מה אתן חושבות עליו?

שהרס"ר יקבל התקף לב במקום../images/Emo178.gif

סתם צוחקת... ולא הספקתי לאחל לך בהצלחה. מצטרפת לברכות של כולן.

../images/Emo6.gifחחחחחח

אהבתי (; אני לא יודעת למה יש בו משהו שממש מושך אותי. ותודה על איחולי ההצלחה,הם מחממים את ליבי מאוד :)

danra

New member
לדעתי מחריד ולא משנה איזה לק תשימי מתחת

אולי עם שחור זה יהיה סביל... מצד שני נצנצים אף פעם לא היו הקטע שלי. ומברוק על התפקיד!

כמו שאמרת קודם..

לא יודעת מה נסגר איתי..אבל משהו בלק הזה ממש מושך אותי. הוא עושה חשק למסיבה עם מראה ה"קונפטי" שלו..לא? :)
תודה על המברוק!
אין לך מושג כ-מ-ה אני מתרגשת ! חח

danra

New member
../images/Emo192.gif אם הוא עושה לך טוב

ובטח אם הוא עושה לך חשק למסיבה אז תלכי על זה!

רחלי ג

New member
בדיוק רציתי לשאול אותך:האם השגת או מתכוונת ל.

גם אני הייתי רוצה אחד של הדבורה ליפמן הזאת.... אם כי לא את הנצנצים שלך....

iefrat

New member
אין מצב שלא תהיי מסמר המסיבה, יאללה דיסקו

מאיפה זה? זה נראה לק מחנות של תחפושות או משהו?

זה לק שראיתי בבלוג הבא:

http://www.prettyinpolish.com/2010/01/celebrating-new-year-with-deborah.html היא כתבה שזה לק של Deborah Lippmann. אישית בחיים לא שמעתי עליה.. אבל אני גם חדשה יחסית בתחום הלקים,אז יכול להיות שזה נובע מבורות קלה :) בכל מקרה,אחרי כתיבת השם של הדבורה הזאת בגוגל..היא לא נראית לי כמו אחת שתשלח את הלקים שלה לחנויות של תחפושות.. מצד שני,אין לי מושג איפה כן משיגים לקים שלה,אם בכלל. אם אני ממש אשתוקק ללק הזה וארגיש שנפשי לא שלמה בלעדיו,אני אתאמץ לחפש אותו באיביי.. בינתיים יש לי לקים הרבה יותר דחופים להכניס לאוסף הדיי מצומצם שיש לי כרגע, שאני מתכננת כמובן להרחיב מאוד :) אבל הוא בהחלט דיסקו..והייתי רוצה שיהיה לי אותו סתם בשביל שכל פעם שאני אסתכל על האוסף יהיה לי חשק למסיבה.

ואחרי עוד קצת בירורים..

מסתבר שהדבורה הזאת היא "מניקוריסטית של סלבריטאים".. היא כנראה פתחה ליין משלה או משהו כזה. הלק הזה שלה נקרא Happy Birthday.. והוא ניתן לרכישה באתר שלה במחיר לגמרי מופקע של 18 דולר. הייתי מזבזבת עוד 2 דולר,וקונה לי 2 לקים של אופי שמשפחה יביאו לי מאמריקה. אז היא לא תהיה ראשונה בתור אצלי. למרות שככל שעוברות הדקות אני אוהבת את הרעיון של הלק הזה יותר ויותר. בעיקר כי ראיתי תמונות שלו בלי שום בסיס למטה,אלא שקוף. זה מעדן אותו טיפה..ונראה לי שזה מה שהוא צריך. הרי זה בכל זאת ללבוש ערימת קונפטי על בציפורן

iefrat

New member
האמת שגם אני התאהבתי בגלייטרים

אני מה זה מבינה אותך. כשאני נדלקת על משהו (חולצה, תכשיט תיק) זה לא מניח לי עד שאני משיגה אותו אני רוצה של ציינה גלייז - רק לא רוצה להזמין באינטרנט... לא יודעת אם "אלבש אותם" אבל זה כלכך יפה לעין, ובמיוחד בפוסטים המהממים של חברותינו לפורום... עוד יהיה לי!!!!

JAP Noa

New member
אפשר להכין בחינם בבית..../images/Emo13.gif

קחי לק שקוף (עדיף אחד חצי גמור וממש זול, תדחפי פנימה קונפטי כזה שקונים למסיבות של ילדים קטנים גזור לחתיכות קטנות, והנה יש לך לק שכזה..מחריד ומזעזע!

PeachGirl

New member
וואו זה טוב מאוד

הלק מאוד מאוד מיוחד פחות בשבילי אבל מי שאוהבת... זה ממש וואו

iefrat

New member
שנאמר: על טעם וריח אין להתווכח

מן הסתם כמה שנביע דעה שלילית כמה שתרצי אותו יותר?

זו לא הדעה השלילית שגורמת לי לרצות

זה הרצון להתחמק מתקופה של שנתיים שתסתכם בוורוד בהיר ושקוף..

למעלה