זרקתי אותה..את יודעת למה
כי לאישה שזורקת אותי פיזית מהבית פעמיים ופעם אחת באלימות וקללות, ופעם אחת שלישית ברמיזות של "עוף מפה, עכשיו!" נכון. עבודה אפשר למצוא ומצאתי כמה ושלחתי קורות...אבל בעיה שלא רציתי ללכת על כל עבודה ללא תנאים וללא כלום - תנאים או שעות. מה לעשות לא על כל דבר צריך ללכתץ לאהוב: אהבתי אבל עם הזצן ירד לי ממנה..אי אפשר להיות עם מישהי שכל יום, שעה שעה צועקת עלי כשלה לא הולך בעבודה. כמה אפשר להיות הגבר המקשיב, הפסיכולוג? יש סף ורף גם ליכולות שלי לשמוע אותה מאשימה אותי בכל דבר שקשור לכסף.."למה לא שילמת על.." אני אפילו לא חי איתה באותה דירה. בשביל זה יש לה הורים ואת עצמה, שהיא עובדת ויש לה כסף. דרך אגב..מעולם לא ידעת או שאלתי כמה הרוויחה אבל היא ניסתה לרמוז שיש לה מעל הממוצע או משהו. אבל לא התעניינתי ...בכל אופן..העניין זה לא העבודה אלא שמראש היא שללה אותי ועשתה לי תמיד הצגות של"אני איתך כבר כמה זמן כי..." הרגשתי שאני מסכן..אני לא רוצה שיעשו לי הצגות של אני טובה יותר מהיום הראשול של הקשר ועד 8 חודשים פלוס מינוס. אם טוב לך תהני וכן תעלי בעיות או מה שמפריע אחת לתקופה אבל יש גם דברים שמפריעים לי אצלה ובכלל לגבי הקשר והיא יודעת שאני נפגע מהם..אז למה לפגוע בי בכוח ולהשתמש בנקודות התורפה שלי כדי להכאיב לי? לא יפה..וכמו שהייתה לבד וחיה מסטוץ לסטוץ ככה תשאר..אפרופו סטוצים: אמרה שהניסיון האמיתי שלה בא רק מחמישה גברים אבל מסתבר שכמו שנראה לי, היא עברה יותר מ-10 גברים וניסתה לשקר לי לגבי כך..עוד משהו לא יפה ועוד..אולי העניין שלכן הנשים הוא עבודה כדי להראות אחריות וכדומה אבל זה לא נכון, והיא ידעה מה הרקע שלי - עבודה בשירות ההגנה והביטחון במשך כמה שנים..ואם זה לא מציג אל אחריות כפי שאת רואה אז אין לי מה לומר. קורה שיש תקופות שחורות לאדם, לא? לא תמיד יש לו יכולות..כוח..או יש לו משימות ויעדים בחיים כמו לימודים ועוד.