מה אתם תעשו בקיץ הזה?

מר מתוק1

New member
מה אתם תעשו בקיץ הזה?

מענין לדעת, חלקנו סטודנטים חלקנו לא, מה כל אחד מאיתנו מתכוון לעשות הקיץ?

nalini

New member
רק כי אתה מתוק

אז ככה... שבת בערב, ולראשונה בחודשים האחרונים אני לא לחוצה/עייפה/רעבה/עצבנית או סתם לא מרוצה. הבחינות כבר רובן מאחוריי, עוד בחינה אחת קלילה ביום שני, ואתמול לראשונה מזה חודשים ארוכים יצאתי לקניות, ראיתי סרט, אכלתי טוב וישנתי 14 שעות... אז ביום רביעי אני מתעופפת לי לסופ"ש אצל ידיד בפיניקס, (מישהו מאזור רוצה להיפגש לקפה? ANI15? את שם...?) ב25 טקס סיום, אח"כ שבועיים רודטריפ עם המשפחה שמגיעה לקליפורניה (גרנד קניון, לאס וגאס, סן דייגו, לוס אנג'לס) וטסה לעבוד חודשיים ליד די.סי. באמצע אוגוסט שבה לארץ לאחר שנתיים נפלאות, מאתגרות, קשות, נוראיות והכי חשוב, מחשלות. זה אני מעכשיו ועד אוגוסט... מה איתכם?

shannyqua25

New member
אני

אוריד את הגשר שיש לי על השיניים עוד שבועיים, אחר כך אני אמצא את עצמי בטיסה הבייתה ללוס אנג'לס ואחר כך אלוהים גדול עד ספטמבר שאני מתחילה ללמוד...

DaphneZ

New member
כל מה שלא עשיתי במשך השנה

למרות שהסמסטר האחרון היה ללא ספק הסמסטר הכי טוב מאז תחילת הלימודים. היה פחות לחץ בלימודים (19 קרדיטים נראים כמו כלום אחרי 26 קרדיטים), היה מעולה בעבודה, במיוחד עם אלה שאני עובדת איתם, ואפילו היה קצת זמן לבלות. כרגע נשארו לי עוד 2 מבחנים ו-2 עבודות עד לחופש האמיתי
והתוכניות לקיץ? לעבוד, לטייל, קמפינג, להיפגש עם חברים, לעבור דירה, והדובדבן שבקצפת - הטיסה לארץ באמצע יולי עד סוף אוגוסט וחזרה לסמסטר האחרון!

אז כנראה שאני היחיד שלא מתוכנן....

אם יתאפשר- אני נוסע לביקור מולדת בארץ הקודש, אם לא יתאפשר- סביר להניח שאעבוד כמו חמור בתקופה הכי עמוסה שיש לי (כן,סטודנטים בחופשה תמיד גורמים לי לעבודת יתר...), ובמידה ואופציה ב' אכן תתקיים (מה שסביר מאד להניח), אז לאחר שהלחץ יסתיים (סביבות תחילת ספטמבר)אני אתכנן טיול של שבועיים לצד השני של היבשת (כיוון ניו יורק/פלורידה)לקראת החגים..

DaphneZ

New member
עד ספטמבר??

מה קרה ל"אני בא לניו-יורק בעוד חודש" (משהו שאמרת לפני חודש?) זה יותר מדי רחוק!

המממ....

דברים אצלי קורים מהר.... לצערי,חופשות אצלי נקבעות בדרך כלל בזמן האחרון. אבל, אני עומד כרגע בפני מכבש לחצים לעבור לניו יורק.... אז הכל עוד יכול להיות...

למעלה