אכן אתה צודק!
יש מספר שיטות לצרוך שום שהוא ד"א בעל כמויות גבוהות של אליצין- חומר
שמחזק את המערכת והוא אנטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי ואני חיידקי.
אחת השיטות הפשוטות הוא פשוט לאכול כמויות רבות של שום חיי קצוץ במאכלים כגון סלטים וכ"..הבעיה בשיטה הזאת ששום נוטה להשתלט בטעמו הדומיננטי
ובנוסף, לא כולם אוהבים את הריח שהוא מותיר אחרי זה.
ישנה שיטה נוספת של השריית שום במוצרים מסוימים כגון שמן זית או אלכוהול ואחרי זה להשתמש בהם...
לאחרונה יצאו גם כמוסות מרוכזות של שום שפותרות את רוב הבעיות (כולל הריח) ועוזרות ללו מאיתנו שלא מתחשב להם להתחיל להתעסק ברוקחות...
אין שום ויכוח על זה שהשום הוא האנטיביוטיקה של הטבע
אגב גם כורכום לא רע בכלל..
בכל מקרה למי שלא אוהב את הטעם, או הריח או וואט אבר, יש את הכמוסות. אני מכירה את של סופהרב נוטלת אותם בעיקר כטיפול באקנה אבל זה מצויין גם להתקררות, וירוסים שפעות וכו'..