מה את רוצה מחיי סרקומה?

מה את רוצה מחיי סרקומה?

מזה המון זמן שלא כתבתי בפורום כאילו נעלמתי.אבל יש לציין שעקבתי מידי פעם אחר הנעשה פה.הייתי מוטרד מהלימפאדמה הקשה שפקדדה את רגלי הימנית המנותחת והמוקרנת.בשנת 99 חליתי בסרטן ממאיר מסוג סרקומה ועברתי בהצלחה טיפולים כמוטרפיים ניתוח ענק שוב כימוטרפיה והקרנות. סיפור שנגמר בדמצבר 2000.והנה היום אחרי חמש שנים של מעקרב פתאום כאילו חרב עליי עולמי. הרופא שלי מודיע לי שהסרקומה חזרה ובנוסף יש לי ארבעה גרורות בריאות. היום אני אחרי טיפול כימוטרפי ראשון בעוד סידרה של טיפולים קשים שוב הכאבים ההקאות החולשה יש לציין שיותר קשה מהפעם הקודמת.ממש אני פוחד מהמצב אין לי כוח לרדת מהמיטה כי נגמר לי האויר מיד.כל הכבוד לחברתי ומשפחתי האוהבת שסידרו ליבמידית מטפל שירחץ אותי יגלח ושיקח אותי לטייל בגינה עם עגלת נכים.אני מקווה שכולם מרגישים טוב איפה שהם ואני מאחל לכולם החלמה מהירה. ממני הצדיק הכפרי.

elylan

New member
צדיק כפרי../images/Emo24.gif

קשה מאד להתמודד עם מחלה קשה שכזאת שגורמת לעבור גיהנום,סבל וכאב.
אבל שים לב שאם ניצחת את הסרקומה פעם אחת
, אתה יכול לנצח גם בפעם השנייה!!! תתאזר בהמון סבלנות וכוח ותמשיך להילחם במחלה! נכון שיש רגעים מאד קשים אך שווה להילחם בשביל החיים.

מיליתו

New member
באסה רצינית...

נורא מעצבן שהסרטן חוזר. אחרי שכבר חושבים שהחלמנו, והכל בסדר, זה חוזר. מה לעשות? ממשיכים. הטיפולים קשים מאוד לא רק פיזית. בפעם שניה יש גם פחות אמון כי הרי כבר עשינו את כל זה - ולמרות זאת, הסרטן חזר. אצלי הוא חזר אחרי 10 שנים נקיות לחלוטין. הכל יכול להיות, אבל זה שיעור חשוב בחיים, ומהווה תזכורת לכך שאין להיות שאננים, וצריך לשמור ולשמר את הבריאות כל הזמן. כל הכבוד למשפחתך שכבר עוזרת. אני מאחלת לך הרבה כוח ושמחת חיים.

למעלה