מה אתן רוצות?

coaxcable

New member
מה אתן רוצות?

הייתה לי חברה עג לפנ יומיים שמההתחלה רצתה אותי בתור ידיד ונכנסנו לקטע של חברות 8 חודשים או פחות. היה טוב דיברנו והייתי רגשי כמו שאתן אוהבות אבל למה נידנדה לי כל הזמן על: תעבוד כבר שיהיה לך כסף כדי שנתחתן", דירה יש לי משלי ורכב אין כי לא צריך כרגע..סתם ביזבוז..ושיגעה אותי עד שזרקתי אותה כי כל הזמן שיגעה והזכירה לי את זה שאני לא עובד ולא כלום..אז מה? לא יכלה להמתין קצת!? עד שאמצא?

skay5

New member
מה, אינך יודע מה אישה רוצה?

הנכס של כל אישה הוא, גבר.

אורזמן

New member
הזכירה לך שאתה לא עובד

אתם יוצאים שמונה חודשים, כל התקופה הזאת היא מנסה לומר לך לקחת את עצמך בידיים ולמצא עבודה ואתה אומר שהיא משגעת אותך? לא הבנת לבד שאתה אולי חשוב לה והיא רק רוצה שתרגיש טוב עם עצמך? אולי אתה אדם שלא זקוק לחומריות וחי מאויר . אגב, השאלה "מה אתן רוצות", הייתה צריכה להיכתב ..... בפורום - מה נשים רוצות... כן, יש פורום כזה

coaxcable

New member
לקחת עצמי בידים כן

אבל ידעה שיש לי כרגע בעיה וכן תתפלאי היא עובדת 3 עבודות והורגת עצמה ושום דבר לא נשאר לה ביד..וחיה עם הוריה. אני בדתי בשנה שעברה ולפני והצלחתי לחסוך..אני לא אדם חומרי וכן לוקח דברים בשאנטי, לא בגלל שאני אדם רוחני..אי אפשר בכוח לעשות דבריםץ שולחיןם קורות חיים ומחפשים אבל לא תמיד מוצאים עבודה טובה או בכלל...אולי כי לא חיפשתי במקומות הנכונים ואולי כי סתם. מי אמר שהיא דואגת רק לי? לפי הבנתי החופשות שלה והרצונות שלה לטוב לחו"ל התבסס על דבריה "תעבוד כדי שנוכל לטוס" אמרתי לה שגם עכשיו אני יכול לטוס..לי נראה שהיא בנתה שאשלם עליה כי בעברה, היה לה חבר שבא מבית מבוסס שפעם אחת קנה לה כרטיס טיסה וכמה פעמים לקח אותה לבית מלון, לדעתי הפך אותה לנערת ליווי יותר מאשר חברה...לא יודע למה אבל ככה נראה לי. לגבי לקחת את עצמי בידיים כי אוהבת: צודקת..היא צודקת שאני צריך לעבוד ולחסוך אולי לחתונה כי על זה דובר אבל יש לי קצת שחסכתי..אז? למה לשגע כל יום וכל לילה וכל פעם שהיא חושבת על משהו רע היא מקשרת את זה לכל דבר..נפרדתי ממנה כי היא הייתה צריכה להין שכרגע זו תקופה בחיי ולא תמיד הכל הוך כפי שרוצים. טוב עם עצמי, אני מרגיש בלי קשר לחמנות וחומריות או כסף! ותודה על הפורום הנושף שקישרת אותי אליו

אורזמן

New member
וואווו

זה מה שנקרא הודעה בשוונג, תגיד נשאר לך אויר ...... עכשיו ברצינות, טוב לך בלעדיה אחלה
בהצלחה לך ושנה טובה

coaxcable

New member
Tוב לי, למען האמת

אני מרגיש הקלה מהלחץ שלה עליה, ולמען האמת טוב לי בלעדיה מאז הפעם הקודמת שזרקתי אותה לפני 3 שבועות..אז עוד הרגשתי צרוך להיות אבל בפועל..נראה לי שהיא מיררה לי את החיים עוד לפני שהתחתנו. נכון, קשה למצוא כמוה מבחינת דברים מסויימים אבל מצד שני היו בה דברים שלא יכולתי להיות עימם והיא באמת גרמה לי סל והתעללות נפשית, שהעבירה מעצמה אלי

lilaaa1

New member
../images/Emo4.gifמתוק

ראשית לא מדובר פה רק בפן החומרי של העניין, גם אם היית מליונר, אף בחורה לא רוצה כלומניק (סליחה על הבוטות) זה שיש לך עבודה לא מספק לך רק כסף אלא גם מראה על צד אחראי בך ושיש לך ראש על הכתפיים. זה החלק היותר משמעותי ועם כל הכבוד למצוא עבודה ב3 חודשים אפשר. ואם תחשוב טוב זו לא היא ששיגעה אותך. ועוד דבר אם היית קצת רציני כלפיה לא היית משתמש במילה "זרקתי אותה"...

