מה אתן חושבות על ההצהרה הזאת?

Skar FaSe

New member
מה אתן חושבות על ההצהרה הזאת?

בלי סלקציות , או מניפולציות, אבל מה שכתוב בתמונה זה לא בישביל כל - אחת.
מעצבנת אותי הפראזה הזאת
-p. S - מיצי -קפיצי - תתעלמי בבקשה מהפוסט

Skar FaSe

New member
- התמונה לא עברה

זה מה שהיה כתוב בתמונה
Dear women
Sometimes you'll be to much woman
To Smart
To beatiful
To Strong
To much of something...
Which makes a Man feel less of A Man
Which will start feel like you have to be less of a Woman ~
The biggest mistake you can make , is removing jewels of your crown ~ to make it easier for a Man to carry ,,,
- when this happens, i need you to understand-
You don't need a smaller crown ~
You need a Man with bigger hands

מה הבעיה במה שכתוב שם?

(חוץ משגיאות הכתיב שכבר צוינו)
&nbsp
אם מישהו לא יכול להתמודד עם הבחורה כי הוא חושב שהיא יותר מידי יפה/חכמה/מוכשרת/חזקה אז הוא לא מספק גבר בשבילה... ז"א אין לו את הביטחון העצמי להיות עם מישהי כזאת והיא צריכה למצוא מישהו אחר.
&nbsp

Skar FaSe

New member
[הבעיה] בזה ש;

פעם היא בכלל לא חשבה את זה
אבל ממש בכלל .....
ובטחון עצמי לא תמיד התשובה , או הפתרון
לפעמים ה אנשים נמצאים ב - Level - אחר , ולא שווים אחד את השני
דוגמא: כמו שמישהו , או מישהי יופיע לרעיון עבודה , כשאין לו את הכישורים או , או הניסיון experience, אבל שלח resume ויגיע עם בטחון עצמי , אז הבטחון העצמי לא יעזור לו בשום דבר -
- ככה גם ב בינו לבינה

זו עדיין לא בעיה

אז מה אם פעם היא לא חשבה את זה? אנשים לא נשארים תקועים במקום אחד... חוץ ממך - די להיות תקוע עליה, תמשיך הלאה כבר.
&nbsp
ומערכת יחסים זה לא ראיון - אנשים לא תמיד נבחנים על פי הניסיון או הכישורים שלהם אלא איך אנחנו מרגישים כאשר אנחנו איתם. אם היית קצת יותר נורמלי ומתהג אליה יותר טוב (לא, לשלוח לה פרחים ביום הולדת לא נחשב... כאילו זה טוב אבל לא על זה אני מדברת) היא הייתה נותנת לך סיכוי נוסף - אבל אתה מתנהג כאילו אתה הליכלוך מתחת לנעליי הברמניות שלה ולא שווה אותה. אז תמשיך הלאה כבר!
&nbsp
כמה שנים אתה יכול להמשיך להגיד - אבל פעם זה לא היה ככה.... ככה מתחילה בערך כל הודעה שלך - אבל פעם זה היה קל איתה ואז הכל השתנה.
&nbsp
תלמד מהטעויות שלך ותהיה עם מישהי חדשה והכל יהיה קל איתה ולא תצטרך לחשוב כמה אתה לא שווה (במיוחד שהדבר היחיד שמיוחד בברמנית שלך שהיא נראית טוב - ואתה עושה אותה למינימום דוגמנית עם תואר שני באסטרופיזיקה שמוצאת עכשיו את התשובה לסרטן).
&nbsp

