מה אתן לובשות לתיארטון או לקונצרט?

מה אתן לובשות לתיארטון או לקונצרט?

האם יש הבדל בין יציאה לסרט לבין יציאה חגיגית יותר כמו להופעה או לקונצרט או לתיאטרון, מבחינת הלבוש? מה אתן לובשות לאירועים כאלה? אני הולכת היום להופעה של רופוס וינרייט בהיכל התרבות, ניראה מה אלבש. בכל מקרה זה כאילו סוג של הופעת רוק, אבל היכל התרבות.. תגיבו ויום מעולה לכולכן.

shoni123

New member
לבוש לתאטרון

פעם שעברה שהלכתי לתאטרון לבשתי מכנס שחור צמוד אבל אלגנטי, גופיה+קרדיגן סגול, ונעלי עקב+מעיל אלגנטי שחור (נפגשתי עם אמא בבית של ההורים לפני המופע וגילתי שאני ואמא התלבשנו אותו דבר, כך שכנראה זו הופעה קלאסית לתאטרון..לא לדאוג, אמא שלי החליפה בגדים מיד..) מיותר לציין שכשהגענו לתאטרון 80% היו עם ג'ינס שלא הייתן לובשות בבית..
אני כן בעד להתלבש אלגנטי לתאטרון או קונצרט, אבל לצערי הרבה מאוד לא חושבים ככה, מה שיוצר מצב שאת מגיעה למקום ולפעמים מרגישה לבושה יותר מדי.. אני לא יודעת מה סוג המופע שאת הולכת אליו ואם אנשים קמים או יושבים במקום.. אבל לדעתי אם מדובר בהופעת רוק שאנשים גם קמים ורוקדים, אז אפילו שמדובר בהיכל התרבות, את יכולה להתלבש פרוע יותר, מה שאומר שאפילו ג'ינס בא בחשבון

נוררי

New member
היי, גם אני הולכת להופעה של רופוס הערב!

בעיקרון זו הזדמנות טובה ללבוש את הדברים שלא מתאימים ליומיום והופעה מאפשרת להתלבש יותר גרובי... אבל אני לא לובשת משהו מיוחד להופעות, הצגות וקונצרטים בדר"כ. מכנס/חצאית, לבוש יומיומי רגיל. נראה לי שבארץ פחות משקיעים בהופעה לאירועים כאלה לעומת חו"ל. קז'ואלי כזה.

זה מה שלבשתי בסוף לרופוס ויינרייט

שמלה כתומה עם פפיון טיץ שחור עם רגלית ממנגו נעליים צבעוניות ואהובות שלי מאמסטרדם וקרדיגן אפור ההופעה של רופוס הייתה מעולה והוא היה ממש חמוד! וגם לבש חליפה מטורפת עם עיגולים, הייתי רחוקה מדי מכדי לצלם, אבל אם אמצא אוסיף.

פשוט מקסים

אהבתי מאוד מתוק ויפה לך כתום! שמחה לשמוע שהיה כייף בהופעה, אבל זה הרי היה ברור!

נוררי

New member
זה מה שרופוס לבש וככה הוא נראה

אודידו צילם מקרוב http://cafe.themarker.com/view.php?t=749243 (וגם אני נהניתי ביותר)

איזה כייף

לא ידעתי שהוא מופיע בארץ, וגם אני בארץ עכשיו. הוא מעולה אני מאוד אוהבת אותו... וכאן הוא בביצוע מרגש של שיר של לאונרד כהן http://www.youtube.com/watch?v=f4rQ03pl2Og מקווה שתעשי חיים, ומחכה בקוצר רוח לשמוע איך היה! לגבי הלבוש- הייתי הולכת על משהו אלגנטי, בשילוב עם משהו לא שיגרתי...בכל זאת הופעת רוק. שמלה שחורה גם תמיד מתאימה...אבל זאת הזדמנות ללכת לכיוון קצת פחות שיגרתי. סומכת עליך...

פה זו לא חוכמה ../images/Emo13.gif

אפשר להתגנדר פה ואף אחד לא ימצמץ. יש לי הרבה שמלות קוקטייל בארון (המשפחה והחברים שלי לא הבינו בשביל מה צריך את כל זה עד שהם באו לביקור
), תיקים קטנים, והרבה, *הרבה* נעלי עקב
יש פה המון מקומות כמו דאנס ברים או מועדונים שלא יכניסו אותך אם אתה לא לבוש בהתאם. למשל אסור לבנים נעלי התעמלות לכל סוגייהן או טישרט. אמא שלי טוענת שזה עניין של אקלים. אני חושבת שזה עניין תרבותי הרבה יותר עמוק מזה... ומה הקטע בישראל של לבוא בג'ינס לחתונה בערב?

yael800

New member
אין בעיה כאן להגיע עם ג'ינס לחתונה, במיוחד ל

גברים חח

למעלה