מה אתן עושות כשהחברה הטובה שלכן....

astaru

New member
מה אתן עושות כשהחברה הטובה שלכן....

בחיי היו לי לא מעט קשרים עם בנים, קשרים רציניים סתם קטעים וסטוצים וקשרים שלא נמשכו הרבה זמן .. ובשלב זה של החיים אחרי שסיימתי את רוב הקשרים לגמרי.. אני עדיין מרגישה רגשות לאותם אנשים ...ואם זה לא רגשות אז כשאני רואה אותם קורה לי משהו בלב. יש לי חברה שהיא דיי טובה (בעבר היינו יותר קרובות) אני לא יודעת איך בדיוק להסביר את התופעה הזאת , אבל פשוט עם כל בן שהייתי איתו היא מנסה להיות איתו גם.. וא םלא מנסה להיות איתו אז להיות איתו בקשר טוב.. וראסמי זה מפריע לי מאוד כי היא יודעת שאני עדיין מרגישה אליהם דברים וזה עדיין טרי.. יצא לי לדבר איתה כמה פעמים על הנושא הזה ולהסביר לה שזה נושא מאוד רגיש אצלי , אבל היא מצידה אמרה שזה אופייה והיא לא יכולה להשתנות .... מה לעשווות ???

li5do3r

New member
מה לעשות? לחרבן ולכסות....

תעיפי אותה באמת ומהר...... את קוראת לה חברה?????? עם חברות כאלה עדיף להיות לבד! אז תפסיקי להיות טיפשה כי אחרת באמת תהיי לבד, לא משנה מה יהיה היא תמיד תנסה "לגנוב" את הגבר שאיתך... אני מקווה שמי שאיתו את בקשר יפתח לך את העיניים אם הוא באמת גבר אמיתי ויגיד לך את זה בעצמו, שהחברה שלך לא משהו... (נכון שאין לגבר שאיתך שום זכות להגיד לך עם מי להיות ואיזו חברה לבחור), אבל במקרה שלך....מאד שונה וממש מגעיל, החברה שאת קוראת לה רק תגרום לך בסוף לא להיות עם איש! לפי מה שכתבת הבנתי שלנתק את הקשר עימה את לא מעוניינת, אז בזמן שאת עם הגבר שלך-שהיא תשאר בבית. ועוד משהו..זה מוכיח על/ד כמה מגעילים הגברים שיצאת איתם אם הם היו מסוגלים לצאת עם החברה שלך... אז כל אחד בגד בך בדרך שלו/ה.... תעשי חושבים, או שתיפטרי מהחברה הלא אמיתית שלך..ותמצאי אהבה כפי שאת רוצה שתחזיק מעמד לטווח ארוך ולתת לך לחיות כמו בן אדם, או שתישארי עם החברה שלך וכל המצב לא ישתנה אלא רק יחמיר כי היא אף פעם לא תשתנה, זה אופי (בדבר אחד לפחות היא צדקה) ואת זה אי אפשר לשנות! בכל אופן, מה שלא יהיה אל תפגעו אחת בשנייה... אם אתן חברות,אז תהיו חברות עד הסוף בלי לפגוע, בלי להרוס אחת לשנייה תדברי איתה ואני מקווה שהיא תרגיע....כי אם לא תרגיעי אותה את!!!

למעלה