coaxcable

New member
זרקתי אותה..את יודעת למה

כי לאישה שזורקת אותי פיזית מהבית פעמיים ופעם אחת באלימות וקללות, ופעם אחת שלישית ברמיזות של "עוף מפה, עכשיו!" נכון. עבודה אפשר למצוא ומצאתי כמה ושלחתי קורות...אבל בעיה שלא רציתי ללכת על כל עבודה ללא תנאים וללא כלום - תנאים או שעות. מה לעשות לא על כל דבר צריך ללכתץ לאהוב: אהבתי אבל עם הזצן ירד לי ממנה..אי אפשר להיות עם מישהי שכל יום, שעה שעה צועקת עלי כשלה לא הולך בעבודה. כמה אפשר להיות הגבר המקשיב, הפסיכולוג? יש סף ורף גם ליכולות שלי לשמוע אותה מאשימה אותי בכל דבר שקשור לכסף.."למה לא שילמת על.." אני אפילו לא חי איתה באותה דירה. בשביל זה יש לה הורים ואת עצמה, שהיא עובדת ויש לה כסף. דרך אגב..מעולם לא ידעת או שאלתי כמה הרוויחה אבל היא ניסתה לרמוז שיש לה מעל הממוצע או משהו. אבל לא התעניינתי ...בכל אופן..העניין זה לא העבודה אלא שמראש היא שללה אותי ועשתה לי תמיד הצגות של"אני איתך כבר כמה זמן כי..." הרגשתי שאני מסכן..אני לא רוצה שיעשו לי הצגות של אני טובה יותר מהיום הראשול של הקשר ועד 8 חודשים פלוס מינוס. אם טוב לך תהני וכן תעלי בעיות או מה שמפריע אחת לתקופה אבל יש גם דברים שמפריעים לי אצלה ובכלל לגבי הקשר והיא יודעת שאני נפגע מהם..אז למה לפגוע בי בכוח ולהשתמש בנקודות התורפה שלי כדי להכאיב לי? לא יפה..וכמו שהייתה לבד וחיה מסטוץ לסטוץ ככה תשאר..אפרופו סטוצים: אמרה שהניסיון האמיתי שלה בא רק מחמישה גברים אבל מסתבר שכמו שנראה לי, היא עברה יותר מ-10 גברים וניסתה לשקר לי לגבי כך..עוד משהו לא יפה ועוד..אולי העניין שלכן הנשים הוא עבודה כדי להראות אחריות וכדומה אבל זה לא נכון, והיא ידעה מה הרקע שלי - עבודה בשירות ההגנה והביטחון במשך כמה שנים..ואם זה לא מציג אל אחריות כפי שאת רואה אז אין לי מה לומר. קורה שיש תקופות שחורות לאדם, לא? לא תמיד יש לו יכולות..כוח..או יש לו משימות ויעדים בחיים כמו לימודים ועוד.

lilaaa1

New member
ווואו

אתה עכשב העלת בעיה שונה לגמרי ממה שהצגת בהתחלה, זה כבר בעיות אחרות ודיי חמורות לטעמי, עם היא כל היום צועקת אלימה ומשתגעת על פי מה שאתה אומר הבעיה היא אצלה אבל לך תדע לכל מטבע יש שני צדידים אני לא היתי שם ולכן לא יכולה להביע דעה מוצקה בענין, אבל בכל אופן אם זה המצב טוב שזה נגמר ודרך אגב לא כולנו כאלה....

coaxcable

New member
ןלכן

אמרתי שייתכן שגם היא צדקה אבל לא רק ולקחה דברים מעבר לפרופורציה

מי שלא מכיר את סיפורך המלא...

יכול לחשוב שכן אולי אתה מתעצל, ולחברה שללך מותר לרצות שתעבוד ולהזכיר לך את זה. כמי שמכיר את סיפורך המלא(כפי שפורסם בפורם בינו ובינה) אני יכול להעיד שאין מדובר בקשר רגיל. מדובר בבחורה הלוקה בבעיה נפשית (זה שהיה לך קשר עם בחורה שכזו ואפילו אהבת אותה, לא אומר חס וחלילה כאילו לך גם יש בעיה שכזו). אין צורך לנתח כל דבר מה לא בסדר בך, כי גם אם אתה לא אדם מושלם, כל הדברים שאקסיתך יצאה בהם כנגדך באו ממקום בעייתי מאוד. כך, אם היא אמרה לך שאתה לא משקיע אין זה אומר שאכן לא השקעת בקשר, אלא שכך היא ראתה זאת

coaxcable

New member
אני זוכר שעקבת אחר סיפורי

מאז היותי בו 3 חודשים או משהו כזה אפילו יותר...וכן..אני יודע שאין לנתח את עצמי לטוב ולרע. כן יש לזכור דברים... מסויימים אבל, שוב היא ראתה דברים והיאר עשתה דברים שנראו לה בכיוון מסויים. הקשר היה קשה וזה מסכיר לי, אפרופו "שגעון" ובעיה נפשית..פעם אמרתי לה משהו או יותר נכון שאלתי, "תגידי, את נורמאלית? את תוקפת אותי מילולית עד כדי התעללות.." והיא, החלה לבכות, ולשאול "מה? אני לא נורמאלית? אתה חושב כך?" ולמען האמת, קראתי לה "משוגעת" בחצי צחוק, כדי לבדוק מה התגובות שלה..ונשארתי עם הכינוי הזה..יכול להיות שהיה לה משהו כמו התמוטטת נפשית או משהו בסיגנון..ולכן נלחצה ממה שאמרתי..לא יודע..בגלל זה אני שמח שאולי עברתי התעללות מסויימת..נפשית אבל טוב שזה נגמר אני מרגיש הקלה והעובדה שאני לא משגע יותר מדי חברים כמו בקשרים אחרים שנגמרו אומרת לי הרבה..מה לא?

Vdrums

New member
הנה ענית לעצמך על מה ששאלת אותנו.

אהבה וזין וזה מה שאת מקבלת. אם ככה את מתבטאת זה מה שאת משדרת וזה מה שיגרום לאנשים המטומטמים להימשך אלייך. תחשבי על זה.

למעלה