מה את/ה שומע/ת עכשיו? Dark side of the moon - Pink Floyd
O oracle New member 17/6/06 #1 מה את/ה שומע/ת עכשיו? ../images/Emo168.gif Dark side of the moon - Pink Floyd
N Nora Shu New member 18/6/06 #14 מה כבר עשיתי? V_V את סתם רוצה לשמוע אותם כי הם הומואים!!111 .. >>;;; *לא הסיבה שהיא מקשיבה לזה כלל וכלל* וואו. יש לך תזמון נהדר, בדיוק העלתי סינגל שלהם. כנסי נא למסנג'ר
מה כבר עשיתי? V_V את סתם רוצה לשמוע אותם כי הם הומואים!!111 .. >>;;; *לא הסיבה שהיא מקשיבה לזה כלל וכלל* וואו. יש לך תזמון נהדר, בדיוק העלתי סינגל שלהם. כנסי נא למסנג'ר
K ketty the sheep New member 18/6/06 #15 לאלא, זה בסדר, תמשיכי לשים קישורים לדברים כאלו בLJ, נראה לאן נגיע. [ואל תגידי לי שחשבת שאף אחד לא יכנס!! לא תופס. >_< ]
לאלא, זה בסדר, תמשיכי לשים קישורים לדברים כאלו בLJ, נראה לאן נגיע. [ואל תגידי לי שחשבת שאף אחד לא יכנס!! לא תופס. >_< ]
N Nora Shu New member 18/6/06 #20 דווקא בגלל זה אני לא שמה כלום. לא מגיע לך. ולחשוב שעמדתי לעשות פוסט אהבה ענק לNewS עם הרבה דברים מנצנצים... טוב, לא רוצה, לא צריך!! [><;;;]
דווקא בגלל זה אני לא שמה כלום. לא מגיע לך. ולחשוב שעמדתי לעשות פוסט אהבה ענק לNewS עם הרבה דברים מנצנצים... טוב, לא רוצה, לא צריך!! [><;;;]