מה אתן רוצות?

ר י נ ג ו

New member
מה אתן רוצות?

טוב, אז ככה אני באמת כבר לא יודע מה אתן רוצות מאיתנו- איתנו אני מתכוון הגברים הרגישים, האיכפתיים והאמיתיים. לא מאצ'ואים ולא משחקים אותה, ולא מדברים כל היום על ספורט, איך לעשות כסף, צבא ועוד דברים ארציים וברברים כאלה. מצד אחד, כולן רוצות כאלה, שיודעים, שיהיו איכפתיים. אבל כל פעם שאני מגיע עם בחורה לשלב שאני מראה לה איכפתיות זה נגמר. אז מה אתן רוצות? שנתייחס אליכן כמו זבל? לא מבין אתכן. רק לגברים כאלה הולך עם בנות האמת... יש להם חבות וכאלה... אני לא מתבייש להודות כאן- כבר כמעט שנה שלא הולך לי, חוטף ייבושים על ימין ועל שמאל. לא יודע מה קרה לי- זה לא היה ככה פעם. בכל מקרה- נמאס לי, נמאס לי לשמש זונה אינלקטואלית לכל מיני בנות שאיתי מתפלספות והולכות להזדיין עם שחקני כדורגל בלילה. אני אומר לא עוד- לא עוד ידידות וזייהו זה... אבל זה סתם בלי קשר אז אולי תגידו לי פה חד משמעית- מאצ'ו או גבר רגיש?

מיכל999

New member
מעניין אם גם באור הוא היה נראה

כל כך טוב... בטח באור יש לו פרצוף מגעיל, עם מליון חצ'קונים, וזין קטן...

מניסיון..

יצא לי לפגוש הרבה שרירנים שהתורן שלהם היה קטן ביחס לגוף המדהים שלהם ממש התבעסתי את יודעת.. יש לך ציפיות מאחד שנראה שרירי.. איזה בזבוז..

לימור1976

New member
גבר רגיש - חד משמעית

השרירים, גם של הכדורגלן הכי "שווה" בגיל חמישים לא יהיו שווים גרוש. הרגישות, ההבנה, חוש ההומור, האינטלקט.. אלו דברים שכמו היין - הזמן רק משפר את טעמם.

תומר שי

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

בדיוק כשחשבתי שלגברים כמוני כבר אין זכות קיום על כדור הארץ באת ואמרת את הכל במשפט אחד. אני רק מקווה שיש שם בחוץ הרבה בחורות שידעו להעריך את כל התכונות האלה מעבר למראה חיצוני.

מיכל999

New member
ברור שחשוב האופי, אבל חבילה

גדולה לא יכול להזיק

Heaven of Lust

New member
אהבה הפוכה...

דבר ראשון לימור, לדעתי דיברת על הבדל בין האופי ליופי, ובקשר לזמן.. אבל בתכלס, כל אחת רוצה שהגבר שלה יהיה לטעמה, כי זה עניין של משיכה... דבר שני זה כמו אתגר כזה, להשיג את הקשה להשגה, אני בטוחה שלכל בת היה את זה, ואני יודעת שיש בנות שככה הן, רוצות דווקא את אלו שלא יכולות להשיג... לדעתי זה שילוב בין השניים.. חייבים משיכה בין השניים, אז צריכים להיות "שווים" אבל כל אחד זה טעם שונה... ברור שאנחנו רוצות רגישות הבנה חוש הומור.. הטיפוס הזה של הגבר המניאק זה רק מן משחק מקדים כזה... אם הבת מכירה אותו יותר היא רואה שהוא רגיש וכו'.... זה בדיוק כמו ילד, שהוא רואה משהו בחנות הוא צורח כדי שיקנו לו את זה, אחרי שהשיג את זה הוא רוצה משהו אחר...

לדעתי...

אין תשובה חד משמעית זה תלוי בסגנון של האישה שאתה מעורב איתה... אם היא בחורה תמימה בלי הרבה ניסיון חיים אז החלק של הגבר הרגיש ממש יבוא פה בצורה טובה ואני מאמינה שהיא תחזיר לך גם יחס בדדי (רק השערות שלי) לגבי נשים יותר מחוספסות... לפעמים צריך לדעת להחזיק אותן קצר כדי שהן לא יחזיקו אותך קצר... דרך אגב... יש הבדל בין גבר כנה ורגיש לבין גבר דביק אומנם רגישות זה דבר טוב אבל אל תגזים איתה

ר י נ ג ו

New member
תשובה למאצ'ו שהוא גם גבר רגיש....

יכול להיות שלבקש מאצ'ו שהוא גם גבר רגיש זה לבקש משהי שהיא גם יפה וגם חכמה???

למעלה