מה באמת אתן רוצות מבחור טוב?

תומר שי

New member
מה באמת אתן רוצות מבחור טוב?

עוד לא הצלחתי להבין אם הפורום הזה לנשים בלבד או שזה לכולם. אני מקוה שלא טעיתי בכתובת. לרוב אני משתתף בפורום סינגלס קלאב שעוד לא הצלחתי לעלות על ההבדל בינו ובין הפורום פה חוץ מהקטע שפה הנשים בטח שולטות. גם לי יש שאלה אליכן כי אני עד עכשיו לא מבין מה אתן רוצות. האמת היא שאני לא מבין מה מישהי ספציפית שאני מכיר רוצה ממני. הסיפור ארוך ותוכלו לקרוא אותו בפורום סינגלס אבל בקצרה התאהבתי במישהי שעד לפני חודש וחצי היה לה חבר במשך 3 שנים כמעט. הם גם גרו ביחד תקופה מסוימת. אחרי הפרידה חשבתי הנה התור שלי לנסות ולהפוך את הידידות שלי איתה למשהו ממשי. עד עכשיו זה לא ממש קרה. אומנם התקרבנו מאוד אבל שום דבר רציני מעבר לזה. יש ימים שהיא מתה לדבר איתי ויש ימים שמעדיפה להתעלם ממני. כמובן שברור לה שאני מאוהב בה. אני לא יודע מה עובר לה בראש לפעמים אני חושב שהיא כן חושבת עלי לפעמים וזהו. אז תגידו בנות מה אתן באמת רוצות מבחור צעיר? האם הוא צריך לרדת על ארבע כדי שתשימו לב אליו? האם הוא צריך להיות רע אליכן כי מסתבר שנשים טובות דווקא מסתובבות עם הגברים הכי חארות בעולם. אם הוא מרעיף עליכן אהבה כל יום כמעט זה לא מספיק טוב? בחיים אני לא אבין כנראה. בכל מקרה כנראה שהספור שלי איתה שלא התחיל מעולם גם לא יקרה כלום בעתיד כי נמאס לי להיות היוזם ברוב הפעמים וזה ששואל מה נשמע ואומר הכל.

אחחחחח

כמה יש לכם ללמוד.. סתם הזכרת לי מישהו שגם היה מאוהב בי ושאל אם הוא צריך להתחנן כדי שנהיה ביחד. אז לא! אנחנו לא מחפשות תחנונים ולא רוצות להעניק רחמים. אנחנו מחפשות בחור עם אופי! שיאהב וירעיף אהבה אבל לא על חשבון החיים שלו והרצונות שלו.. וצדקה מי שכתבה לפניי שזה מוכיח מהי ידידות..

תומר שי

New member
לא הבנתי כלום

בחור עם אופי זה בדיוק מה שאני. וברור מאליו שלא אוותר על החיים שלי והרצונות שלי בשביל אף אחת. ועדין לא הבנתי מה זה מוכיח לגבי ידידות.

תראה, חמוד,

אישית אני לא מכירה אותך ואני לא יכולה להגיד לך נכון או לא נכון לגבי כל הצהרה שבא אתה יוצא לגבי עצמך, אבל... אני יכולה להגיד לך שיש הרבה בחורים שאומרים שהם עם אופי ולא כי הם מסלפים או משקרים לעצמם, אלא פשוט כי הם לא שמים לב שברגע שהבחורה שהיא מושא האהבה שלכם אומרת בהתלהבות שבא לה על פיצה באילת, אתם תקפצו לאילת בחדווה ולפעמים בחורה צריכה לדעת שלא כל פיפס יקפיץ אתכם. לפעמים גם לכם יש רצונות למרות שהרצון העיקרי הוא להיות איתה. בחורה צריכה לגלות שיש לכם גם עניינים מעבר אליה כי אם לא, אז החיים שלכם סתם משעממים ולמה לאלף אלפי מופלעטות לבחורה להיכנס לקשר עם בחור נטול חיים? מה זה מוכיח לגבי ידידות? שאין דבר כזה! שידידות הופכת לידידות רק כשאחד לא רוצה והשני כן..

voguemaster

New member
בקשר לידידות, זה לא מדויק

יש דבר כזה ידידות, כשאין משיכה מינית בין השניים, או כשהם יכולים או חייבים לא לפעול בגללה. כשצד אחד רוצה והשני לא, זאת לא ידידות. ידידות זה דבר שיכול להתפתח רק בתנאים טבעיים ללא שום רצון מיני בין השניים.