Skar FaSe

New member
- את לא קולטת את התמונה

סתם בישביל ה - info'
- היא לא בארמנית ( בארמנית זאת הייתה אחת אחרת , גם בחורה מדהימה ) - וכן יש לה תואר שני , והיא כן מדגמנת. לפעמים בישביל הכיף כשזה - designer שהיא אוהבת
Btw דוגמנית ב " Elite agency NY "
נכון - זה איך שאנחנו מרגישים, ולא ראיון עבודה, וכשהיינו נפגשים היא הרגישה יותר טוב מ מעולה - ״כישפת אותי״ כיך אני אוהבת את הריח של העור שלך״ וכשליוויתי אותה הבייתה בכתה 30 דקות ולא יכלתי להרגיע אותה, ואחרי הדייט קיבלתי sms ; הייתי כמו בחלום איתך ואני ארנא בזאת שאתה תאהב אם משהו יהרס לנו״ - ויום למחרת היא היתה אצלי בבית (רעיון שלה דא) ואחרי 5 דקות הייתה בלי חזיה- זה בתגובה לאיך שמרגישים- בקיצור

Shamy

New member
ראשית

התכוונת ל too לא to

שנית אני נוטה להסכים עם זה אין סיבה שכל אדם גבר או אישה "יצמצם" את עצמו רק מפני שבן הזוג/בת הזוג לא יידעו לפרגן ולתמוך.

לפי הכיתוב אני נוטה להניח שמדובר על התנהגויות שטלתניות לא רצויות מגברים שלטתנייים חסרי בטחן אבל יש גם נשים כאלו שיעשו אותו דבר

לדוגמה ראיתי בעברי גברים שאמרו שהם לעולם לא ייצאו עם מישהי חכמה מהם.האם היא צריכה ל"טמטם" את עצמה לידו כדי שלא ירגיש מאוים?

או דוגמה אחרת ראיתי גבר שאמר לי פעם בדייט שהוא לא מוכן לצאת עם מישהי שתרוויח יותר ממנו.זה אומר שהיא צריכה לעבוד במקצוע אחר או לשקר על הפרנסה שלה?
וזה רק דוגמאות קטנות...יש יותר ונראה לי שלזה התכוונו בכיתוב

Skar FaSe

New member
הכוונה

הייתה למישהו שהוא פחדן
מפחד זה שהבחורה חכמה מידי , ומשכילה מידי , יפה מידי
וחושב שהיא גדולה עליו..
- היא כבר הצהירה פעם דלבחור נורמלי , אין
מ מה לפחד מבחורות ״קלאסיות׳ ואם הוא
מפחד אז כנראה שזה איך שכתוב בתמונה

Shamy

New member
אז אני עדיין מסכימה עם זה

גבר אמיתי לא מפחד שהאישה שלו תהיה חכמה מדי עבורו או יפה מדי עבורו או לא משנה מה

גבר אמיתי יודע לפרגן ולתת ולא לתת לאגו או לפחדים שלו להוות שיקול כדי לגרום לבת זוג להרגיש בעלת ערך עצמי נמוך יותר כדי שהם יהיו באותו רמה..

Felis Leo

New member

כל גבר צריך לתת לאישה שלו את הביטחון והתמיכה המקסימליים בשביל שהיא תרגיש נוח עם מי שהיא, כאשר היא במיטבה וכאשר היא לא.

אבל לא הבנתי מה מעצבן אותך

המשפט מתייחס לנשים שמנסים להוריד אותן רמה לא לגברים שמרגישים נחותים מנשים

Skar FaSe

New member
Wall'a?

המשפט הזה אומר לאישה
שאם הגבר שאיתך מפחד מ זה שאת חכמה מידי , או יפה מידי , או חזקה מידי או לא משנה מה, אז הגבר הזה לא בליגה שלך , ( בליגה יותר נמוכה משלך ) ולא שווה אותך וכנראה שאת יכולה לקבל גבר יותר שווה ( גם אם בכלל לא חשבת שהוא כזה,גם אם את מופתעת ולא מבינה גם אם הוא כזה , גם אם הוא מוצא- חן בעייניך ) את תרגישי דפוקה עם גבר כזה
היא כבר אמרה לי פעם שלבחור נורמאלי אין מה לפחד משום בחורה, ולא משנה כמה קלאסית קלאסית, ואם הוא לא מצליח להתמודד עם זה אז הוא לא מתאים לה.
לא מתאים לה פחדן , לא מתאים לה חנון, לא מתאים לה - היא הבחורה , היא העדינה, ולא מתאים לה אחד שמשקשק מזה שהיא חכמה או יפה - כי זה גורם להרגשה מוזרה

