מה את רוצה ממני (האקסית)?

שאלה2

New member
מה את רוצה ממני (האקסית)?

היה ביננו קשר לפני שהסתיים לפני ארבע שנים היית האהבה הכי גדולה שלי לא שכחתי אותך מאז לא נפגשנו מאז, כל אחד התחתן ויצא לדרכו שנינו עוסקים בתחום הרפואה פתאום, את מופיעה בבית החולים שלי לאחר ארבע שנים, מחייכת, שואלת מה קורה, ומנסה להשתבץ יחד איתי בתורנויות ובאותה מחלקה. מה הקטע שלך? מה את רוצה? למה שוב גרמת לי לבלבול וטלטלה?

magenta73

New member
היא

לא רוצה ממך כלום. נראה לה נחמד להיות איתך כי היא מכירה אותך. ולמה לא לעשות תורנויות עם משהו שאתה מכיר והיית קרוב אליו פעם? היא כבר נשואה. עברו מים בנהר... אתה יודע... אתה באמת חושב שהיא עברה לבית חולים שלך רק בשביל לעשות לך טלטולים פה? תתבגר. ותתגבר.

שאלה2

New member
האם זה באמת כל כך פשוט?

הרי רוב הגברים ונשים לא היו ששים לעבוד במחיצת אקס שהפרידה ממנו לא היתה קלה. כלומר כל הקטע זה לנצל אותי כדי להכנס חלק למערכת?

magenta73

New member
למה שזה לא יהיה?

ולמה אתה רואה את זה בתור ניצול? אתה ממש לא עברת אותה, הא? אחרי 4 שנים ואישה אחרת...

שאלה2

New member
קודם תודה על התשובות הכנות

זה באמת חשוב לי לשמוע את הדעה הכנה כדי שאוכל לדעת איך להגיב. נכון, לא ממש עברתי אותה ואני עדיין אוהב אותה. נכון יש לי בעיות כיום. לפחות אם אדע שאין לה שום כוונה אז אהיה נחמד ואתייחס מקצועית בלבד ואזהר שלא לגלוש לשיחות אישיות

magenta73

New member
איך תדע?

אתה חווה את זה דרך העיניים שלך. ובעיניים שלך אתה עדיין אוהב אותה... למה שלא תפרגן לה, תראה את זה מזוית אחרת, זוית שאומרת שטוב לה, שהיא כבר לא אוהבת אותך יותר, שהיא עברה אותך לגמרי.... שהיא עכשיו גם מתפתחת בקריירה שלה, וחושבת, שאתה נמצא באותו מקום כמוה - זכרון טוב של ימים עברו.... סך הכל, אם הייתם זוג הרבה זמן, משמע גם הייתם חברים טובים, לא? לא לגלוש לשיחות אישיות? שוב, מה אתה ילד? אני רצינית... זה עד כדי כך עוד פועם אצלך בלב?... 4 שנים... לעזזל, זה המון! ותעשה טובה לאישה שאיתך עכשיו... או שאתה איתה או שאתה לא. אתה מבין מה מתגלה פה בין השורות? שאתה לא איתה בשיט. לא אוהב אותה, לא ממש חושב עליה, לא ממש מתחשב בה... אתה איפה שהוא בפנטזיות על אקסית ישנה נושנה... עצוב, האמת...

shaniza

New member
לא יודעת מה עבר עליכם בפרידה

אבל למה אתה חושד שכיום יש לה כוונות זדוניות ושהיא מנסה בעצם לנצל אותך? אתה באמת חושב שהיא זקוקה דווקא לך כדי להיכנס למערכת?

נימשון

New member
תשאל את עצמך מה הקטע

למה לך זה מפריע כל כך
למה בך זה מעביר כזאת טלטלה
למה אותך זה משאיר מבולבל
היא (אולי) ראתה אדם מוכר ונצמדה אליו ככל האפשר, זה אתה שמניח פה הנחות וכדאי שתחשוב מאיפה זה מגיע!

שאלה לדעתי אם אני מסתכלת מנקודת

מבט של אישה. אז כן יש מצב שהיא גם מנסה לקדם את עצמה על חשבון התחת שלך. ואם זה באמת מפריע לך דבר איתה שלא ניראה לך כל הקטע ושזה מפריע לך. תהיה כנה איתה, אתה גם ככה לא מחוייב לה יותר. תעשה מה שטוב לך ואם לא טוב לך לשהות במחיצתה אז קדימה תדאג שלא תהיה איתך בתורניות.

למעלה