she is the one

New member
הסבר פשוט למבולבל

זה מוכיח שלא כל מי שאתה מאוהב בה צריכה להיות מאוהבת בך וההיפך . וככל שתתמודד עם זה מהר יותר יהיה לך קל לא לוותר על הידידות שלה ולחפש אהבה במקום אחר -עכשיו זה מובן יותר?

sagi24

New member
תשובה

את רק מוכיחה את טענתי שבחורות הם מזוכיסיטות תתנהג אלייהם יפה ישמו עלייך פס וינצלו אותך תתנהג עלייהן בקשיחות וברוע ואז אתה מחרפן אותן פתאום לא עוזבות אותך כמו במקרה של הבחור הזה אל תראה לה מעכשיו שאתה מאוהב בא תתפוס ממנה מרחק אל תראה לה יחס ואז יש סיכוי רב שאתה מקבל ממה יחס והערכה

שגיא, סליחה שאני אומרת

אבל אתה קצת, איך להגדיר את זה, ממומר מנשים? לא אמרתי שאנחנו מחפשות חארות. בעצם, גם אתה לא אמרת. אמרת בחור עם רוע. כל כך לא נכון. אנחנו רק מחפשות בחור שיש לו חיים חוץ מלהיות כרוך כל היום סביבנו..

sagi24

New member
תשובה

אל תנסי להיתמם את יודעת שאם גבר יהייה אליך טוב ויפנק אותך ויכבד אותך שתמי עליו פס ואם הוא יהייה עלייך קשוח ורע כן רע את תעריכי אותו יש לי חבר התעלל כבר בשני בחורות עם אחת הוא יצא 6 שנים עשה ממנה צחוק זיין כל מה שזז והיא ידעה ועוד הייתה מחכה לו בשיחים ולא עזבה אותו ואז הוא העיף אותה מצא בחורה אחרת ואחרי שבועיים של חברות כבר בגד בא עם האקסית את חושבת שהיא עזבה אותו ניראה לך? היא עודג התחתונה איתו חודשיים מהיום שהם הכירו והוא גם ממנה עשה צחוק היה נעלם מהבית חוזר לפנות בוגר מתעלל בא ורצה גט היא לא רצתה לחתום על הגט ורצתה להחזיק אותו בכוח לא יעזור מה שתגידי בחורות הן מזוכיסיטות וחבל שזה ככה אבל זה האמת הן אומרות שהן מחפשות בחור טוב ונמאמן ושיכבד אותן אבל שהן מוצאות אחד כזה הן שמות עליו פס אז גברים תחליטו מה אתם רותים להיות או הבחורים הטובים שרק נפגעים או המניאקים שבחיים לא יפגעו

חמוד שלי

תמימות היא לא הצד החזק שלי בגלל זה אני נוטה שלא להשתמש בה. אנחנו מחפשות גבר, לא סמרטוט. חבל שהשפה של הגברים גבר=מתעלל סדרתי. יכול להיות שאתה צודק לגבי הבחורות שאתה מדבר עליהן אבל אתה רואה רק מבחוץ, אתה לא יודע איזו פסיכולוגיה הבחור הפעיל עליהן, איזה קשר הוא יצר שהן כל כך לא מסוגלות להרפות. יש גם המון נשים מוכות שנשארות עם הבעלים שלהם, למה? הטענה שלי זה כי אשה חושבת שהיא מסוגלת לשנות את העולם בכלל ואת בן זוגה בפרט. וחוץ מזה, לפעמים אשה חושבת שגבר כזה מסוגל להשתנות וקשה לה לראות את האמת. אבל היא לא נשארת איתו כי היא אומרת מכות. בשביל זה היא יכולה לקחת חלק בריב פריחות.. אני הכרתי כמה מניאקים בחיים שלו ותאמין לי שהם יודעים טוב מאוד שהם נפלו על הבחורה הלא נכונה. האחרון אפילו דיי טרי, ועדיין דיי בטראומה שהוא לא מסוגל אפילו להסתכל לי בפנים.

זה לא שיש לנו משהו נגד בחורים טובים

פשוט יש לנו משהו נגד בחורים חסרי כל סקס אפיל. נחש מה? הם לא מושכים.

תומר שי

New member
יש לי חדשות בשבילך:

לא רק בחור טוב גם נראה טוב מאוד אפילו. אז מה התרוץ עכשיו?

voguemaster

New member
דייייי !! ../images/Emo6.gif

אז מה את אומרת שאני לא סקסי ??? שיט. עכשיו אני מבין למה כולן אומרות שאני חמוד וזהו...

למעלה