מה אתן עושות כשבא לכן להרביץ למישהו

spooni

New member
מה אתן עושות כשבא לכן להרביץ למישהו

בא לי לריב ולהרביץ למישהו ...רק חבל שהוא רחוק. אבל עדיין אפשר לריב ולהתפייס. כשאני חושבת על זה ...על מתי זה קורה אז .. זה קורה כשהוא מאכזב אותי איכשהו ואז אני רוצה שקט ממנו ויש בי את האנרגיות להתנתק כי אני רוצה שקט בגזרה שלו. ועוד משהו ...בטח היו לכן מחשבות של עם מי הוא עשה סקס, נכון ? זה עובר לבד ? אחרי הפעם הראשונה ? מכיוון שאני והוא עדיין נאמנים עד כה , ובקשר עד כה ..אז... בכל סופ"ש כשאנו לא בקשר , אני חושבת על זה שבשיחה הבאה הוא יספר לי שהוא עשה סקס עם מישהי. והנה עוד סופ"ש עבר , ולא היינו בקשר ובטח נשוחח הערב ...אז ליבי מפמפם לו בשקט וקצת לא רגוע. האם זה קרה או שהוא עדיין שומר אמונים ?

spooni

New member
ושתדענה לכן נשים חכמות...שאני אוהבת

לקרוא את התגובות שלכן מאד ..הרכות והקשוחות גם יחד

Miss Choco1

New member
אז להיות קשוחה או רכה?

וברצינות, תשתדלי לא לחשוב עליו בכלל. כל פעם כשמגיעה לך מחשבה עליו פשוט תעשי סוויץ', תדליקי טלויזיה, תעשי משהו שיסב את תשומת ליבך. לדעתי כל ההתעסקות הזו מעיקה, מטרידה ומאוד מאוד מעייפת. ולגבי הסקס? תקדימי אותו...

Miss Choco1

New member
די!! מספיק עם זה!!

הוא לא שווה שתתחרפני ממחשבות כל היום!! צאי ותמצאי לך אחד חדש כמה שיותר מהר כי כמו שזה נראה הסיפור ההוא לא ימשיך לשום מקום ועדיף בשבילך להמשיק הלאה... את ביקשת קשוחה
אני בד"כ בחורה די עדינה..

spooni

New member
תשמעי ..אני קצת הרבה מסטולה אז ..

אני לא אחראית למה שירשם כאן
אבל מקווה שזה יהיה מצחיק ... אם חשבת שהיית קשוחה טעית ...רק הצחקת אותי .. ולמה ? כי בתכלס לא היית קשוחה ...
וחוץ מזה ...אני מסטולה אז הכל מצחיק לי ... וחוץ מזה הוא התקשר ...מחו"ל ..שעה וחצי שיחה ...והוא לא עשה סקס ...והוא חשב עלי....
וחוץ מזה ...אם היית באה למפגש פורום שלנו ...אז היית יותר בעניינים.. למה לא באת ? ילדה רעה !!! ו.......יש עוד דברים שנאמרו ביני ובינו אבל זה כבר בפגישת פורום הבאה ... ותגידי ...מה עם הבחור הדנדש ? הכל מתקתק בסדר ברוך השם ? נשיקות.... אני באמת מסטולה ...

למעלה