ואתה חושב שזה לא בסדר שבחורה

&nbsp
לא תרצה לצאת אם מישהו שהאנטליגנציה הטיבעית שלה מפריעה לו? אתה חושב שזה לא בסדר שבחורה לא תרצה לצאת עם מישהו שמפחד ממנה?
&nbsp
אני באמת לא מבינה למה אתה כל כך בתרעומת, אני לא חושבת שאיזושהי בחורה היתה רוצה לצאת עם בחור כזה ואם היא כן, אז מישהו צריך לפתוח לה את העיניים ולהראות לה שהיא לא חייבת להקטין את עצמה ולא חייבת לסבול תגובות כאלו- תהנה ממי שהיא או תלך לחפש מישהי אחרת.

בעיניי זה לא קשור

המשפט מתיחס להרגשה שנשים לא טובות מספיק כי הן 'טובות' יותר מהגבר. דוגמא אם אני ממש גבוהה אני לא צריכה להרגיש רע ליד גברים נמוכים ממני אלא למצוא אחד גבוהה. זה שאתה מםחד ומרגיש שהעא ברמה גבוהה זה מוריד פשוט כי.. זה מוריד זה לא עניים של דרגות אוביקטיביות. המשפט הזה סתם מוריד לך תבטחון העצמי ואגב המשפט רק מעודד הוא לא בהכרח נכון כאמור הגובה לא הפריע לי במ"י אחרות. רגשי נחיתות לא קשורות ללבלס ולא למשפט הזנ שהבאת.

Skar FaSe

New member
פעם היא כתבה באפן אנונימי בFacebook

ואני מאד מקווה שזה לא היה מכוון אלי - זה נכתב יום או יומיים אחרי הקטע עם המנורה , אז ה timing קצת חשוד , ויש כמה קטעים חופפים , וצרופי מקרים , אבל אולי זה לא היה מכוון אלי

~
״ אחרי הרבה זמן שלא היינו בקשר ,,, ניסיתי לדבר איתך, הייתי מאושרת לראות אותך on line, אמרתי לך ״שלום ״ והרגשתי שכאילו תפס אותך רעד,
-התחלת לרעוד, ולא ידעת מה להגיד... אך באותו הזמן גם הרגשתי שאתה מתגעגע ,ולא טוב לך...
- אמרת שתחזור ,ועניתי עם סמיילי שאני אחכה לך...
חיכיתי לך..... , קיוויתי שבההמשך לצ׳אט, נעבור לטלפון, מאד רציתי לשמוע את הקול שלך...
אני זוכרת איך תארתי לך עד כמה אתה מוצא- חן בעיניי- ואתה צחקת...
- צחקת למרות שידעת שאני לא משקרת לך ,וענית ״פעם את תפגשי מישהו שיעשה אותך מאושרת ויהיה בעל למופת ״ - ואני שאלתי פעמיים בחיוך ״ואיך קוראים לבעל הזה:)?״ (ואלל׳א זה היה ככה)

חיכיתי שתחזור.. אבל אתה נבהלת.. פחדת.. נבהלת כמו פעם... דימינתי איך אתה מחזיק את הנייד ומוחץ אותו בכח מהפחד ... - אני גם מנחשת מה אתה רוצה לדעת .. אם אתה עדיין מוצא - חן בעיניי? כן! אתה מוצא- חן בעיניי! אף- פעם לא שיקרתי לך! אבל,עכשיו אני מרגישה שיש לי את האומץ למחוק את המספר שלך...ואולי גם להחליף את שלי...
- ולמטע כתבה:
בנים יקרים: תעריכו את הבנות / חברות שלכם עכשיו, ולא אחר - כך!
~ מקווה שזה לא מכוון אלי....

למעלה