מה אתם שומעים עכשיו?
M Music Man XD New member 31/10/14 #8 הפסידה את המרקורי. על אף כל הייפ שיש על האלבום הזה. אני כבר לא זוכר, אהבת?
ע ערן1987 New member 31/10/14 #10 תמיד יש איזשהו אלבום שיש סביבו מלא הייפ ולאו דווקא הוא זה שזוכה (כמו המאנקיז ודייויד בואי בשנה שעברה. מצד שני, הם הפסידו לג'יימס בלייק ולא ללהקה שאף אחד לא שמע עליה).. וכן, אהבתי! הוא לא מושלם אבל יש לו איזה קטע מיוחד
תמיד יש איזשהו אלבום שיש סביבו מלא הייפ ולאו דווקא הוא זה שזוכה (כמו המאנקיז ודייויד בואי בשנה שעברה. מצד שני, הם הפסידו לג'יימס בלייק ולא ללהקה שאף אחד לא שמע עליה).. וכן, אהבתי! הוא לא מושלם אבל יש לו איזה קטע מיוחד
ע ערן1987 New member 31/10/14 #9 Damien Rice - The Greatest Bastard עוד כשבועיים הוא משחרר את האלבום החדש שלו אחרי 8 שנות הפסקה.. כיף לי!!!!
Damien Rice - The Greatest Bastard עוד כשבועיים הוא משחרר את האלבום החדש שלו אחרי 8 שנות הפסקה.. כיף לי!!!!
Y YEEZUS New member 31/10/14 #15 FKA twigs - Pendulum מה שקורה ב-2 דקות האחרונות של השיר מדגים בדיוק למה אני כל כך אוהב את האלבום הזה. היא פשוט מטורפת.
FKA twigs - Pendulum מה שקורה ב-2 דקות האחרונות של השיר מדגים בדיוק למה אני כל כך אוהב את האלבום הזה. היא פשוט מטורפת.