מה את אוכלת כשאת קמה בבוקר?

dganitm

New member
מה את אוכלת כשאת קמה בבוקר?

אז מה את אוכלת כשאת קמה בבוקר לפני האימון?
שרשור טיפים והצעות לגיוונים.... אני ממש פתוחה להצעות ובעיקר לדעת מה אתן אוכלות

hartzitzit

New member
חצי כוס פייבר 1 עם חלב וקפה

מיד אחרי האימון - פירות או חטיף אנרגיה ומיץ (הרבה).

מור שלז

New member
המממ.... כולכן כאלה רציניות

אז ככה, בדרך כלל לחם עם ריבה אבל... בוקר זה זמן החטאים הקולינריים שלי. בבית עם ילדים הרי תמיד מסתובבים כל מיני פיתויים, ומיני מתוקים למיניהם. ואני מכירה את עצמי: לא להתפתות בכלל - לא מצליח בסוף אני אוכל יותר. אז כל פעם שאיזה מעדן קורץ לי ומפתה אותי, אני מבטיחה לעצמי שבבוקר, לפני האימון (ולפעמים גם מיד אחרי), אני אפרגן לעצמי. וכך יוצא שהרבה פעמים ארוחת הבוקר שלי כוללת עוגיות, או שוקולד, או קרמבו (כשרק מתחילה העונה והוא מפתה כל כך). היום בבוקר למשל זה היה עוגיות איטלקיות כאלו עם שקדים, צימוקים וכל טוב... עכשיו, מה שמעניין אותי, זה מה הנטורופתית אוכלת בבוקר???

קשתית9

New member
לפני רכיבת הבוקר

רק קצת אבטיח. מתוק ומרווה. בכל זאת, שש וחצי בבוקר, למי יש כח לארוחות. ובמילא רכיבת הבוקר היא מקסימום 45 דקות. לרכיבות שבת ארוכות (6 שעות רכיבה בערך) אני לוקחת בכיס 2 חטיף דגנים , לרוב אנרג'י בננות. מוצאת שהוא טוב לנשנוש בהפסקה קצרה באמצע האימון. לא גורם לבחילות. אחרי הרכיבה, תמיד, ארוחת בוקר מסודרת (מייד אחרי המקלחת): סלט, טוסט, ריבה, ביצה... ועוד אבטיח

ogoldberg

New member
אין בחניות הרבה זמן אנרג'י בננות!

אין בחניות הרבה זמן אנרג'י בננות! - איפה מסיגים? אולגה

קשתית9

New member
בsogood ובyellow באיזור שלי עדיין יש ../images/Emo13.gif

בסופר באמת לא ראיתי ...מעניין מה הקטע

susieada

New member
לפני אימון בוקר ../images/Emo9.gif

קווקר אינסטנט עם כפית גדושה של פישתן וחופן צימוקים, על בסיס מים (הרי אני לא מעכלת מוצרי חלב). האסוסיאציה כבר כל כך חזקה, שאני רק מתחילה לערבב את ה"תבשיל" וכבר מתמלאת באנרגיה ורצון ל"התפרץ!" סוזי

omaopa

New member
את אותם הדברים אבל לאט....

לא באמת. פשוט הסתדר. לפני אימון אני לא אוכלת שום כלום. גם ככה הזמן פרה-אימון שלי מתוקתק ל-13 דקות מהמיטה עד הדלת אז להוסיף זמן לאכילה אין לי....
שותה כוס מים ויוצאת לדרך. אחרי האימון - 1-2 פרוסות לחם עינן עם טחינה גולמית שאני מערבבת (אם פרוסה אחת או שתיים תלוי באורך האימון) אחרי אימון אינטרוולים - מנה ספגטי בולונז

doline

New member
נס קפה +2 פתי בר../images/Emo96.gif

נשמע מוזר?בזמנו קראתי כתבה על רוכבי אופניים אלופי עולם ואירופה למינהם ועל הרגלי האכילה שלהם,אם הייתן קוראות הייתן מתפלצות...איזה הרגלים מוזרים, בקיצור לכל אחת ואחד מה שמתאים, זה מה שאני אוכלת גם לפני תחרויות וזה מחזיק אותי נהדר,אחרי, תמיד איזה פרי
ומשתדלת משהו חלבוני.

1-2 תמרים מיובשים+נס קפה

לפני ריצה או שחיה. ביום של תחרות- 3 שעות לפחות לפני הריצה- לחמניה עם ריבה. ארוחת בוקר אחרי ריצה/שחיה או ביום של רכיבה (גם לפני הרכיבה- לפחות שעה לפני)- חלב עם דגנים מלאים +ערימת סובין.

למעלה