מה באמת גברים רוצים לראות טלויזיה ולקבל במקביל מציצה טובה.
ג גאיה55 New member 20/10/03 #2 אתה באמת נשמע בן 11. מציעה לך להבא לא להכליל את כל הגברים תחת דיעותיך הלא חכמות.
ע עידו11 New member 20/10/03 #3 את צודקת יש עוד משהו ככה לשחק עם הביצים בעדינות זה נחמד אם היא תעשה. דרך אגב אני נשוי+3
ג גאיה55 New member 20/10/03 #4 אם כך, מצבך גרוע משחשבתי. על התיאוריה הזו תחנך את שלושת ילדיך? סתם מענין לדעת. מיסכנות חוגגת. מה עם להתעורר למציאות? אתה עד כדי כך מזלזל באישה שאיתך, אם ילדיך, שטורחת יום וליל על גידולם וגידולך? היה עדיף שתהיה בן 11 כבר, אז עוד היה לך סיכוי.
אם כך, מצבך גרוע משחשבתי. על התיאוריה הזו תחנך את שלושת ילדיך? סתם מענין לדעת. מיסכנות חוגגת. מה עם להתעורר למציאות? אתה עד כדי כך מזלזל באישה שאיתך, אם ילדיך, שטורחת יום וליל על גידולם וגידולך? היה עדיף שתהיה בן 11 כבר, אז עוד היה לך סיכוי.
S SHOGER HTE BABE New member 20/10/03 #5 לחלק מההודעה של מגיע ../images/Emo45.gif ולחלק... מגיע >>> פשוט קרעת אותי מצחוק!!! חחח והכותרת בכלל... ואת כל כך צודקת, זה הזלזול המכוער שיש בחלק מהגברים הנשואים (לא מכלילה כמובן), חבל שזה בכלל קיים. לא מדברת מניסיון, אלא ממבט מהצד...
לחלק מההודעה של מגיע ../images/Emo45.gif ולחלק... מגיע >>> פשוט קרעת אותי מצחוק!!! חחח והכותרת בכלל... ואת כל כך צודקת, זה הזלזול המכוער שיש בחלק מהגברים הנשואים (לא מכלילה כמובן), חבל שזה בכלל קיים. לא מדברת מניסיון, אלא ממבט מהצד...