, הוא פשוט מעולה.
2 2Dirrty4U New member 2/12/13 #11 + איזה מצחיק זה לראות את הלוגו של EXPLICIT CONTENT על דיסק של כריסטינה
2 2Dirrty4U New member 2/12/13 #14 אני כמעט ולא שומעת מהדיסקים לרוב זה אייטונס או אייפון (למרות שבאייפון אני בעיקר שומעת בשאפל)..
ע ערן1987 New member 3/12/13 #22 נכון, אבל אין לדעתי על האפשרות של לשמוע אלבומים במערכת טובה מאשר לשמוע אותם במחשב