מה באמת הם רוצים?

מה באמת הם רוצים?

קודם כל שלום לכולם, אני חדשה כאן ו"נדחפתי" מסיבה מאוד הגיונית גם אני מנסה להבין איך המוח הגברי עובד.. איך לעזאזל????? מה עובר לכם בראש?
אז הוא מגיע לכאן, אנחנו מבלים הוא לוחש כמה הוא אוהב..רואים יחד סרט
ופתאום בלי שום הודעה מוקדמת..
קם ואומר: "חייב לזוז" אני המומה , זוכה לנשיקה קטנה על הלחי וסגירת דלת הפלדלת מאחורי.. אז תגידו לי אתם.. אפשר בכלל להבין אתכם..? לפני שאני מתיימרת להבין ומנסה...

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אם אפשר? לעיתים כן בד"כ לא. כמה זמן את מכירה את הגברבר??

seeyou

New member
איך עובד מוח שלנו?../images/Emo22.gif-פשוט!

זוכרת איך מסבירים את תאוריה בריאת העולם? המפץ הגדול! מתחילים ממצב קיים מבלי לענות על השאלה מה או מי גרם לזה. גם את מתחילה מנקודה מסויימת שאנו אמורים להשלים-לנחש...טיב הקשר לפני המפגש! " אז הוא מגיע לכאן, אנחנו מבלים הוא לוחש כמה הוא אוהב..רואים יחד סרט ופתאום בלי שום הודעה מוקדמת.. קם ואומר: "חייב לזוז" " מצרף תמונה בה אפשר להבין תמצית פעולה של המוח של הגבר במפגשים מהסוג השלישי! יוסי

Vdrums

New member
אני יודע מה עובר לי בראש.

אני יכול לנחש מה עבר לבחור ההוא בראש. כנראה שהוא לא סגור על עצמו.

../images/Emo4.gifגם אני

גם אני הייתי אומרת את זה אם היו מספרים לי דבר כזה העניין הוא שהוא מראה בדיוק ההיפך.. כל הזמן הוא זה שיוזם פגישות.. הוא זה שמתקשר, הוא זה שאומר כמה הוא חולה עליי.. ושאני האחת והיחידה בשבילו...ועוד ועוד.. כשאני דווקא הפסיבית בקשר הזה.. חודשיים יחד והוא זה שמוביל.. אז איך להתמודד עם הקטעים הקטנים.. הדפוקים האלה שלכם.. זה משהו שצריך להתמודדג אתו כי חוץ מזה הוא בחור מדהים ומדהים לי אתו..

k e r e n m

New member
איך להתמודד..

עם קטעים דפוקים? להעמיד אותו במקום,כך שיבין שאת לא מובן מאליו.ולגבי קטעים דפוקים בהחלט מוכר,נתקלתי "פעם" במישהו שהיו לו לא מעט קטעים דפוקים..אבל נדמה לי שאפילו הוא לא היה מודע להם כ"כ..

אני מסכימה..

היום החלטתי לדבר אתו על זה.. ואני אספר לכם איך היה אני פשוט מתכוונת להגיד כל מה שמפריע לי.. וזה לא שהרבה מפריע סך הכל די מדהים לנו ביחד וכשאמרתי לו שחשוב שנדבר הוא אפילו מאוד נלחץ.. אני יודעת שטוב לו איתי אבל יש דברים שפשוט אני לא מבינה מה גורם לו לעשות אותם.. הכל יכול להיות מדהים והוא פתאום מתהפך ולא ברור מה עובר לו בראש...... אוף לפעמים אני חושבת שעדיף להיות לבד.. אהבה דורשת כל כך הרבה אנרגיה........

../images/Emo5.gifהם מפחדים

מפחדים לאבד "עצמאות", לאבד הזדמנויות נוספות, מחוייבות ועוד כל מיני כאלה.... לפעמים צריך לתת להם זמן וזה בתנאי שאת חושבת שהוא ראוי לך כן לך ולאו דווקא ההפך, ולפעמים זו הזדמנות טובה לראות מי הוא באמת. בהצלחה.

מכשפה.. תודה

יש משהו בדברייך.. בהחלט נתתי לו את החופש אך יחד עם זאת.. יש דברים שעדיף לא לצבור בבטן ולדבר עליהם כי יכול להיות שהוא בכלל לא מודע לזה שזה מוזר או לא בסדר וכשידע ישתדל להמנע מכך.. לא?.

../images/Emo92.gif

זה כבר תלוי בבחור. שתי תגובות אפשריות לנושא: האחת שהבחור יבין, יפנים וישכיל להבין שהציפיות הן שונות ויישר איתך קו. השניה שהוא יבין, יפנים ויהפוך ל
וייעלם. הכי חשוב זה כמו שאמרתי קודם, תלוי בך... אם שווה או לא, זו החלטה שלך. לתת הזדמנות זה חשוב ומצויין אך שימי לב,בעיקר לעצמך.

עשיתי זאת

היום דיברנו ואמרתי כל מה שהפריע.. הוא אמר שחשוב לו הקשר וטוב שאני אומרת לו דברים שמפריעים לי.. היה מדהים והוא בא עם ורד.. חולה עליו.. ותודה על העצות

אליסון

New member
הי..

אני מזמן הפסקתי להבין מה הם רוצים....צריך כבר ספר הדרכה..וכן הגברים אכן יכולים להיות הרבה יותר מתוסבכים מאיתנו הנשים רבותי ואני אומרת זאת מניסיון...עצוב אה

lola251

New member
לדעתי...

בדרך כלל שגבר אומר פתאום שהוא חייב לזוז, זה יכול להיות שני דברים, אחד, שהוא באמת חייב לזוז ושתיים, שהוא רוצה שתלכי...

למעלה