מה באה החולדה להגיד לי?

Aעופרית

New member
מה באה החולדה להגיד לי?

מה היא מסמלת?

אם אכן היא בכלל מסמלת משהו?

בשבועות האחרונים כתבתי בשני פורומים בתפוז על נושא החולדה
וגם תהיתי ביני לבין עצמי מה היא מסמלת.
מישהו שאל אותי עכשיו באחד הפורומים אם יש עץ דקל בחצר וכשתהיתי לפשר השאלה וערכתי חיפושים עם המילים חולדה ודקל הגעתי לזה-
http://saloona.co.il/feelings/?p=404?ref=blog_tags

מה לדעתכם מסמלת חולדה?

comingof01age

New member
מכר/ידיד/חבר/חברה ?

אם היית רואה רוע ללא זהות של חיה הייתי אומר שאולי יש לך סגנון חיים שלילי - אב אם ראית חיה - ייתכן כי יש מישהו בחיים שלך שהוא שלילי - הוא השפעה שלילית עלייך.. את זה את תחשבי מי זה יכול להיות.. ואת יכולה גם להגיד שאולי זה היה חלום חד פעמי . אם זה "חוזר" (החלום) אולי מאותתים לך שמישהו בחיים שלך לא טוב לך? תבדרי עם עצמך את מי את מכירה. וזה אני אומר בלי קשר לחלום.

comingof01age

New member
תבדרי = תבררי.

זה לא קטע לצחק עליו "חשבון הנפש " הזה - כשאנחנו חלשים או תמימים אנחנו נוטים לחבור עם אנשים שלא טובים - מה לעשות... גם את זה צריך לברור - "האם אני רוצה אדם כזה או אחר בחיים שלי למשך זמן והאם זה עוזר לי להיות בקשר חברתי עם אדם כזה או אחר" זה משהו שלוקח זמן "להכיר את העוקץ" - ולא סתם דבורה מתה לאחר שעוקצת אותנו..

Aעופרית

New member
החולדה הגיעה ב"מציאות" ולא בחלום

למרות שלא ראיתי אותה, אלא הסקתי שהיא היתה על סמך כל מיני דברים... שכנים בבניין ראו חולדה.. אולי אותה או את חברותיה..

ולמה המציאות בסוגריים.. כי אולי אין ממש מציאות,
אלא הכל סוג של חלום
ואם הכל סוג של חלום,
אז אולי הכל סמלים וגם החולדה סמל..

comingof01age

New member
אם את זוכרת חלומות וזה באמת נוגע לליבך..

את יכולה לחפש באינטרנט מה זה מסמל כזה דבר בחלום. אם זה משהו שלילי - זה מסמל על משהו שלילי שיש בחים שלך - אחרת לא היית חולמת עליו בלילות - להזכירכם בכלליות - גם נביאים בתורה ומחוצה לה תמיד קיבלו מסרים לגביי העתיד וחיזוי עתידו ברובו נעשה ע"י חלימת חלום עמוס מסרים -או חזיון דרך חלום. זה הרוב.

ישנם נביאים שקיימים והם רואים את העתיד כי הם נכנס למימד האלוהות - העבר, ההווה, והעתיד. וכך הם יודעים "מה יקרה בעתיד" - ויודעים כי הכל או הרוב - גם יכול להיתעל לטוב ולא לסוף נוראי וחשוך - כי שום דבר שבא מהאלוהות הוא חשוך. לכן יש לסמוך על האינטואיציה - כי לא כל אחד נביא או חזאי - וזה גם לא משנה - משנה איך אנחנו משפרים ולומדים מן ההווה ומשנים את עצמנו אל עבר העתיד - גם אם הוא "נקבע ע"י חיזוי"..

חני2222

New member
החולדה מסמלת

פחדים שונים שיש לך או בעיה לסמוך על אנשים אחרים. ..

comingof01age

New member
יש אנשים שכמקדישים להם זמן מגלים את האופי

האמיתי שלהם.. ואז אין צורך לנסות לסמוך עליהם שוב ושוב.. חולדה מייצגת יישות או השפעה רעב בחיים שלך - כי היא "חיה" (אנרגיה) החיה בביבים וחייב מגעילה מייצגת משהו. לא יותר. אין זה אומר כמו שהמיסטיקה אוהב לאמר - שיש לך בעיות אישיות עם עצמך - אולי בעיה עם אנשים אחרים - אותם את תגלי לבד אם טובים לך או לא.. חלום רק בא לייצג לך שאולי יש לך "חולדה" בחיים שלך - משהו שאפשר אולי לחשוב עליו.. "ניקוי פסח" זה לא רק ספונג'ה על הריצפה.

Aעופרית

New member
תודה למגיבים, הידעתם

שהסינים רואים בחולדה סגולה לברכה,
היא מסמלת אצלם שפע..

http://www.fst.co.il/עכברוש-השנה/

"
הסמליות של העכבר היא אמביוולנטית. מחד גיסא, העכבר הוא סמל להבנה ולגילוי של הפרטים הקטנים, בעל יכולת תנועה בלתי נלאית, בעל יכולת התגנבות, פורה במיוחד, רואה ואינו נראה ובעל יכולת ראייה כפולה של החיים. מאידך גיסא, מסמל העכבר כוחות אפלים, חוסר מנוחה וחרדה. בנצרות, למשל, מסמל העכבר את השטן – היצור המכרסם את שורשי עץ החיים (14)."

זה ציטוט מהכתבה הבאה (אמנם לא חולדה, אבל קרוב שלה ..):
http://www.artstherapyjournal.co.il/118153/העכבר-כסימבול

רותי 11

New member
לנמו נכנסה חולדה לפני מספר חודשים

בעלי בא להיכנס לחדר השינה ופתאו םהוא רואה אותה מתרוצצת
על המיטה.
פחד אימיםםםםם.

NISTA01

New member
אני רואה חולדות זומביות עם עיניים אדומות

שרצות לי על הקירות בבית בלילה כמו מטורפות ונותנות לי גם פקודות ואם אני לא מקשיב להן אז נותנים לי מכות חשמל במוח או באיבר המין.
זה די מפחיד האמת וגם מאוד לא נעים.
אני יודע שעובדים עליי ומשחקים איתי אבל היה בא לי לשתף.
לא נעים בכלל.

למעלה